A Paradigma Intézet blogja

Kinek a győzelme?

2020. szeptember 02. - Demeter.András

Idén a tanévkezdet sem a szokványos módon ment végbe. Ahogy nem láttunk a 2020 előtti időkben unalmas tanévnyitó beszédeket maszkban hallgató iskolásokat, úgy nem igen láttunk eddig ekkora erővel,lelkesedéssel mégis kétségbeeséssel szemesztert nyitó egyetemistákat se, mint ahogy most láthatjuk a Vas utcai hallgatókat.

szfesss.jpg

Fotó: Zsolnai Péter

A dolgok mégis sínen vannak. Az alapítványi átalakítást nem minden intézmény „kéri” valamely hallgatója „önként” megírt kiáltványa segítségével. Mivel az ilyen önkéntes felajánlás a szocializmus idejében is ritka volt, az meg pláne, hogy egy intézmény vezetése és a hallgatók ellentmondjanak a hatalomnak, így ebből most ügy lett. Naivitás viszont egy pillanatig is azt hinni, hogy nem tökéletesen és egyértelműen politikai ügyről van szó.

Ahogy korábban minden kételkedőt azonnal több oldalról nyugtattak a CEU kapcsán, úgy kellett volna megnyugodni az MTA ügyében is, hiszen egyik esetben csak egyszerű adminisztratív teendőknek kellett volna megfelelni, másik esetben pedig csak a nyugati mintákat követve tettük piaci értelemben is versenyképessé az Akadémiát. Most pedig azt kellett volna elhinni, hogy nem a Fidesz kultúrharca a lényeg, illetve nem Vidnyánszky Attila szeretné magának az egyetemet.

Minden esetben pontosan az a végkifejlet volt a kívánatos és az előre eltervezett, amit aztán dokumentálhattunk is. A CEU Bécsbe költözik, az MTA-nál pedig néha az ITM-et vezető miniszter dönt a pályázati pénzekről. Az SzFE esetében, ami váratlan, az a hallgatók látványos tüntetése majd épületfoglalása, illetve a tanárok és a vezetés felmondása.

A szolidaritás és az a közös cselekvés, ami után már nem lehet csak úgy egyszerűen bevonulni az épületbe az új vezetésnek.

Hogy ezenkívül történt-e bármi váratlan? Ha úgy vesszük, igen. A kormányközeli médiát olvasva, hallgatva, illetve a kormánypárt szimpatizánsait tömörítő közösségi média csoportokban történő „eszmecserék” olvasása arra alkalmas, hogy kimondjuk: nem pusztán pártállamban élünk, hanem ez elemi vágya a kormány szimpatizánsainak. Ha nincsenek is vele tisztában, de végső soron érthetően kommunikálják ezt az igényt. Nevezetesen azt, hogy a Fidesznek a saját képére kell formálnia állami intézményeket állami pénzből, mert mint erős és hatalmon lévő párt ez a dolga, ez a kötelessége. A „baloldal” pedig csináljon sajátokat, saját pénzből. Hogy ezek az intézmények nem kellene, hogy politikai ügyeket szolgáljanak, az fel sem merül. Ez a mintázat ismeretlen.

Az van, amit az erősebb mond. Így hát mikor egyik kezükkel az ezerszer elátkozott baloldali-liberális ideológiai képzésre és belterjességre mutogatnak, másik kezükkel szívesen betolnák az intézmény falain belülre a jobboldali köröket és ideológiai képzést - jelentsenek is bármit ezek a fogalmak. A kultúrharc lényege jelen esetben ennyire egyszerű. Ennek a harcnak a totális győzelem a célja, de nem kulturális termékek előállításával, hanem az ellenség bedarálásával.

Csak annyi, hogy elmondhassa az erősebb fél: győztem.

De kik fogják fogyasztani a győztes és hazafias kultúrát a jövőben? Azok, akik szerint eleve nem is kellenek színészek, hiszen ingyenélő, tandíjat sem fizető, busás vagyonokat megkereső, de tehetségtelen emberekről van szó, akik elmehetnének lapátolni és dolgozni? Több kommentelő is ezt a javaslatot tette. Nemzetközi sikerek híján (?) pedig eleve nincs miről beszélni – fejtették meg ennél eredetileg egy kicsit egyszerűbb módon és alpáribb stílusban a lényeget „konzervatív” szakértők a különböző csoportokban vagy a cikkek alatt.

Keresztény és konzervatív körökben persze a szex sosem maradhat el. A színházakban „mint azt mindenki jól tudja” csak melegek „keltetődnek” és hát a szexuális zaklatás is mindig és csak is itt történik (a zaklatások kirobbanása idején persze mindez nyugatias/feminista túlérzékenységnek volt titulálva). Mindeközben mindennél érdekesebb a háttérben meghúzódó Gyurcsány-szál és a balliberális háttérhatalom által mozgósított diákok barikádjai. Legalábbis a Kossuth-rádión.


Összességében tehát az történt amire az elmúlt 10 évben szocializálódott és/vagy nyitott szemmel járók számíthattak.

Erővel és a megfelelő jogi háttér megteremtésével átveszik az intézmény irányítását. A meccs nyitánya a fejlesztési ígéretek ismételgetése, majd a tiltakozást meglátva háttérhatalmi félelmeket emlegetve, végül csak színtiszta cinizmus közepette vonul be a hatalom, hiszen azért teszik mert mást nem tehetnek. Rendet kell tenni. Nem színház az egész világ.

Maradnak az üres épületek. Úgy néz ki, hogy már csak ezeket lehet birtokba vennie az új kultúracsinálóknak, akiknek a kommentelői hevülethez és látásmódhoz passzoló filmeket és darabokat kell majd készíteniük, hogy sikeresek legyenek. Hogy legyen közönség és közösen épüljön ez az ún. hazafias kultúra, azokkal az értelmiségiekkel és művészekkel, akik eddig csak a pesti, zsidó, nemzetközi, balliberális és mindenféle elnyomás miatt nem tudtak kiteljesedni.

Már amennyiben ez a valódi cél, és nem csak egy újabb vadat kellett menetrend szerint elejteni a végtelen éhség csillapítására. De egy magyar egyetem elejtése, az kinek a győzelme?

 

***

Az írás kizárólag a szerző véleményét tükrözi.

A bejegyzés trackback címe:

https://paradigma.blog.hu/api/trackback/id/tr1516186460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.09.02. 19:31:10

A Habony-droidok eltűntek, elvitte őket a vírus!:)

2020.09.02. 19:32:44

O1G. Ilyet még nem látott a világ, csak diktatúrákban, hogy ráerőltetnek valami vezetést egy egyetemre, amit az egész egyetem elutasít. Mit akarnak, Szomáliából venni migráns-hallgatókat, mint Felcsútra?!

nemecsekerno_007 2020.09.02. 20:00:03

Demeter.András

Gyorsan dobd ki Brendel Matyit mert szét fogja csesznyi a blogot:

Batu Kán

2020.09.02. 20:38:44

@nemecsekerno_007: Te kezdted el máris szétcseszni a blogot.

enrikokaruszo 2020.09.02. 20:40:48

belegondolni is rémes, mi lesz, ha a kulturálatlan bunkó többségnek szokásává válik idővel a kultúrafogyasztás, csak azért, mert számára szimpatikus ideológia válik meghatározóvá

2020.09.02. 21:29:48

@enrikokaruszo: 2 millió paraszt nem többség, nem kultúra, és Wass Albert sem az, te náci fasz!

2020.09.02. 21:35:08

@enrikokaruszo: te a kultúrát egyébként is csak a kefirben ismered, kis náci paraszt!

Dan da Man 2020.09.02. 23:06:23

Nem tudom eldönteni, hogy szomorú vagy örömteli pillanat-e valaki életében, amikor már semmi más gondja nincs az életben, mint totálisan megsemmisíteni azt, akit ő ellenségnek tekint.
Amikor már nem az vezérli, hogy alkosson, vagy jobbat csináljon. Hanem csak nettó szétbassza a másikat, negálja a sikereit, eltűntesse a versenyből.
Mindenesetre nagyformátumú alkatra nem vall, mert az olyanok a megszégyenítésben hisznek ugyan, de a totális eltaposásban nem. Akkor ugyanis megszűnik a verseny, nincs kin élezni a nyelvünket, nincs kit legyőzni. Ilyesmit csak az akarhat, aki folyamatosan alulmaradt. Kérdés persze, hogy miért maradt alul: azért, mert valóban tehetségtelen, vagy azért, mert valakik kisajátították az adott versenyszférát, és őt részt venni sem engedték? Sajnos nem egyértelmű a tehetségtelenség, mert én is ismertem embereket, amikor még Magyarországon éltem, akikért külföldön két kézzel kapkodtak volna a haladó gondolkodásuk miatt, Magyarországon meg mindenhonnan fúrták őket, mert másképp gondolkodtak, mint az aktuális trend vagy a 30 évvel lemaradt becsípődések diktálták.

Bárhogy is legyen: elkeserítő, amikor valaki a hatalmát így használja fel. És ha valaki még mindig nem értené, hogy miért népszerűek a szuperhősfilmek, akkor nézzen körbe, hogy hasonló helyzetek mikro- és makro-szinten milyen gyakoriak, és mennyire vágynak az emberek egy igazságosabb univerzumra, ahol az ilyen helyzeteket ellensúlyozni lehet. Márpedig a valóságban ez nem gyakran történik meg... (Mert ne legyenek illúzióink, hogy ebből a helyzetből ki fog győztesként kikerülni. Isten őrizz, hogy kegyelmet gyakoroljon. Nem, ő most megforgatja a kést, és eltiporja az ellent, hogy aztán ott álljon kukán a hullahegy fölött, koncepció nélkül az újraépítésre, amelyet rekrutálással akar majd pótolni. És soha, SOHA nem fogja elismerni a vereségét, amikor X évvel később esetleg bebizonyosodik, hogy rosszul közelítette meg a dolgot, és az együttműködés gyümölcsözőbb lett volna. Ám a rombolás addigra megtörténik, és a konzekvenciáit visszafordítani évtizedes lemaradásba hozzák majd az intézményt, amelynek jelentőségét lehet, hogy egy alternatíva veszi át... Tehát valóban van mit temetni, mert ez nem egy vízió mentén történő átalakítás. Ez csak nettó megsemmisítés. Siralmas, kicsinyes bosszúja a középszernek, aki céljaihoz segítségül hívja a nála is gyengébb eredményeket felmutatni tudókat, és kifelé azt kommunikálja, hogy "megtisztulás zajlik". De valójában ő is tudja, hogy ő egy "forradalomnak" maximum a hóhéra lehet a saját elképzelései alapján...)

Sajnos azonban a pusztulásra ítéltetett rendszert nem lehet egyértelműen felmenteni, mert ők sem voltak toleránsak, segítőkészek és progresszívak. Így, bár az elmúlásuk méltatlan, de nem igazságtalan. Csak lehetne úgy intézni, hogy a végeredmény valóban előre, ne hátra, és ne önmagunkra mutasson. Ehhez azonban Vidnyánszky nem elég fajsúlyos személy. Pont ott van, ahova az ormánykormány őt igényli - a samesz szerepében.

Galerida 2020.09.03. 06:38:52

@Dan da Man: Jól tudom, hogy nem az volt a kiválasztás szempontja, de elnézve az SzFE vezetőit és oktatóit, azonnal felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek szoktak e egyáltalán mosakodni.
Ennek ellenére biztosan borzasztóan kulturáltak....

TheSaurus 2020.09.03. 06:40:51

Vidnyánszki már a sokadik, akitől meg lehetne/kellene kérdezni:
Milyen érzés Orbán Viktor felcsatolható műpéniszének lenni? És ha majd lecsatolja és félredobja, utólag hogy fogja kommunikálni életének ezt a szakaszát? "Parancsra tettem"?

DFK 2020.09.03. 07:36:17

Miért baj ha nem csak a liberális irányultság lehet jelen egy intézményben? Miért hiszi a balliberális oldal, hogy a kultúra az ő hitbizományuk?

Ekrü 2020.09.03. 07:37:47

Ha egy egyetemen előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni.
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/lanya-sokkos-allapotba-kerult-a-zaklatas-miatt/72dxdcy
Azok a tanárok akik meg felmondtak tulajdonképpen szívességet tettek Vidnyánszkinak,hisz láthatóan úgy sem akartak vele együtt dolgozni,így meg legalább senki sem mondhatja,hogy ő rúgta ki őket tisztogatás gyanánt.
A mai koronavírusos időkben,amikor ugye sorra maradnak el az előadások,biztos lesz nagyon sok olyan jó nevű színész aki szívesen tanít majd a főiskolán helyettük és semmivel sem lesznek rosszabbak mint a most távozók.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.09.03. 07:38:57

@Dan da Man: "...És ha valaki még mindig nem értené, hogy miért népszerűek a szuperhősfilmek, akkor nézzen körbe, hogy hasonló helyzetek mikro- és makro-szinten milyen gyakoriak, és mennyire vágynak az emberek egy igazságosabb univerzumra, ahol az ilyen helyzeteket ellensúlyozni lehet. Márpedig a valóságban ez nem gyakran történik meg..."

Az igazságosabb univerzumot sajnos nem a menő, álarcos szuperhősök fogják elhozni. Az igazságosabb univerzumért mindenkinek tennie kell azt, amit lehetőségei, képességei szerint, szellemi, fizikai, gazdasági ereje okán meg tud tenni, és erre az igazságosabb univerzumra vágyik.

Nem mindenki vágyik rá: erről a harcról szól az emberi történelem.

Mindig voltak, vannak, lesznek olyanok akik a Gonoszt, a Sötétséget szolgálják. De olykor már annak eldöntései is nagy figyelmet és óvatosságot igényel, hogy egy harcban felismerjük, ki az, aki a Gonoszt, a Rosszat, a Destruktív és pusztító folyamatokat képviseli. A mainstream média és az elfogadott toposzok gyakran hazugok és nem pótolhatják az ember alapvető törekvését az igazság kiderítésére.

És ami a legfontosabb: az igazságosabb univerzumért első lépésként az embernek a saját, szűkebb környezetében kell tennie. A családi, baráti, rokoni kapcsolataiban és beszélgetéseiben, a saját falujában/kerületében/városában. Apró, jelentéktelennek tűnő dolgokkal, amelyek csak egy látszólag szűk közösségen belül hoznak pozitív változásokat. Majd aztán meg lehet menteni az univerzumot is.

A magad módján te is ezt teszed, itt, a blog.hu-n a virtuális térben, egy szűk rétegen belül. Apróságnak tűnik ez, hiszen kit érdekel egy alapvetően értelmiségi műfajnak számító beltenyészeti dohogás közéleti témákban, (itt most a politikai tartalmú blogokról/posztokról beszélek), de ha annyira apróság lenne/lett volna, akkor miért fenekedett erre a felületre évek óta a rezsim, hogy megszerezze?

zordidok.blog.hu/2018/09/21/szereny_javaslat_a_blog_hu_minden_bloggerenek

A színművészeti ennek a harcnak a kiteljesítése, egy másik platformja. Senkit sem érdekel Alsószendericsbozgányon a napi megélhetési gondjai között, itt, a visszatérő és soha el nem múlt covidos zord idők küszöbén, hogy mi zajlik Budapesten a nyikhaj színészek iskolájában, ahol nyilván a sorosista-gyurcsányista-bolsik nyihognak, benne volt a híradóban.

De a Hatalomnak számít. Vajon miért? A kultúrharcnál jóval több ez. Az elméket kell uralni. A többi jön magától, ezt is igazolja a történelem.

11 Favágó 2020.09.03. 07:39:37

Az alapítványi, kurátoros működés nem CSAK az SZFE-en létezik. Van több más egyetem itthon és külföldön is. Kár érte hörögni, Dobrevnek Brüsszelben ajvékolni.

Vidnyányszkyval abszolut szakmai kurátor került a székbe. Az eddigi munkáját csak ideologiai alapon tudjátok köpködni, ami ugye nem túl elegáns akkor, amikor szakmázni kellene. Akik lemondtak, annyival voltak mások, hogy a ti akolotok cimkéje virít rajtuk.

A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében.

A nagyobb létszámú, általános egyetemeken esélyetek sem lenne erre, maradtok a saját belpesti dagonyátokban, kiscsoportos tüntikék mentén. Jó fröcsögést, de ne akadályozzátok az oktatást.

HaD 2020.09.03. 07:42:00

Újabb gumicsont...kicsit e kell terelni a figyelmet arról hogy miközben kilopták a Balaton-partot dörzsölve enyves kezük beütött a turizmus krach,amit a jány a ráhel vagy ja kiatököm a svájci iskolában nem tanult hogy hogyan is kekllene kezelni a szitut. Mondjuk biztosan úgy hogy elhúz a papa horvátba hazahurcolva a fertöt miközben azt mondja az idióta magyar gojoknak hogy irány a Balaton....Az meg mellékesen hogy miböl futotta svájci iskolára gondolom "magánügy" ahogy a másik bibsi mondta volt legutóbb mikor megkérdezték hogy honnan volt zs a horvát jachtra(úgy 20 milla alsó hangon..baráti:) áron)?! vagy ha a nagypapa, az öreg vajda finanszítozta netán az meg milyen eljárásban VETTE meg a bányáit...adózott pénz nyílt versenyen benfentes információk nélkül mindenki számára elérhetö hitel????? stb...stb... a valóság meg az hogy az elit éppen egy halom pénzt költ el fegyverkezésre amivel a "fúj-fúj" nyugatnak mossa vissza a lefölözött pénzt,meg mellesleg arra gyúr hogy a odatartja a popiját a ruszkiknak és az eju szétverését (lásd még lengyel zászlóshajó mögé felzárás duma...avagy bledi szervezkedés) erölteti. A szokásos kettös ügynöki mivolt...ezt a bibó népi kollégiumban verték a hülye fejükbe....meg gyurcsányéknak az mszmp ifi kutatóban kövér haverjával együtt. A jelenlegi határzár se más mint teszt ....mert valahogy senki nem kérdezi meg a györi kis bibsi gyereket hogy ugyan má peti....oszt hogyan is lesz a magyar gazdaságnak ettöl jobb...tudod peti annak a gazdaságnak amit szétvertetek rendszerváltás címszó alatt majd odavetettelek a nyugati ipari mg-i banki kereskedelmi érdekekenek ezzel megágyazva annak hogy totálisan a nyugati gazadasági folyamatoktól függjön az ország??? Erre sem kámánolga sem a gyurcsányferi habzó szájjal nem kérdi meg hogy hogyan is gondoltad peti! Mitöl véded te most vaze a magyar gazdaságot??? ....na ilyesmi ügyek helyett találta ki az agitprop oszály ezt a GUMICSONTOT...lehet rágni tovább...az "elit" meg jókat röhög hogy müködik:):)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 07:43:58

A kultúrharc rendkívül fontos. Célja a liberális monopólium megtörése.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 07:45:02

"szívesen betolnák az intézmény falain belülre a jobboldali köröket és ideológiai képzést "

Ami jó lenne, hiszen a pluralizmus érték.

HaD 2020.09.03. 07:48:13

...bocs elírtam a nevet...rákhel:):)

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.09.03. 07:50:04

@11 Favágó: "...A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében..."

:-))))))

2020.09.03. 08:20:47

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra szavazó mongolFidióta selejt.

2020.09.03. 08:25:31

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 08:27:06

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 náci érvényesüljön a 99%-os többség ellenében, te kis mongolFidióta?!

2020.09.03. 08:27:57

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 08:30:17

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni.

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 08:31:00

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 08:32:16

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 08:33:59

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 08:36:45

@Batu Kán:

Így igaz, s a tanárok ne csak liberálisok lehessenek. Valamint legyen választási lehetősége, ne csak liberális lehessen az egész oktatás és kultúra.

2020.09.03. 08:40:14

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 08:41:57

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 08:42:35

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 08:44:02

@Batu Kán:

Nem éppen. Ő éppen a liberális monopóliumot akarja megtörni a pluralizmus jegyében.

midnight coder 2020.09.03. 08:47:26

@zord íjász: "Az igazságosabb univerzumért mindenkinek tennie kell azt, amit lehetőségei, képességei szerint, szellemi, fizikai, gazdasági ereje okán meg tud tenni, és erre az igazságosabb univerzumra vágyik. "

Olyan, hogy igazságos univerzum sajna nem létezik. Ahogy általános, mindenkire és mindenre érvényes igazság is csak ritkán. Lásd amikor a baloldal meg akarta teremteni az igazságos társadalmat, és szocializmus lett belőle, plusz pár Holocaustnyi hulla.

2020.09.03. 08:48:29

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 08:55:47

@zord íjász:

Így igaz, mi kisemberek ezt tesszük, nap mint nap romboljuk a háttérhatalmista, liberális konszenzust, megmutatva, van más út is.

2020.09.03. 08:58:59

@midnight coder: amikor ti, nácik akartátok megvalósítani az "igazságos" társadalmat, akkor sok holokausztnyi hulla lett belőle.

2020.09.03. 09:05:11

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definíciót írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar ualkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 09:05:44

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definíciót írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 09:06:59

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 09:07:46

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 09:08:24

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 09:09:08

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 09:09:44

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 09:10:36

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 09:11:28

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 09:12:00

@Batu Kán:

A ballibantak szerint a pluralizmus azt jelenti, minden 100 %-ban az övék.

A nép viszont ezt másképp látja...

2020.09.03. 09:12:18

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 09:13:01

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 09:13:31

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

blah 2020.09.03. 09:16:41

nem véletlen, hogy a művészet világában nagyon elenyésző a konzervatív beállítottságú ember. ahhoz, hogy ezekben a műfajokban kreatív legyen az ember és fogyasztható dolgot tudjon produkálni valamivel szabadabb életfelfogás szükséges. ezen semmilyen erőszakos politika nem fog változtatni.

Ekrü 2020.09.03. 09:18:15

@Batu Kán: Lemondott a polgármester?Igen.Lemondtak az egyetem vezetői?Nem.Na ez a különbség a kettő között...

Ekrü 2020.09.03. 09:23:48

@Batu Kán: Ezek szerint úgy gondolod,hogy az ,hogy vádat emeltek egy anno fideszes polgármester ellen az felmenti a Színművészeti vezetőségét és a felviteli bizottságban résztvevőket?Emiatt teljesen helyénvaló,hogy zaklatnak a felvételin?

2020.09.03. 09:52:27

@Ekrü: Ezek szerint te úgy gondolod, hogy az, hogy egy oktatót megvádoltak, az indok a teljes főiskola ledarálására?!

2020.09.03. 09:54:16

@Ekrü: Ezek szerint te úgy gondolod, hogy az, hogy egy oktatót megvádoltak, az indok a teljes főiskola ledarálására?! Tehát te a kollektív büntetés párti vagy.

2020.09.03. 09:56:08

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó?

2020.09.03. 09:56:51

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

nemecsekerno_007 2020.09.03. 09:59:11

@Ekrü: Én beszántanám az egészet a picsába. Semmi szükség állami színészképzőre. Majd a piac megoldja.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2020.09.03. 09:59:38

@midnight coder: "...Olyan, hogy igazságos univerzum sajna nem létezik..."

Olyan nem. De én nem is ezt írtam, és a @Dan da Man: kommentelőtárs sem ezt írta. Azt írtuk, hogy "igazságosabb univerzum." Szeretem ha sokszor idézik a szavaimat, én is ezt teszem, újra:

"Az igazságosabb univerzumért mindenkinek tennie kell azt, amit lehetőségei, képességei szerint, szellemi, fizikai, gazdasági ereje okán meg tud tenni, és erre az igazságosabb univerzumra vágyik. "

Igazságosabb univerzum létezik. És ahogy azt a blogomban is felhasználtam már, mert az egyik kedvenc sorvezetőm az életben, itt idézném Harold Abrahamsnak, az 1924-es olimpián aranyérmet szerző futónak a szavait, a Tűzszekerek című csodálatos filmből:

Én a tökéletesség ostromlásában hiszek.

DFK 2020.09.03. 10:58:42

@Batu Kán: nem, akkor ebben az esetben a szándékosan egy ideológia (és etnikai származás) alapján válogatott tanárokkal és diákokkal van baj.

DFK 2020.09.03. 11:00:42

@blah: nem , nem erről van szó. Arról van szó, hogy egy adott ideológia emberei minden eszközzel kiszorítják a művészvilágból a másként gondolkodókat. Mert annyira szeretik a sokszínűséget és annyira toleránsok.

Ekrü 2020.09.03. 11:21:50

@Batu Kán:
" Ezek szerint te úgy gondolod, hogy az, hogy egy oktatót megvádoltak, az indok a teljes főiskola ledarálására?! "-Te úgy gondolod ,hogy ha egy főiskolán a felvételi alatt szexuálisan zaklatnak egy diákot annak következmények nélkül kell maradnia?Nem darálták be, új vezetést kapott és a szóban forgó tanárokat sem rúgta ki senki,ők döntöttek úgy ,hogy felmondanak.Amihez ugye minden joguk megvolt,mint ahogy az új vezetésnek is meg lesz ahhoz,hogy helyettük másik tanárt vegyenek fel.A diákok meg eldönthetik,vagy tanulnak itt,vagy pedig otthagyják és elmennek súlyos pénzekért egy alternatív iskolába.
": Lemondott Borkai? Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!"-Mesélj már,ugyan kit zaklattak ők szexuálisan?

Ekrü 2020.09.03. 11:24:35

@nemecsekerno_007: Én nem vagyok ennyire szigorú,bár ha valaki tehetséges annak nem kell iskola,a színészet nem orvoslás,hogy tanulni kéne rá.A jó színészt a közönség akkor is elismeri ha nem járt a Színművészetire .

Bkkzol 2020.09.03. 12:09:15

Ilyen ez!!! Amikor nem kérdezik meg a békákat a mocsár lecsapolásáról.

konrada 2020.09.03. 12:10:56

@Ekrü:
A színészet is szakma, azt is tanulni kell, akármilyen tehetséges is!

...az más kérdés - ahogy más szakmában is - hogy az végzi el a főiskolát, aki a legtehetségesebb abban (vagyis a legtöbb potenciál van benne), illetve megfordítva: azok kerülnek onnan ki, akik a legtehetségesebbek.

Mivel a színművészetin is sokszoros túljelentkezés van - és mivel a kiválasztás ott szükségszerűen szubjektív, mert embereknek kell eldönteni a tehetséget - az más kérdés, hogy biztosan azok-e a legjobbak, akiket oda felvettek, vagy ha növendékek egy része nem akar új vezetés-új elbírálók alatt ott végezni, akkor a helyükre bekerülők rosszabbak lesznek végzésükkor a szakmájukban.

...de ez már bonyolult kérdéssor. Talán nem kéne egyik oldalnak sem túlpolitizálni, még akkor sem, ha valóban kenyérkérdés számukra, kik irányítják a színművészeti életet, mert ettől függ, hogy dolgozhatnak-e.
...mert erre azért volt már példa, egy olyan kurzus, ahol valóban meg is valósították Fletó szavait, és a pálya szélére küldték azokat, akik nem az ő irányvonalukon voltak, s nem a tehetség alapján válogattak.

FCUK 2020.09.03. 12:54:42

a hisztinek egyetlen oka van, hogy a kormány megint talált egy olyan módszert, amit választási vereség esetén is nagyon nehéz lenne visszacsinálni. nem tűnt még fel, hogy az olyan átalakításokkal, amit kormányváltás esetén magukévá tudnának tenni, azokkal nincs nagy baj.

következésképpen politikai jellegű a hiszti, és ezért gyomorforgató, hogy a diákokat is hülyítik.

nemecsekerno_007 2020.09.03. 13:36:58

@FCUK: Jaja és a fontosabb változásokat úgy kell csinálni, ne lehessen visszacsinálni. Az adórendszert már nagyon nehéz lenne visszaépíteni, mert egyből az utcán terembe párszázezer ember.

De nagyot tud lökni az úr az ajtón 2020.09.03. 13:42:34

@Ekrü: gendermatyi szerette volna ha őt zaklatja bármelyik is

grafoguru 2020.09.03. 13:45:27

@11 Favágó:
"A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer..."

Ez alapból hamis állítás (nem írom, hogy hazug, mert nyilván tudatlanságból, nem rosszindulatból fakad - lásd például Hitler, de végtelen a sor); amúgy a szokásos érv-helyettesítő megoldás.

"sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében"
Ez pedig a részvevők mélységes lenézése.
Biztos, hogy őket kell sajnálni?...

birkamenet 2020.09.03. 13:47:59

@Ekrü:

jaj de hülye vagy te cicabogár, nem is csoda, hogy fidióta vagy. Szóval akkor a te egybites logikád szerint amikor Borkai félrekúrt, orbánnak le kellett volna mondania. Amikor a fideSS-es polgármester kúr félre stb, akkor orbánnak le kelle mondania.

Te tényleg ilyen hülye vagy, nincs ezen mit szépíteni.

birkamenet 2020.09.03. 13:51:08

@konrada: "Talán nem kéne egyik oldalnak sem túlpolitizálni, "

Hát akkor szólj a fidess-es gazdidnak, hogy ne kezdje el most se a politikai harcát. Marhára elég már, amikor a paraszti értelmi szintü fidess-es banda rendre nekiront az értelmiségnek. Még azt se értik a suttyóik amit saját maguk csinálnak, nem hogy a kifogásokat a barbárságukra.

Ekrü 2020.09.03. 13:58:55

@konrada:
"A színészet is szakma, azt is tanulni kell, akármilyen tehetséges is!"-Latinovitsnak nem kellet,Mészáros Áginak sem ahogy Tolnay Klárinak sem,de lehetne folytatni a sort még.De erre írtam @nemecsekernő_007-nek,hogy én ebben a kérdésben megengedőbb vagyok.
"a kiválasztás ott szükségszerűen szubjektív, mert embereknek kell eldönteni a tehetséget - az más kérdés, hogy biztosan azok-e a legjobbak, akiket oda felvettek, vagy ha növendékek egy része nem akar új vezetés-új elbírálók alatt ott végezni, akkor a helyükre bekerülők rosszabbak lesznek végzésükkor a szakmájukban."-Ezzel egyetértek,ahogy a továbbiakkal is,elég pld csak Mészáros Ágira gondolni.

Ekrü 2020.09.03. 14:03:07

@birkamenet:
"Szóval akkor a te egybites logikád szerint amikor Borkai félrekúrt, orbánnak le kellett volna mondania. Amikor a fideSS-es polgármester kúr félre stb, akkor orbánnak le kelle mondania."- Látom nem érted.A "félrekúrás" nem bűncselekmény, nem egyenlő a szexuális zaklatással.Az egyetem vezetőinek meg az volt a bűne,hogy miután jelezték felé a felvételin történteket szépen eltussolták az ügyet.

nemecsekerno_007 2020.09.03. 14:05:12

@Ekrü: Jaja, értettem, hogy megengedőbb vagy. Én már nem annyira.

blah 2020.09.03. 14:23:50

@DFK: ez egy politikai kamuszöveg. az ostobákat etetik vele.

2020.09.03. 15:33:28

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 15:34:07

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 15:34:47

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 15:35:23

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 15:36:02

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 15:36:49

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 15:37:43

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 15:38:38

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 15:39:21

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 15:40:00

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 15:40:47

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 15:41:25

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 15:42:02

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 15:42:47

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 15:43:34

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 15:44:27

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 15:45:03

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 15:45:54

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 15:46:39

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 15:47:25

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 15:48:18

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 15:49:00

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 15:49:38

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 15:50:15

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 15:51:05

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 15:51:54

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 15:52:46

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 15:53:39

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 15:54:30

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 15:55:16

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 15:55:52

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 15:56:44

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 15:57:29

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 15:58:06

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 15:58:59

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 15:59:36

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:00:14

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:01:01

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:01:49

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 16:02:25

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:03:17

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:04:12

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:04:55

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 16:05:47

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:06:38

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 16:07:17

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:07:55

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:08:43

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 16:09:20

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 16:10:01

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:10:51

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:11:44

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:12:34

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:13:19

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:14:13

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:15:02

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:15:40

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:16:20

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 16:16:59

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:17:53

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:18:44

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 16:19:38

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:20:26

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:21:16

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:21:53

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:22:39

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:23:14

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 16:24:00

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:24:46

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:25:25

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 16:26:06

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 16:26:53

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 16:27:40

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:28:18

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:29:12

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:30:00

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:30:44

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:31:21

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 16:32:05

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:32:58

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:33:44

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:34:21

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:34:59

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:35:50

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:36:36

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:37:13

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:38:03

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 16:38:54

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:39:41

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:40:20

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:41:08

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:42:00

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:42:41

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:43:20

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 16:43:59

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:44:46

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:45:27

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:46:19

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:47:03

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 16:47:43

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:48:38

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:49:24

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:50:16

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:51:10

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 16:52:02

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 16:52:39

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 16:53:30

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:54:16

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:54:56

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 16:55:35

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 16:56:20

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 16:57:13

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 16:57:55

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 16:58:46

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 16:59:37

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

DFK 2020.09.03. 16:59:39

@Batu Kán: Mi van Brendel, beszorult a script?

2020.09.03. 17:00:14

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 17:00:50

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:01:38

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:02:28

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:03:22

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:04:12

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:05:00

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 17:05:44

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 17:06:25

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:07:13

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:07:54

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 17:08:43

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:09:21

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:10:09

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:10:45

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:11:28

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:12:17

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:13:06

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.09.03. 17:13:18

@Batu Kán:

Ма еgész nap lazsáltál, nem harcoltál kellő erővel a fasiszta diktatúra ellen. Remélem, most megembereled magad, s minden mai kommented meglesz 200 példányban 20:00-ig. Ha nem, ugrott a szabadjegy a péntek eseti Soros-seggtáncról!

2020.09.03. 17:13:59

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:14:48

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 17:15:26

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 17:16:08

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:16:51

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:17:38

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 17:18:16

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:18:59

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:19:38

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:20:32

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 17:21:26

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 17:22:17

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:23:09

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:24:00

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:24:49

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 17:25:38

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 17:26:29

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:27:17

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:27:58

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:28:37

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 17:29:29

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:30:08

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:30:54

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:31:41

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 17:32:32

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:33:12

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 17:33:49

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:34:42

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:35:19

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:37:03

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 17:37:39

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:38:21

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 17:39:11

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:39:56

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 17:40:35

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 17:41:22

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:42:14

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 17:43:04

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 17:43:46

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:44:31

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:45:20

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:46:02

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 17:46:45

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:47:20

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:48:05

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:48:46

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:49:26

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:50:21

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 17:51:12

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 17:51:56

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 17:52:34

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 17:53:19

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:54:03

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 17:54:54

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 17:55:34

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 17:56:28

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 17:57:05

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 17:57:51

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 17:58:35

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 17:59:14

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:00:04

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:00:47

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 18:01:30

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 18:02:06

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 18:02:42

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 18:03:34

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:04:20

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 18:05:15

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:08:45

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 18:09:23

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:09:58

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:10:47

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:11:43

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 18:12:36

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 18:13:22

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 18:14:01

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:14:54

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 18:15:40

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:16:23

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 18:17:15

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:17:56

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:18:44

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:19:28

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 18:20:21

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 18:21:15

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:21:59

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 18:22:38

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:23:20

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:24:06

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:24:51

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:25:30

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:26:08

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:26:53

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 18:27:35

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:28:26

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 18:29:10

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:29:54

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 18:30:42

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:31:20

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 18:32:08

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 18:32:53

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:33:46

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 18:34:30

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:35:19

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 18:36:08

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:36:45

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 18:37:28

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:38:07

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:39:02

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:39:46

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:40:28

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:41:21

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:42:13

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:43:00

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 18:43:47

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:44:42

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:45:19

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 18:46:01

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:46:52

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 18:47:29

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 18:48:17

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 18:49:02

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 18:49:41

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:50:25

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 18:51:15

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 18:52:11

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 18:53:07

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:54:02

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:54:43

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:55:38

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 18:56:25

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 18:57:05

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 18:57:47

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 18:58:40

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 18:59:36

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 19:00:24

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:01:12

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 19:01:56

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:02:34

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:03:25

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:04:16

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:05:02

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:05:51

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 19:06:41

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 19:07:38

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:08:30

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:09:18

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:10:08

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 19:10:55

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:11:48

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 19:12:42

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:13:35

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 19:14:17

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:15:06

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 19:16:02

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 19:16:58

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:17:35

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:18:22

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 19:19:03

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 19:19:41

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:20:25

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 19:21:07

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 19:21:52

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:22:30

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:23:14

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:24:09

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:24:56

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:25:51

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 19:26:39

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:27:26

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 19:28:06

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 19:28:47

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:29:29

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 19:30:17

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 19:30:57

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:31:40

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:32:23

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:33:12

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:33:52

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:34:35

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:35:19

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 19:36:07

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 19:36:59

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:37:54

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:38:47

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 19:39:33

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:40:21

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 19:41:06

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:41:48

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 19:42:31

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:43:30

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 19:44:12

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 19:45:01

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 19:45:50

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 19:46:36

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:47:16

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 19:48:06

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 19:48:58

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 19:49:50

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 19:50:42

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:51:32

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 19:52:21

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 19:53:17

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 19:54:05

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 19:55:01

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 19:55:50

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 19:56:28

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 19:57:19

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 19:57:58

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 19:58:39

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 19:59:29

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:00:12

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:01:08

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:02:03

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:02:42

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:03:40

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 20:04:34

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 20:05:12

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 20:05:49

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 20:06:39

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:07:27

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:08:14

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 20:08:53

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:09:50

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 20:10:31

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 20:11:21

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:12:10

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 20:12:53

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:13:34

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:14:21

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 20:15:06

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 20:15:59

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:16:53

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 20:17:42

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 20:18:30

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:19:25

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 20:20:15

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:21:07

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 20:21:59

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 20:22:46

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 20:23:27

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:24:21

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 20:25:04

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 20:25:53

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 20:26:34

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 20:27:13

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 20:28:00

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 20:28:38

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:29:15

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:30:08

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:30:50

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 20:31:32

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 20:32:14

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:33:07

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 20:33:48

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 20:34:26

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:35:23

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:36:19

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 20:37:12

@MAXVAL bircaman közíró: az NEM PLURALIZMUS, hogy 1 valaki le akarja törni a 99%-os többséget. az diktatúra.

2020.09.03. 20:37:55

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:38:34

@11 Favágó: "A művészet megítélése, elutasítása politikai alapon nagyon ballib/kommunista módszer , sajnálom azt a pár fiatal művészpalántát, akit felhergeletetek saját ideologiátok tolása érdekében."

HAZUDSZ, MONGOLFIDIÓTA! A művészetet itt most Vidnyányszky ítéli meg politikai alapon, ő akarja politikai vonalát diktatórikusan keresztül erőltetni egy egész egyetemen. Az egész tanári kar és a diákok ellene vannak.

Már megint mindenki szembemegy az autópályán, mi, te kis mongolFidióta patkány?!

2020.09.03. 20:39:25

@MAXVAL bircaman közíró: "A liberális 99 % megtörése vezet el a pluralizmushoz."

A totális diktatúra definícióját írtad le, te bolgár elmebeteg! 1% akar uralkodni a 99% felett. Ezek vagytok ti.

2020.09.03. 20:40:16

@MAXVAL bircaman közíró: A demokrácia az, ha egy egyetemen olyat oktatnak, amit a tanárok, és a diákok akarnak. A betolás az büdös diktatúra. Sztálinizmus.

2020.09.03. 20:40:54

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:41:37

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:42:27

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 20:43:20

@DFK: Van 1 Fideszes idióta, és vele szemben van az összes tanát és diák. Miért az 1 Fideszes nyom le már megint mindenkit, te kis mongolFidióta?! Hol demokrácia ez?!

2020.09.03. 20:43:57

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

2020.09.03. 20:44:49

@11 Favágó: Amikor az egész tanári kar és a diákok ellene vannak egy vezetésnek, akkor ott a vezetéssel baj van.

2020.09.03. 20:45:42

@Galerida: Mondja ezt a Rezsiszilárdra meg Deutsch Tompikára szavazó mongolFidióta selejt.

coub.com/view/2etirz

2020.09.03. 20:46:21

@Ekrü: Ha egy pártban előfordulhat ,hogy a felvételi közben szexuálisan zaklatják a felvételizőket, akkor ott azon az egyetemen súlyos bajok vannak és bizony ideje ott rendet tenni! Ideje, hogy a Fidesz eltakarodjon Magyarországról!

index.hu/belfold/2020/09/01/zaklatas_miatt_emeltek_vadat_a_varatlanul_lemondott_fideszes_polgarmester_ellen/

2020.09.03. 20:47:14

@MAXVAL bircaman közíró: " legyen választási lehetősége,"

VIDNYÁNYSZKY most pont ezt a választási lehetőséget nyomja le diktatórikusan, te kis náci fasz!

2020.09.03. 20:48:10

@Ekrü: Lemondott Borkai?Csak a választás után. Látod, ez a különbség. Lemondott Szijjártó? Lemondott Orbán?!

A logikád szerint, ha egy fideszes polgármestert megvádolnak zaklatással, akkor Orbánnak kellene lemondania.

apro_marosan_petergabor 2020.09.06. 23:57:51

Nem szokta a farok csóválni a kutyát.
A hallgatók dolga, hogy tanuljanak, nem pedig hogy politikai célokra használják fel őket.
Elvárható, hogy az egyetem ne egy szűk érdekcsoport kedve, ízlése szerint működjön, márpedig eddig úgy működött.
A szini egyetem a kultúra tolmácsolója, egy interfész a szerző és a publikum között. A publikum színes, ezért a szerzők és a tolmácsolás is színes kell legyenek. jelenleg az egyetem egy színű.
Ezen változtatni kell, még akkor is, ha ez egyeseknek nem teszik. Szólás és véleményszabadság van Magyarországon, ezt a jelenlegi egyszínü egytem erősen korlátozza.
A szomorú, hogy a hallgatókat használják fel- s egy részüket kényszerítik - politikai célokra. Egy ideológia nem sajátíthat ki egy nemzeti intézményt!
süti beállítások módosítása