A Paradigma Intézet blogja

Mégis kinek az országa?

Emlékezetpolitika és identitáskérdések az államalapítás ünnepén

2020. augusztus 20. - Kővári Kincső Kinga

 

A területi egység mellett az egy nemzethez tartozás érzése az, ami egyben tart és megőriz önállónak egy nemzeteket. De mitől érezzük egy nemzethez tartozónak magunkat? A szeretteink, az ismerős föld, vagy a közös nyelv miatt?  Ha csak az egységes Németország létrejöttét vizsgáljuk a 19. században, számtalan olyan intézkedést találunk, mely a közös identitást kívánta formálni. Talán nem is gondolnánk elsőre olyan jelentőségteljesnek, de ezek az intézkedések akkor ki kellett, hogy terjedjenek a közös mértékegység használatától egészen az iskolarendszer megszervezéséig, ami aztán alapul szolgálhatott a közös nyelv és tudásbázis kiépítéséhez. Egy ilyen közös identitást formál az is, hogy hívjuk magunkat, és mások hogy nevezik meg közösségünket.

Nevet adni valakinek ősi szokás, melyben benne rejlik a gesztus, akit elnevezek, hozzám tartozik. Gondoljunk csak arra, mikor a szülő nevet ad születendő gyermekének, vagy mikor házasságkötés után az asszony felveszi férje nevét. Ezek a gesztusok identitást határoznak meg, összetartozásról árulkodnak. Fontos azonban szétválasztani a két előbbi esetet. Mikor a gyermekünknek választunk nevet, az ő beleegyezése nélkül, egy számára előre elkészített keretbe érkezik, ami rendjén is van így, lévén, hogy mi felelünk érte öntudatra ébredéséig. Viszont mikor a házastársak veszik fel egymás nevét, önként választanak identitást, érett felnőtt ember módjára akarják kifejezni, hogy egymáshoz tartoznak. És nincs ez máshogy csoportszinten sem. Hogy elismernek-e minket olyan néven, ahogy mi hívjuk magunkat, valahol annak a jele, hogy felnőttként, legitim partnerként vagyunk kezelve a másik fél által. Az elnevezés gesztusának ez az az identitásalakító szerepe, ami miatt diplomáciai vita kerekedhet egy településneveket felsorakoztató emlékmű felett.

Trianon kerek évfordulóján valahol várható volt, hogy lesznek nézeteltéréseink szomszédainkkal, arra viszont talán senki nem számított, hogy épp egy félrefordítás lesz, ami elsőként okoz megosztottságot. A június elején felavatott sátoraljaújhelyi Trianon-emlékmű avatásáról posztolt képet Magyarország miniszterelnöke közösségi oldalán, melyen ez a felirat látható: „Fiume - Tengerre magyar!“. A kép több oldalon is felháborodást váltott ki a horvát sajtóban a félrefordításnak köszönhetően, mely így szól: „Fiume, a magyar tenger“. És bár elsők közt voltunk, akik független államként ismertük el Horvátországot a ’90-es évek elején, azért az ügyből kerekedhetett volna nagyobb purparlé egy olyan pattanásig feszült helyzetben, mint Trianon századik évfordulója. Egészen nagy szerencse, hogy a diplomácia nem csak nemzeti érzések, de gazdasági érdekek mentén is szerveződik, és azért a horvát GDP-nek még mindig igen nagy részét teszi ki a magyarokra épülő turizmus.

nemzeti_osszatart.jpg

 (A Nemzeti Összetartozás Emlékhelye. Forrás: Index.hu)

Egy ilyen szándékolatlan diplomáciai konfliktus után kérdés milyen lesz a nemzetközi sajtóban az államalapítás ünnepén leleplezendő azon emlékmű visszhangja, mely 12537 olyan település magyar nevét viseli magán (egy 1913-as jegyzék alapján) melynek egy része sosem volt magyar többségű, magyar ajkú, magyar öntudatú. A 20. század elején ugyanis az Országos Községi Törzskönyvbizottság a postai kézbesítést megkönnyítendő intézkedése során számtalan településnek adott új (magyar) nevet, ám ezek az elnevezések sokszor mindössze pár évig éltek, talán épp azért, mert nem gyökereztek mélyen magyar táptalajban.

Nehéz diplomáciai és identitáspolitikai kihívás egyensúlyozni egy ehhez hasonló nemzetközi helyzetben, különösen akkor, ha valamely aktornak feldolgozatlan sebei vannak az adott történelmi eseménnyel kapcsolatban. És mert két emberhez hasonlóan két nemzet közti jó kapcsolat is a helyes önismeretre épül, kezdjük most csak önmagunkkal. Egy a magyarok történelmi emlékezetével kapcsolatos kutatás 1900-tól napjainkig megjelent történelemkönyveket vizsgált a narratív tartalomelemzés eszközeivel, ami alapján megállapítható, hogy a magyarokat ért 20. századi traumák közösségi szintű feldolgozása éppen hogy csak kezdetét vette.

De mi lehet a feloldása egy ilyen helyzetnek?  Jó hír, hogy egyáltalán nem garantált a rossz viszony két nemzet közt akkor sem, ha az egyik fél kapcsolatukban áldozatként tekint önmagára, mint mi Trianon kapcsán. A kulcs abban rejlik, hogy a másikra hogy tekintünk, mint akinek szintén vannak sérelmei, vagy mint akiknek a történelme, és hagyományai arra sem teszik méltóvá, hogy az alapján saját nevén nevezzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://paradigma.blog.hu/api/trackback/id/tr6616171492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BobTheChair1 2020.08.21. 10:34:11

Utolsó linkből: "Összefoglalóan, míg az exkluzív áldozati vélekedések a csoportközi kapcsolatok szempontjából jellemzően destruktív kimenetelhez, az inkluzív áldozati vélekedések konstruktív kimenetelhez vezetnek" LOL, azért azt kitalálni hogy: Ha rühellsz másokat, nem lesz jó a kapcsolatod velük... Na mindegy.
Arról is lehetne cikket rittyenteni, hogy csoportszinten mi az, ami az önreflexiót befolyásolja, avagy hogy egy társadalom mikor jön rá, hogy lehet bunkózni másokkal csak az nem vezet sehova.
Egyébként jó lett az írás, aktuális, nem szószátyár, érdemes kiállni a pozitív értékek mellett.

2020.08.22. 10:40:40

Orbän postja már eredetileg is idióta provokáció volt.

2020.08.22. 10:44:30

@BobTheChair1: "egy társadalom mikor jön rá, hogy lehet bunkózni másokkal csak az nem vezet sehova."

Egy társadalomnak ehhez sokszor totális katasztrófa kell, mert sok millió igenhülye van köztük, mint például a 2-3 millió mongolFidióta. A németeknek két elveszett világháború, két megalázó vereség, és egy totális szétbombázás kellett ehhez. A magyaroknak nem elég. Majd lehet, hogy szétbombázzák Orbanisztánt, ha így folytatja. Elég erősen menetel Orbán ezen az úton.

nemecsekerno_007 2020.08.22. 10:54:03

Ezen a témán is lehet filózgatni, de a covid megmutatta, hogy mennyire törékeny is ez a globalizált, világpolgári rendszerünk.
Hamar a Maslow-piramis aljára vágott bennünket.

Amúgy GenderMatyi hamarosan teleokádja a blogodat.

Andy73 2020.08.22. 10:57:59

A cím és az alcím alapján nekem az ugrott be, hogy Szent István országa, ez pedig teljesen kimaradt. A cikk csak az utóbbi egy-két évszázaddal foglalkozik akkor, amikor a több mint ezer évvel ezelőtti államalapításra utal, Szent István ünnepén, és egy több mint ezer éves országról ír.
De ha ezt figyelembe vesszük, akkor is utalhatunk Szent István intelmeire a soknyelvű és befogadó országról.
A feltett kérdés pedig nyilván másképp merül fel településenként és egyénenként is: nem mindegy, hogy a trianoni határ melyik oldalán teszik fel, milyen nemzetiségi összetételű településen, és ki teszi fel azt, milyen szemszögből.

2020.08.22. 11:29:46

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 11:32:59

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 11:34:54

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 11:49:30

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 11:54:45

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

Andy73 2020.08.22. 11:57:07

A cikk egyébként összességében korrekt, és a blog is komolynak tűnik. A komolyabb blogokon pedig moderátorok is vannak, akik követik a kommenteket: ezt egyelőre hiányolom, bár hétvége és négynapos ünnep van.

2020.08.22. 11:58:27

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 11:59:00

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 11:59:38

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 12:06:00

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 12:07:20

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 12:20:07

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 12:33:00

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 12:41:28

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 12:42:58

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 12:48:28

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 12:52:28

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 12:56:34

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 13:01:56

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 13:03:13

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 13:13:36

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 13:14:52

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 13:16:05

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 13:17:14

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

apafej1 2020.08.22. 13:42:21

@Tamerlane: Miért játszol mások szövege alá? Ha már egyszer megvádoltak, hogy okádni fogsz, miért dogod a torkodba az ujjadat?

2020.08.22. 13:54:13

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 13:54:43

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 13:55:55

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 13:57:19

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 13:58:46

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 14:00:00

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 14:01:16

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 14:02:29

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 14:03:36

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 14:04:53

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 14:06:05

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 14:07:13

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 14:10:31

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 14:11:31

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 14:12:13

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

kvadrillio 2020.08.22. 14:42:36

""""hangsúlyozta Soltész Miklós.Azt is elmondta, hogy Pölöskén a kommunizmus idején, éppen abban az időben voltak olyan bátrak az itt élők, hogy templomot emeljenek, amikor a legnagyobb keresztényüldözés zajlott.""""""""

...namostmennny a büdös picsába soltészbácsi !!!  bentom TE HOL ÉLTÉL, NEKEM SZÜLŐHAZÁM EZ ORSZÁG,  GYEREKKOROMBAN BÁRMIKOR BEMEHETTEM EGY TEMPLOMBA, MIND NYITVA VOLT. KÖRMENETEK, BÚCSÚK VOLTAK MINDIG, MINDEN ÉVBEN SZERTE AZ ORSZÁGBAN. KURVÁRA UNOM MÁR AZ ILYEN FAZONOKNAK A HAZUGSÁGAIT !r!! A ROTHADKURVAÉLETBEMÁÁÁR ! ÉS...ORBÁN KOMMUNISTÁZÁSÁT IS KURVÁRA unom !!!!! mert ő is benne élt, az apja is funkciban volt, akkor mijarothadkurvaanyját kommunistázik ez a fasz orbán ! örüljön, hogy még egy picit minielnök lehet ! occt kusssssss !!!!+!

ÉS, HA CSAK IJJJEN DEGENERÁLT POLITIKUSOKAT TUDOTT IDEHÁNYNI BÁRMELY NAGYHATALOM,  AKKOR CSOMAGOLJA ÖSSZE MINDET ÉS VIGYE  A BÜDÖS PICSÁBA ŐKET INNEN ÖRÖKRE VAGY VEGYE MAGÁHOZ MINDET A JÓISTENÜK ÁLDÁSÁVAL !!!!!!!

FASZOMKIVANMÁÁÁ....

 namostgyön a többi degenerált, hogy nem kommentelheccccccccc......jó...hogy ez se fog tartani már örökké !!! :)

2020.08.22. 14:44:38

@nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 14:45:10

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 14:46:15

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

kvadrillio 2020.08.22. 14:49:27

@kvadrillio: """A zalai település templomát 1960-ban szentelték fel. """
"""..

...tooooood....soltéstzkahhh,,,neked egy elefánt faszát kéne ledugni a torkodon, akkorákat tudsz hazudni ! TEHÁT 1960-ban ÉPÜLT A TEMPLOM, a legnagyobb kamenizmus közben,, te fasz !!! hazudni tunnni kölll áááám !!!

LEGALÁBB EGY CSEPP ESZE LENNE ENNEK a faszkalapnak..., de nincs !!!

ÉS IJJJJJJJENEK VEZETGETIK EZT AZ ORSZÁGOT JELENLEG !

HÁÁÁÁÁT....TÉLLEG BESZARÁÁÁÁÁSSSS ....

ISTEN ÁLLATKERTJE........

2020.08.22. 14:50:47

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 14:52:08

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 14:53:37

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 14:55:11

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 14:56:19

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 14:57:31

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 14:58:41

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 14:59:50

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 15:01:10

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 15:02:30

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 15:03:44

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 15:05:15

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

kvadrillio 2020.08.22. 15:06:34

nemnemnem........ CSAK.....NORMÁLIS VEZETŐKET KELL VÁLASZTANI MINDEN ORSZÁG ÉLÉRE !....NEM NAGYHATALMAK BÁBJAIT ODARAKNI !

Soltész Miklós: liberalizmus rombolja, pusztítja a lelkeket
2016. április. 10. 18:16 MTI Itthon
Soltész Miklós: liberalizmus rombolja, pusztítja a lelkeket

Az EMMI államtitkára Csömörön liberálisozott egyet, és azt is kijelentette, ha „egy földrész élni akar, akkor a kereszténységre kell építenie”.

LIBERALIZMUS PEDIG KELL ! SZÜKSÉGE VAN RÁ MINDEN EMBERNEK ! DE ! GENDERIZMUS , AZ NEM KELL !
SEM ÓVODÁBA, SEM ISKOLÁBA. A GYEREKEKET A SZÜLŐKNEK KELL NEVELNI.
AZ ISKOLA NEM TUDJA NEVELNI, CSAK INFORMÁCIÓKAT TUD ADNI, A MEGLÉVŐKET KIEGÉSZÍTENI !!!

OCCT, HA MA, EGY GYEREK TALÁLKOZIK EGY OLYAN HÍRREL, HOGY VALAKI ÁTOPERÁLTATTA MAGÁT, MERT FIÚ LÉTÉRE LÁNYNAK ÉRZI MAGÁT VAGY FORDÍTVA, TUDOMÁSUL VESZI, ÉS NEM MEGY TÜNTETNI EMIATT !!!!! EZEK MINDENNAPOS HÍREK TÖRTÉNÉSEK. CSAKIS A GENDERBUZIK LIHEGIK TÚL EZT A DOLGOT !!!!!

TALÁL PONT ŐKET KELLENE KEZELNI ! :o)))))

2020.08.22. 15:06:43

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 15:08:09

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 15:09:19

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 15:10:46

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 15:12:05

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 15:13:15

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

kvadrillio 2020.08.22. 15:13:41

ORBÁN ELÉG JÓL VEZETI AZ ORSZÁGOT. SOKAT LOP AZ BIZTOS. SOK MINDEN NEM TECCIK, AMIT CSINÁL, LEGJOBBAN AZ ISTEN KEZE FÖLÖTTÜNK, ALATTUNK, MELLETTÜNK...MEG EGYÉB NYALÁNKSÁGOK IRRITÁLNAK. NAMEGA.....SZETISTVÁN TIRÁDÁK !!! ...ÉSMÉÉÉÉÉÉÉG...A KOMENISSSZMUSSS..., ÉS BAYERFÉLE PROLI-DUMA !

EZEKET VELEM EGYÜTT SOKAN NEM FOGJÁK SOHA MEXOKNI.
MERT AHHOZ TÚÚÚÚL PRIMITÍVEK.

2020.08.22. 15:14:39

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

kvadrillio 2020.08.22. 15:15:16

jahhh...igen ....kijafaszt érdekel a véleményem ??? HÁÁÁÁÁÁT......ENGEM SEM ÉRDEKEL EGYETLEN BETEG POLITIKUS VÉLEMÉNYEHH ! :) ÉS EZ ÍGY IS MARAD HOSSZÚTÁVON !!!

2020.08.22. 15:16:04

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 15:17:38

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

kvadrillio 2020.08.22. 15:18:32

EZÉRT KELLETT A LAZÍTÁS ???

A tengerparti
turistaközpontok az európai koronavírus-járvány gócpontjai

A horvát, az olasz és a drámaian rosszul védekező Spanyolország tengerpartjain egyre több a fertőzött. És a betegek utána behurcolják saját országukba a vírust.

RFÁÁÁÁÁHELKEHHHHH????? TÉLLEG KELLLEENEK A SOKK-MILLIÁRDOK ???!!! BAZDMEG !

2020.08.22. 15:19:13

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 15:20:37

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 15:22:13

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 15:23:55

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 15:25:10

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 15:26:32

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 15:28:21

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 15:29:55

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 15:31:46

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 15:33:00

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 15:34:23

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

kvadrillio 2020.08.22. 16:00:32

NAMÉGEGYHÜJJJEHHHH !!!!

MER EDDIG LEHAJTOTT FEJJEL JÁRKÁLTAK, AZ ORSZÁG EGYIK LEGGAZDAGABB KERÜLETÉBEN !!!! NEMTUTTADEDDIG MII ?????...HÁÁÁÁMER EDDIG VAKVÓTTTÁÁÁÁ B AZMEG !!! :o))))))))

Az I. kerület polgármestere, V. Naszályi Márta Facebook-bejegyzésben tájékoztatott arról, hogy kitűzték a Polgármesteri Hivatal épületére a szivárványos zászlót az elmaradt Pride felvonulás apropójából.

A Budavári Önkormányzat ezzel a kerület sokszínűségére akarja felhívni a figyelmet és kifejezni azt, hogy az I. kerületben mindenki emelt fővel járhat, .....????????????? PHŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ....ASSSZTAKURVAÉLETBEHHH !!

2020.08.22. 16:02:56

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

kvadrillio 2020.08.22. 16:03:59

@kvadrillio: EZANASZÁLLLLY.........Szabolcs megyében jártmááááá ????????? látná, hogy OTT MENNYI EMBER JÁR LEHAJTOTT FEJJEL........A NYOMORTÓL .....BASZDMEG NASZÁLLLLLY !!!!!... ha a hülyeség fájna, ez már nem élne !

2020.08.22. 16:04:00

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 16:05:23

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:06:29

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 16:07:51

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 16:09:19

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 16:10:54

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:12:18

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 16:14:56

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 16:16:27

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

nincs1agy 2020.08.22. 16:16:54

@Tamerlane: Baszd meg Matyika, te állandóan kommentelsz? Látogass meg a pszichológust, te elmebeteg!

2020.08.22. 16:17:40

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 16:18:53

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:20:27

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 16:21:34

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:23:03

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 16:24:41

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:26:12

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:28:42

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichátert!

2020.08.22. 16:29:23

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 16:30:09

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 16:31:34

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 16:33:02

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 16:34:33

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 16:35:44

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:37:15

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 16:38:40

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 16:40:08

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 16:41:43

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 16:42:49

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 16:43:56

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 16:45:20

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 16:46:44

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:48:16

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:49:28

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 16:50:58

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 16:52:24

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 16:53:51

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 16:54:58

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 16:56:22

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 16:57:37

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

kvadrillio 2020.08.22. 16:58:56

Juscsenko...dioxin, Szkripal ...novicsok, Litvinyenko ...polonium.., navolnyik...faszomtuggyaméreg......tissszta lucresiaborgia....ÁSAKKOR JÖNNEK, HOGY MI, MESTERSÉGES INTELLIGENCIA, MEG ROBOTOK MEG CSILLAGHÁBORÚS FEGYVERKEZÉS.....

Soros Alpt. Koordinációs Iroda · http://soros.org 2020.08.22. 16:59:04

@kvadrillio:

Te fideszes mongolidióta, én ezt jobban tudom. Tegnap összebújtam 2 fiatal sráccal az Angyal utcai szaunában, s miközben a seggemet kényeztették, pici műveltséget is kaptam tőlük: megtudtam, hogy a fasiszta cigány Orbánt napokon belül elkergeti a népharag.

2020.08.22. 16:59:08

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 17:00:14

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

Soros Alpt. Koordinációs Iroda · http://soros.org 2020.08.22. 17:01:04

@nemecsekerno_007:

Fideszes mongolidiótakám, a Covidot Orbán találta ki, vele akarta kiirtani az ellenzéket, de kicsúszott kezéből, eltört a titkos flakon, a pocakos diktátor kétbalkezes ugyanis. Ez van, ennyit tudtok, lebuktatok!

2020.08.22. 17:01:47

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:03:00

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

kvadrillio 2020.08.22. 17:03:02

@Tamerlane: TOOOOOOOD.....AZAZ IGASSSSÁG, HOGY AZ ORSZÁGOKAT NEM IDEOLÓGIÁK KORMÁNYOZZÁK, HANEM HÚS-VÉR EMBEREK, AKIK ALJASAN KORRUPTAK, LOPNAK, ÁTBASZNAK ÉS GAZDAGODNAK MINT RÉGEN A RABSZOLGATARTÓK ! NU, NEKIK KEL, ELTŰNNIÜK A FRANCBA !
1 % NEM KELL !!! POLITIKUS DEGENERÁLT-KELTETŐK SEM KELLENEK !!!
NORMÁLIS VEZETŐK KELLENEK !

2020.08.22. 17:04:33

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

Soros Alpt. Koordinációs Iroda · http://soros.org 2020.08.22. 17:04:43

@Andy73:

Te fideszes mongolidióta, nincs semmilyen szent, se ország. Magyarország azóta létezik, hogy Károlyi Mihály - a nemlétező isten dicsőítse nevét! - kikiáltotta 1918-ban.

István nem is létezett egyes források szerint, mesebeli hős, mint a Húsvéti Mikulás.

Ez van, a magyarok egy 100 éves nép, történelemhamisításotok elbukott. Ez van, ennyit tudtok, lebuktatok fasiszta fidesznyikek!

2020.08.22. 17:06:04

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:07:15

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

Soros Alpt. Koordinációs Iroda · http://soros.org 2020.08.22. 17:08:07

@nemecsekerno_007:

GDP mínusz 14,5 %, az inflkáció 140 %, az életszínvonal meg mínusz 500 %. Minden 10 kisdiákból 9 éhezik, 1 meg Orbán és Mészáros családtagja. Felköptél és aláálltál, erre szavaztál, mongolidióta!

2020.08.22. 17:08:32

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 17:09:50

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 17:11:13

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

kvadrillio 2020.08.22. 17:11:47

HAZUDSZ VIKTOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AHHA....SOHA OLYAN GYÖNYÖRŰEK NEM VOLTAK A FALVAINK, MINT AKKOR.....VOLTAK TSZ-EK, VOLT MINDENKINERK MUN KÁJA, VOLTAK GYÖNYÖRŰ KERTES HÁZAK, MŰVELTÉK-ÖNTÖZTÉK A FÖLDEKET,.......MOLST PEDIOG LEPUSZTULT, VEGETÁLÓ, ROSKATAG FALVAINK VANNK, MINKANÉLKÜLIEKKEL TELE...

"ezek kommunisták", ezt csinálták, amikor hatalomra kerültek Magyarországon: elvették az emberektől amijük volt.

2020.08.22. 17:12:38

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 17:14:09

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 17:15:31

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

kvadrillio 2020.08.22. 17:16:28

@Tamerlаne: JAHHHH ......CSAK ELŐBB MÉG GYÖN A SATU ! :o))))))))))))))))))))))))))))))))

2020.08.22. 17:16:48

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 17:18:13

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:19:30

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 17:20:44

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:22:02

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 17:23:29

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 17:24:55

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 17:26:17

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 17:27:26

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 17:28:55

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:30:15

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 17:31:49

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 17:33:19

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 17:34:41

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 17:36:05

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 17:37:28

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 17:38:54

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 17:40:26

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:41:53

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 17:44:45

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 17:46:03

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:47:09

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 17:48:25

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 17:49:45

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 17:51:16

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 17:52:36

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 17:53:57

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 17:55:24

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

MAXVAL_birca geci 2020.08.22. 17:56:09

@Tamerlane: Tesó Téged fizetnek, hogy ennyit írsz ?

2020.08.22. 17:56:30

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 17:58:04

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 17:59:37

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 18:00:49

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 18:02:06

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 18:03:39

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 18:05:11

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 18:06:19

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 18:07:52

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:09:22

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 18:10:31

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 18:11:44

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:13:23

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 18:14:51

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:16:24

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:17:33

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 18:19:03

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 18:20:29

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 18:22:03

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 18:23:25

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 18:24:56

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:26:11

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 18:27:22

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:28:34

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 18:30:06

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 18:31:37

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:33:04

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 18:34:13

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 18:35:42

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:36:48

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 18:37:56

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:39:30

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 18:40:48

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 18:42:11

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 18:43:44

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 18:44:55

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 18:46:15

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 18:47:40

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 18:48:48

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 18:50:22

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 18:51:30

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 18:52:52

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 18:54:14

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 18:55:43

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 18:56:58

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 18:58:22

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 18:59:51

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 19:00:58

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:02:14

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 19:03:26

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 19:04:55

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:06:01

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:07:24

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 19:08:36

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 19:09:55

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 19:11:06

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 19:12:21

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 19:13:50

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 19:15:24

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 19:16:47

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 19:18:04

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 19:19:19

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 19:20:48

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:22:02

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 19:23:26

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 19:24:55

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 19:26:06

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 19:27:24

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 19:28:49

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 19:30:12

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 19:31:35

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:32:59

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

11 Favágó 2020.08.22. 19:33:03

@Tamerlane: b+ Matyi, ki mesélte be neked, hogy attól igazad lesz, ha valamit 3* vagy 5* bemásolsz egy másik helyen elkövetett agymenésedből?

Tényleg szegény fidesz jobbágy ( a többi jelződet most hagyjuk) idepofátlankodik olvasgatni, esetleg hozzászólni, de a kedve elmegy, gyomra kifordul az üntömsénezéesdtől. Többet ártasz az Index blogfelületének, mint 3 Orbánkormány együtt.

2020.08.22. 19:34:12

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 19:35:22

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:36:29

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 19:37:54

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 19:39:04

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 19:40:22

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 19:41:37

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 19:43:03

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 19:44:29

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 19:45:58

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:47:09

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 19:48:37

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:50:07

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 19:51:28

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 19:52:51

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 19:54:12

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 19:55:38

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 19:57:05

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 19:58:20

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 19:59:44

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 20:01:17

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 20:02:26

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 20:03:50

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 20:05:16

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 20:06:45

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 20:07:54

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 20:09:08

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 20:10:40

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 20:12:03

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 20:13:23

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 20:14:36

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 20:16:08

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 20:17:43

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 20:20:30

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 20:21:59

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 20:24:26

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 20:26:52

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 20:29:43

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 20:30:52

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 20:32:24

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 20:33:40

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 20:45:22

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 20:48:28

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 20:51:16

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 20:52:32

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 20:53:40

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 20:54:49

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 20:57:23

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 20:58:40

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 21:00:04

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 21:01:26

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 21:02:55

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 21:04:07

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 21:05:33

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 21:07:02

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 21:08:12

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 21:11:01

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 21:12:27

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 21:15:15

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 21:16:32

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 21:18:06

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 21:19:23

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 21:20:56

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 21:22:06

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 21:24:52

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 21:27:20

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 21:31:21

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 21:33:59

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 21:36:57

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

Ménár Atya 2020.08.22. 21:38:01

@Tamerlane: Fitymatyi, még a saját linked szerint is jobbak vagyunk mint az euro zóna visszaesése :D
Te nagyon ostoba, már megint a saját számaiddal szarattad szájba magad.
Fitymatyi, te ennyire szeretsz szopni járni ?
Ja, mondjuk buzi vagy, az ostoba fajtából, ez igaz :D

"A vártnál jóval nagyobbat zuhant a magyar gazdaság a koronavírus-járvány okozta leállások miatt.

A bruttó hazai termék (GDP) a nyers adatok szerint 13,6 százalékkal csökkent a második negyedévben az előző év azonos időszakához képest - a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) becslése szerint.

Az első negyedévhez viszonyított zsugorodás 14,5% volt. Mind az éves, mint a negyedéves index történelmi rekordot jelent, amióta a magyar gazdaság teljesítményét negyedéves frekvencián mérik, sosem zuhant ekkorát, még a 2009-es válság idején sem.

A visszaesés mértéke lényegesen meghaladja a német gazdaság 10,1 százalékos apadását, ugyanakkor kisebb, mint az eurózóna 15 százalékos zuhanása.

Az idei év egészére a Magyar Nemzeti Bank 2 százalék körüli növekedést prognosztizált, míg a pénzügyminisztérium 4 százalékos csökkenést várt. A KSH-adatok ismeretében a kormány arra kényszerül, hogy újraírja az elfogadott költségvetést.

Ami kedvező hír, hogy a növekedési mintázat azt mutatja, a magyar gazdaság túljutott a mélyponton."

Fitymatyi ezért vagy ostoba köcsög ! :D:D

2020.08.22. 21:38:08

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

Ménár Atya 2020.08.22. 21:39:08

@Tamerlane: A magyar infláció 3% alatt van, lehet, fitymatyi, hogy egy hétig 4% is volt, de hála Dr Orbán Viktor miniszterelnök uradnak, az éves ráta az elvárt 3% alatt volt évek óta,
Ezt a DK náci vezér gyurcsány és bandája egyszer sem volt képes elérni.
Na ezért vagy ostoba alkesz migri köcsög!

2020.08.22. 21:39:36

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

Ménár Atya 2020.08.22. 21:39:58

@Tamerlane: A hazug zászlókat vagy leszedik, vagy kivágják a hazug részt belőle, vagy az isten vágja földhöz :D
www.vadhajtasok.hu/2020/08/20/marki-zay-eloadta-a-fideszgyuloletet-a-himnusz-alatt-pedig-leszakadt-hodmezovasarhely-zaszlaja
Na fuss Fitymatyi, jelentsd fel az istent is!hátha rabosítják ?:D
Na ezért vagy ostoba migri köcsög!

Ménár Atya 2020.08.22. 21:40:55

@Tamerlane: Tényleg most jut eszembe fitymatyi, hol is van a "mindenki ki fog pusztulni" szöveged alátámasztása?
Nem látom a covid statisztikáid amivel bizonygattad, hogy mennyire szar nálunk minden.
Matyi, azzal is beégtél, mint fletó a kígyókkal.
Ti együtt isztok, aztán ökörségeket akartok valóságnak beállítani?
Mint a mélyszegény magyarokat, akik nem jutnak le balatonra :D
Lemegy a hülye gyurcsány, meg a homokos kis barátja azt cicaharcol hogy ki legyen a miniszterelnök, és védjük meg a balatont, mert mindenkit kizártak belőle, miközben mögöttük meg tömve a part magyarokkal, mert ugye most más nincs nálunk csak magyar.
Mennyire idiótának kell már ehhez lenni?
Mondjuk amennyire te is ostoba sötét pöcs vagy, annyira már nem is csodálkozom. :D
Na szevasz , kezdhetsz vergődni itt egész nap, én megyek mélyszegénykedni valami vízpartra!
De ne igyál sok töményet, mert kidőlsz, csak fröccsöt, úgy egész nap másolgathatsz :D:D
Na ezért vagy ostoba köcsög!

2020.08.22. 21:41:09

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

Ménár Atya 2020.08.22. 21:43:55

@Tamerlane: Fitymatyi, ma már ne igyál több töményet, megint tök részeg vagy, és csak tolod a semmit.
Menj napra vazze, mert a D vitamin sokat segít az ilyen vén homokoson mint te.
:D:D:D

2020.08.22. 21:47:35

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 21:50:33

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 21:53:15

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

Ménár Atya 2020.08.22. 21:54:05

@Tamerlane: Madrid, Spain
Cases: 102 382
Deaths: 8 537
Felköptél és alá álltál, hülye kis náci dk-s geci! :D
Na ezért vagy köcsög!

Ménár Atya 2020.08.22. 21:54:51

@Tamerlane: Fitymatyi, még a saját linked szerint is jobbak vagyunk mint az euro zóna visszaesése :D
Te nagyon ostoba, már megint a saját számaiddal szarattad szájba magad.
Fitymatyi, te ennyire szeretsz szopni járni ?
Ja, mondjuk buzi vagy, az ostoba fajtából, ez igaz :D

"A vártnál jóval nagyobbat zuhant a magyar gazdaság a koronavírus-járvány okozta leállások miatt.

A bruttó hazai termék (GDP) a nyers adatok szerint 13,6 százalékkal csökkent a második negyedévben az előző év azonos időszakához képest - a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) becslése szerint.

Az első negyedévhez viszonyított zsugorodás 14,5% volt. Mind az éves, mint a negyedéves index történelmi rekordot jelent, amióta a magyar gazdaság teljesítményét negyedéves frekvencián mérik, sosem zuhant ekkorát, még a 2009-es válság idején sem.

A visszaesés mértéke lényegesen meghaladja a német gazdaság 10,1 százalékos apadását, ugyanakkor kisebb, mint az eurózóna 15 százalékos zuhanása.

Az idei év egészére a Magyar Nemzeti Bank 2 százalék körüli növekedést prognosztizált, míg a pénzügyminisztérium 4 százalékos csökkenést várt. A KSH-adatok ismeretében a kormány arra kényszerül, hogy újraírja az elfogadott költségvetést.

Ami kedvező hír, hogy a növekedési mintázat azt mutatja, a magyar gazdaság túljutott a mélyponton."

Fitymatyi ezért vagy ostoba köcsög ! :D:D

2020.08.22. 21:56:01

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 21:57:21

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

Ménár Atya 2020.08.22. 22:02:29

@Tamerlane:
:D
Fitymatyi, képes voltál automata copy progit írni? :D
B+ te tényleg beteg vagy :D
Igazi náci DK fizetett troll :D
Na ezért vagy köcsög!

2020.08.22. 22:04:06

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 22:05:41

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 22:08:07

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 22:09:18

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 22:12:01

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 22:14:43

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

kvadrillio 2020.08.22. 22:15:13

@Tamerlane: .....ASZT FIGYELEM, HÁNY MILLIÓSZOR ÍROD MÉG LE, HOGY HÜJJJJJE VAGY, ÉS ELHISZED VÉGRE, HOGY AZ VAGY , TE TÚLKÉPZETT FASZ !!!!! :o))))))))))))))))))))))))))))))

A TE VÁLASZAIDRA ITT SENKI SEM KÍVÁNCSI !.....AHHOZ PICIKE TUDÁST IS KELLENE SUGÁROZNOD KB MINT CSERNOBIL ! :o)

nemecsekerno_007 2020.08.22. 22:16:22

@Ménár Atya: :))))) Teljesen elmebeteg. Nem is értem, hogy fejleszthet bármit is :))))

2020.08.22. 22:18:34

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.22. 22:20:00

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 22:21:30

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 22:22:57

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 22:24:26

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 22:25:44

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 22:27:01

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 22:28:11

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 22:32:07

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.22. 22:33:25

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 22:35:46

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 22:40:02

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 22:41:32

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 22:42:57

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 22:44:32

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 22:51:03

@apafej1: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 22:53:25

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 22:54:42

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 23:00:05

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 23:01:34

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 23:12:38

@Andy73: mia faszomat akarsz te "Szent" Istvánnal?

0) István nem volt államalapító, a magyar állam előtte is létezett, és fejedelemség volt.

1) István egy puccsista volt, aki az országot erőszakkal külföldi hatalmaknak és ideológiáknak játszotta át.

2) István nem szent volt, hanem egy embertelen fasz, aki felnégyelte, megvakítatta, és ólmot öntetett rokonai fülébe.

3) Magyarország többségében NEM keresztény ország. Az ország identitásában az ostoba vallásod nem játszik szerepet.

Úgyhogy dugulj el, te kis keresztény fasz!

2020.08.22. 23:18:05

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 23:21:05

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.22. 23:26:30

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 23:31:37

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 23:32:59

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 23:34:12

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 23:38:03

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 23:39:31

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 23:43:22

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.22. 23:44:32

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 23:45:57

Orbán postja már eredetileg is idióta provokáció volt. Mi a fasznak kellett azt egyáltalán postolni, hogy "Fiume, tengerre magyar?!" Mit akart ez mondani?! Biztos nem azt, hogy a magyarok menjenek a tengerpartra, mert aztán gyorsan pont az ellenkezőjét mondta a kis selejtes geci.

2020.08.22. 23:47:09

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.22. 23:48:24

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.22. 23:49:55

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 23:51:03

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 23:52:30

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.22. 23:54:59

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.22. 23:57:40

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.22. 23:58:56

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.23. 00:00:06

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.23. 00:01:38

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.23. 00:03:11

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.23. 00:06:03

@nemecsekerno_007: @nemecsekerno_007: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. ennyit tud a mongolFidióta.

14,5% GDP, apafej, erre szavaztál!

2020.08.23. 00:07:14

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.23. 00:11:10

@nemecsekerno_007:

1) ide csak te okádtál
2) sipítozol, ha megcáfolnak
3) mert jobbat nem tudsz, és fáj, hogy selejtes vagy.

2020.08.23. 00:12:34

@nemecsekerno_007: nem elég látni, hogy esni fog, te kis elmebeteg!

Ha olyan idióta vagy, hogy csak azért is, direkt ki mész az utcára, esernyő nélkül, és utána még siránkozol is, hogy eláztál, akkor mindenki látja, hogy micsoda hülye vagy.

Na, ilyen selejtesek a Fidesz szavazói, mint te.

2020.08.23. 00:14:51

@kvadrillio: jó lenne, ha eldugulnál a homofób, beteges hülyeségeiddel, nem veszed észre, hogy egyébként kutyát nem érdekelsz, és soha senki nem reagál rád, mert mindenki látja, hogy elmebeteg vagy?!

2020.08.23. 00:16:02

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.23. 00:17:08

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.23. 00:19:49

@nemecsekerno_007: látom, tudod, hogy rossz voltál, tudod, hogy jön a büntetés, de mint a leghülyébb kisgyerek, azért is csinálod.

A válság, és a GDP zuhanás ha megmutatott valamit, akkor azt, hogy mi az ára annak, amikor az országot egy olyan idióta geci vezeti, akire 2-3 millió mongolFidióta pszichopata szavazott csak.

-14,5% GDP zuhanás, kis mongolFidióta, meg világbajnok infláció, te selejt!

index.hu/gazdasag/2020/08/19/magyarorszagon_volt_a_legmagasabb_inflacio_juliusban_az_eu-ban/

hirklikk.hu/kozelet/brutalis-a-gazdasagi-visszaeses-magyarorszagon/368117

2020.08.23. 00:21:15

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.23. 00:22:28

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

2020.08.23. 00:23:48

@nemecsekerno_007:
1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

2020.08.23. 00:25:17

@apafej1: felköptél és aláálltál, most meg sírsz.

2020.08.23. 00:26:35

@nincs1agy: felköptél és aláálltál, most meg sírsz. Látogass meg egy pszichiátert!

Ménár Atya 2020.08.23. 06:35:35

@nemecsekerno_007:
Ahogy nézem, csak nyakizmot fejlesztett fitymatyi, kell neki a szopáshoz :D

Ménár Atya 2020.08.23. 06:39:16

@Tamerlane:
Fitymatyi, te ostoba gyurcsány felszopó!
Elaludtál B+, már rég elkellett volna indítanod az autómatád, attól biztos igazad lesz ha 2 percenként ismételgeted magd.
B+ nálad még a papagájom is okosabb!
Na ezért vagy ostoba köcsög DK náci fasszopó!

2020.08.23. 07:12:47

@Andy73: Ha itt lenne moderátor, akkor már kidobott volna, mivel totál zizi , offtopic hülyeséget kommenteltél.

2020.08.23. 07:17:10

@apafej1:

1) szerinted én hányok, szerintem te hánysz
2) szerinted én csinálom rosszul a dolgokat, szerintem te csinálod rosszul a dolgokat.

hogy lehet eldönteni, hogy kinek van igaza? nagyon egyszerűen:

3) Te sírsz, tehát te szenvedsz, tehát te csinálod rosszul a dolgokat.

Ha szerinted én hányok, akkor miért állsz alá, te elmebeteg?! Ha hisztizel, hogy szopsz, akkor nem okoskodsz, hogy hogy kéne másoknak jól csinálni a dolgokat, hiszen láthatóan rosszul csinálod a dolgokat!

nemecsekerno_007 2020.08.23. 09:53:29

@Ménár Atya: Kéne valami megoldás GenderMatyira mert teljesen DK-s lesz az index.

Ménár Atya 2020.08.23. 11:19:57

@nemecsekerno_007: Úgy látom ennyi elég is volt, hogy lebukott a szerencsétlen .
Már így is megkattant teljesen. :D
Mindig beleszalad a pofonba, aztán meg hisztizik :D
süti beállítások módosítása