A Paradigma Intézet blogja

„A pszichológia leírja a világban létező jelenségeket” - interjú Nyúl Boglárkával, az ELTE PPK kutatójával, a pszichológusok állásfoglalása kapcsán

2020. október 16. - Demeter.András

Könyvdarálás és nyilatkozatháború. Az elmúlt hetekben parázs vita alakult ki a Meseország mindenkié című mesekönyv megítéléséről. A téma különösen izgalmas pszichológiai szempontból, nem véletlen, hogy a szakmát művelők egy csoportja nyílt állásfoglalás keretén belül fejtette ki szakmai véleményét. Propagandaműről vagy egy ártalmatlan meséről van szó? Miért ennyire átpolitizált a téma? Hogy látja a pszichológia tudománya a kérdést 2020-ban? Erről beszélgettünk Nyúl Boglárka szociálpszichológussal, az ELTE PPK Szociálpszichológia Tanszékének munkatársával.

121967209_347248510056161_6234272929351650025_n.jpgNyúl Boglárka szociálpszichológus, az ELTE PPK Szociálpszichológia Tanszékének munkatársa

Kezdjük az elején. A pszichológus szakma olvasásra ajánlja az ominózus mesekönyvet, vagy jelezni szeretné, hogy nem veszélyes annak olvasása? Más szóval: mekkora az esélye annak, hogy valaki azért lesz homoszexuális, mert gyerekkorában felolvastak neki egy mesét, amiben a királyfi választottja azonos nemű?

Ez egy nagyon népszerű félelem, de aki ettől félne, azt a tudomány megnyugtatja, mert nincsenek jelenleg olyan tudományosan hiteles, módszertanilag megbízható kutatások, amik azt mutatják, hogy valakinek a szexuális orientációja megváltozna annak hatására, hogy találkozik homoszexuális emberekkel.

Jó, de mi a helyzet a kisgyerekekkel? Az ő orientációjuk eleve adott, vagy befolyásolhatják korai élmények, akár egy ilyen mesés történet?

A kisgyerekeknél is ez a helyzet. A könyv azért nem való nekik, mert nem az ő nyelvükön íródott, túl bonyolultak, hosszúak a mesék.

Egyáltalán mit tudunk jelenleg a kérdésről? Mi okozza, hogy valaki a saját neméhez vonzódik?

Ebben még nincs tudományos konszenzus, csak annyi, hogy bonyolult a kérdés. Az eddigi kutatások azt találták, hogy mindenféleképpen van valamilyen genetikai alapja a homoszexualitásnak, de nincs egy gén, amihez köthető, a genomban vannak közöttük hasonlóságok. Ugyanakkor mivel a genetika nem magyarázza a szexuális orientációt száz százalékban, a környezetnek is van szerepe. (Szakirodalom az interjú végén.)

Jogos a kormányközeli véleményformálók aggodalma? Egyre több a hagyományostól eltérő szexuális orientációjú/nemi identitású ember?

Az biztos, hogy többen mernek előbújni. A társadalom elfogadóbb az LMBTQ+ emberekkel szemben, mint például a II. világháború alatt, amikor halálbüntetés vagy kémiai kasztráció járt a homoszexualitásért. Gondoljunk csak Alan Turing-ra, aki a börtön és a „libidócsökkentést célzó hormonkezelés” közül választhatott. A melegjogi mozgalmaknak nagy szerepe van abban, hogy egyre elfogadottabb lett a homoszexualitás, a Stonewall riot-ot egyfajta fordulópontnak tartják, ennek az első éves évfordulóján tartották meg az első Pride felvonulást. De fontos lépés volt az is, hogy 1973-ban a homoszexualitás kikerült a mentális betegségek kézikönyvéből.

Ha ezek tudományos tények, miért nincs a témában szakmai konszenzus?

Szakmai konszenzus van, értékrendi nem feltétlenül.

A pszichológusok is emberek, sokan sokféle meggyőződéssel. De azt gondolom, hogy szakmailag senki nem gondolja, hogy a homoszexualitás betegség lenne.

Az értékrendi eltérések miatt ilyen átpolitizált a téma?

Ennek a témának (sem) kellene átpolitizáltnak lennie, de sajnos az. Az emberek között egyrészt ez okozza a különbséget. Másrészt, az emberek fenyegetve érezhetik magukat más csoportoktól, egyszerűen azért, mert mások. Az utóbbi években a közbeszédben megteremtett fenyegetettség érzés ezt csak még jobban táplálja. Ugyanakkor a pszichológus szakmai etikai kódexe azt mondja, hogy a pszichológus tartózkodik minden olyantól, ami „negatív diszkriminációt alkalmaz életkor, nem, nemi azonosság, szexuális irányultság, etnikum, kultúra, nemzetiség, vallás, fogyatékosság, gazdasági-szociális helyzet, vagy egyéb, a törvény által tiltott ok alapján.” Úgy gondolom, hogy ezt számos pszichológus érzi magáénak.

Ahogy lenni szokott, a vitázó felek ideológiai elfogultsággal vádolják egymást.

Lehetséges, hogy ez a vád, de a tiltakozó pszichológusok állásfoglalása tudományos tényeket vonultat fel, hiteles szakcikkek idézésével. Így ez nem ideológia, hanem tudományos érvelés. 

Létezik egyáltalán jobb és baloldali, vagy konzervatív és liberális pszichológia?

Inkább azt mondanám, hogy a szociálpszichológiát a története miatt jellemzi az, hogy arra keresi a kérdést, hogy hogyan csökkenthetőek a csoportok közötti konfliktusok, miért követik az emberek vakon a hatalmat és mikor válnak „gonosszá”. A II. világháború számos szociálpszichológiai kutatást inspirált, például, hogy hogyan történhetett meg a Holokauszt, miért tesznek alapvetően jó emberek elfogadhatatlan dolgokat. A kérdések most is hasonlóak: miért előítéletesek az emberek, miért érzik fenyegetve magukat más csoportoktól, miért gondolják azt, hogy nem lehet békében egymás mellett élni.

És általában jellemzi valamilyen szemlélet a pszichológiát? A kiinduló téma kapcsán azért olvashattunk már háttérhatalmakról, az érzékenyítés mögött megbújó gender- és meleglobbyról, egyszóval: a liberális befolyásról. Igazak ezek a vádak?

A pszichológia tudományos módszerekkel igyekszik megismerni a világot. Fontos, hogy nem előíró módon fogalmaz a dolgokról, hanem leírja a világban létező jelenségeket.

Ha a csoportközi konfliktusok témáját nézzük, akkor az is azt mondja, hogy a csoportok egymás ellen hangolása, az előítéletesség kirekesztéshez vezet. Ugyanakkor, ahogy említettem, van a pszichológusoknak egy etikai kódexe, amely kimondja, hogy a pszichológus arra törekszik, hogy mindenkit egyenlően kezeljen és ne diszkrimináljon.

Mit gondolsz, valódi problémáról van szó, vagy egy szakma képviselőit szeretné megosztani és meggyengíteni a politika?

Nem gondolom, hogy a pszichológus szakma lett volna a célpont. Ugyanakkor az valódi probléma, hogy úgy érzik, hogy egy mesekönyv ledarálható, és hogy olyan kijelentések hangozhatnak el politikusok szájából, amik elhangzottak.

Ezek a dolgok nem egy légüres térben történnek.

A legjobb, ha egy piramist képzelünk el, aminek körülbelül a közepén helyezkedik el a könyvek megsemmisítése. A piramis alját jóval ártatlanabbnak tűnő dolgok alkotják: vegyük alapul a romákat, mert a könyvben ez a csoport is megjelenik.
Az, hogy „cigány vicceket” mesélnek emberek, még nem tűnne hátborzongatónak, hiszen ezek „csak viccek” – mondhatja a mesélő. Holott ezek a viccek teremtik meg a normatív közeget annak, hogy az emberek azt érezzék, hogy lehet „cigányozni”. Mivel a „cigányozás” rendben van, ez megteremti azt az érzést, hogy nem gond, ha valakivel nem akarok együtt dolgozni, mert roma, és így tovább.
Mindig az alsóbb szint legitimálja a felsőbbet, így nincs egy üvöltő piros vonal, amire azt mondja az ember könnyen, hogy azt nem lehet átlépni, mert mindig piciket lép felfelé. Így járulnak hozzá a romákkal kapcsolatos viccek ahhoz, hogy emberek azt érezzék, hogy sokkal súlyosabb, akár a megsemmisítésükkel kapcsolatos hangok is rendben vannak. A könyvdarálás is legitimálja a felette lévő erőszak-formákat, ebben rejlik a tett veszélye.

Mi lehet az oka, hogy az állásfoglalást aláírók és az ellenpetíciót aláírók együttesen is kevesebben vannak, mint ahány pszichológus van itthon? Egyáltalán mennyire foglalkozik politikai ügyekkel ez a szakma?

Fontos hangsúlyoznunk, hogy az ellenpetíciót nem pszichológusok között indították, biztosan vannak az aláírok között pszichológusok, de az nem egy szakmai állásfoglalás, hanem egy véleménynyilvánítás, amihez természetesen minden joguk megvan. Ezért fontos megkülönböztetni a pszichológusok állásfoglalásától, ami tudományos eredményekre támaszkodva íródott.

Azt gondolom, hogy vannak olyan ügyek, ahol meg kell szólalnunk, ha van mondanivalónk.

Úgy éreztük, szakmai kötelességünk felhívni az emberek figyelmét arra, amit a pszichológia mint tudomány mond ma arról, hogy miért fontos a tőlünk különböző vagy érintett csoport tagjaként a hozzánk hasonló karakterekkel való találkozás. 

És mennyire foglalkozik a politika a pszichológiával? Érdeke lehet itt is megvívni a kultúrharcot?

Erre nem tudok szakmai szempontból válaszolni.

Miért éri meg most ebbe beleállni?

Azért, mert nincs rendben, hogy téves, a tudomány mai álláspontjának nem megfelelő információk jussanak el az emberekhez. Ez szakmabeliként felelősségünk és kötelességünk is.

Fontos, hogy leszögezzük, mi nem támadjuk a hagyományos családmodellt, mi azt mondjuk, hogy ne legyen az sem támadva, aki nem abban él.

Sokszor szóba kerül az ellenségképzés mint politikai és egyben pszichológiai jelenség. Szerinted ki lehet most az ellenség? Konkrétan az LMBTQ+ emberek vagy azok, akik védik vagy képviselik őket?

Ezt majd a jövő eldönti, alapvetően az elmúlt pár év alapján az, akivel az emberek jobban mobilizálhatóak: menekültek, romák, LMBTQ+ emberek, de még folytathatjuk a felsorolást.

Tudsz ajánlani egy mesét, amit bármelyik világnézetű ember felolvashat a gyerekének, az garantáltan hozzátesz valamit a lelki és mentális egészségéhez? 

Erre személyesen tudok válaszolni, én az Avarbarna mesét nagyon szerettem. Ez a történet megmutatja azt, hogy egy kislány lehet, hogy nem szeret szép ruhákba öltözni, de szeret fúrni-faragni vagy fára mászni. Ezzel szerintem sokan tudnak azonosulni. A mese megmutatja, hogy sok nehézséggel találkozik, mert nem a tőle elvárt dolgokat csinálja. De ha egy elfogadó közegbe kerül, akkor ott kiteljesedhet és az ő meséjének is lehet „boldogan éltek még meg nem haltak” a vége.

Nyúl Boglárka, szociálpszichológus. Diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte, jelenleg az ELTE Szociálpszichológia Tanszékének munkatársa. Doktori témája a nemi erőszak társadalmi megítélése és az előítéletesség. Kutatásait rangos nemzetközi konferenciákon és szaklapokban publikálta. 2019-ben elnyerte az Új Nemzeti Kiválóság Program doktorjelölti ösztöndíját.

 

Az interjúban hivatkozott szakirodalmak:

•Ngun, T. C., Ghahramani, N., Sánchez, F. J., Bocklandt, S., & Vilain, E. (2011). The genetics of sex differences in brain and behavior. Frontiers in neuroendocrinology, 32(2), 227-246.
•Reardon, S. (2015). Epigenetic Tags Linked to Homosexuality in Men. Nature.
•Sanders, A. R., Martin, E. R., Beecham, G. W., Guo, S., Dawood, K., Rieger, G., ... & Duan, J. (2015). Genome-wide scan demonstrates significant linkage for male sexual orientation. Psychological medicine, 45(7), 1379-1388.

A bejegyzés trackback címe:

https://paradigma.blog.hu/api/trackback/id/tr1016240628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.16. 15:54:25

A kérdés szubjektív. A keresztények szerint pl. a homokosság betegség.

chrisred 2020.10.17. 10:00:04

@MAXVAL birсaman közíró: Ahogy a vallás megítélése is. Az ateisták szerint a vallásosság betegség.

MEDVE1978 2020.10.17. 15:41:36

Nagyon ügyes a hölgy, de:

chrisred 2020.10.17. 15:48:31

@MAXVAL birсaman közíró: A vallásosak szubjektív megítlése szerint.

MEDVE1978 2020.10.17. 15:53:50

"Ez egy nagyon népszerű félelem, de aki ettől félne, azt a tudomány megnyugtatja, mert nincsenek jelenleg olyan tudományosan hiteles, módszertanilag megbízható kutatások, amik azt mutatják, hogy valakinek a szexuális orientációja megváltozna annak hatására, hogy találkozik homoszexuális emberekkel."

Volt például egy azbeszt nevezetű anyag vagy akár a sugárzóanyagok. A tudomány sokáig megnyugtatta az ezzel naponta dolgozókat, hiszen nem voltak módszertanilag megbízható kutatások vagy tanulmányok. Aztán a dolgozók meghaltak, hiszen az azbeszttől tüdőrákot vagy azbesztózist kaptak, a sugárzóanyaggal dolgozók pedig simán valamilyen rákot. Utána lettek megbízható kutatások.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez egy ezze egyenértékű helyzet, de ez az érvelés elég gyenge (mivel nincs olyan kutatás, ami azt mutatná, hogy káros, ezért nem is az).

A véleményem röviden ezt érintően. Alfred Kinsey vizsgálatai a XX. század második felében azt mutatták, hogy az emberek jelentős része nem csak homoszexuális vagy csak heteroszexuális, hanem egy skálán helyezkedik el a kettő között. A jelentős mennyiségéről lehet vitázni, de nem 1-2%-ról van szó. Mivel ezek az emberek is életstílust és párt választanak, ezért nyilvánvaló, hogy a környezet is hatással van rájuk. Egy olyan társadalomban, ahol a homoszexualitás egyértelmű devianciaként van nyilvántartva, nem jelenik meg a médiában (tehát olyan, mintha "nem lenne") elfogadható életstílusként, ott ebből kifolyólag a média mintát követő "bizonytalanok" kevésbé fogják ezt az életstílust opciónak tekinteni. Tehát inkább heteroszexuális életmódot választanak. Minél szabadosabb egy társadalom és az egyén legitim választásának tekinti ezeket az opciókat, meg is jeleníti ezeket pozitívan a médiában, annál többen fogják választani a homoszexuális életmódot.
A hatás természetesen nem olyan egyszerű, hogy ha a gyerek ilyen vagy olyan mesét hall, akkor buzivá is válik. Az a gyerek, aki eleve vonzódik a saját neméhez bizonyos mértékben, ettől kezdve ezt is egy legitim választásnak fogja tekinteni.
Ettől még lehet, hogy az ilyen jellegű kisebbségek megjelenítése a médiában nagyobb elfogadást, kisebb diszkriminációt eredményez és a homoszexuális emberek életét is megkönnyíti. Az viszont szerintem hazugság, hogy az ilyen jellegű mesekönyvek ne formálnák a gyerekek tudatát és a bizonytalanokat ne terelnék afelé, hogy ez is egy lehetőség.

chrisred 2020.10.17. 16:00:07

@MEDVE1978: "In 1899, H. Montague Murray noted the negative health effects of asbestos. The first documented death related to asbestos was in 1906."

Tudományosan ismert volt nem sokkal az ipari hasznosításának bevezetése után, csak az ellenintézkedések késlekedtek.

Mészáros András 2020.10.17. 17:49:16

Nem értem, a 3-6-10-14 éves gyerek tudja-e értelmezni, külön választani a barátságot a szexualitástól? Nem fogja-e rosszul értelmezni a saját nemével való barátságot, játékot, együtt eltöltött időt és ezáltal identitásváltásnak megélni?
A kisgyermek legyen büszke, hogy a saját neméhez vonzódik. Nem lehet, hogyha büszkeséget, elismerést akar kiváltani önmagában és környezetében, akkor az identitás váltás csak eszköz lesz neki, hogy ezt elérje?
A pszichológus szakma vizsgálja-e, hogy ahol már régóta elkezdték az érzékenyítést, ott nagyságrenddel nagyobb a hetero szexuálitástól való eltérés? Ez a különbség a látencia eltűnéséből adódik vagy a környezeti hatás sokkal nagyobb jelentőségéből?

Ekrü 2020.10.17. 19:35:55

@Hunyadi_János11: @Mészáros András hozzászólása teljesen érthető.Ha te nem érted az a te szövegértésedet minősíti.

torró 2020.10.17. 19:44:40

@Hunyadi_János11 Mond csak Mátyás Király! mennyit fizet neked valaki, hogy szét baszd a kommenteket? Maszturbálsz is közben, vagy csak barom vagy? Ha rajtam múlna téged úgy tiltanálak le évekre mint a huzat. Ekkora ökröt!

Bunkóné Barom Ildikó 2020.10.17. 19:52:21

Az ELTE PPK-n mikor kezdődik a nagytakarítás??

Bunkóné Barom Ildikó 2020.10.17. 19:55:05

@Hunyadi_János11: "akinek homoszexuális hajlamai erősek, a toleráns társadalomban nem kényszerít magára valami mást, az ugyanez a pozitívum. "

Te már csak tudod..:DDD

Bunkóné Barom Ildikó 2020.10.17. 20:01:03

@Mészáros András: De, épp ezért nem szabad megengedni az óvodások molesztálását mindenféle szexuálisan deviáns csoport részéről. Vajon mikor kezdik majd nekik azt bemagyarázni, hogy a pedofil bácsi semmi rosszat nem akar. Ide is eljuthatunk..

2020.10.17. 20:11:15

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:12:16

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:12:47

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:13:18

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:13:48

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:14:19

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:14:50

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:15:51

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:16:22

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:17:23

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:18:25

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:18:55

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:19:26

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:20:27

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:20:58

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:21:59

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:22:30

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:23:31

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:24:32

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:25:34

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:26:05

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 20:26:35

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:27:06

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 20:27:52

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:28:23

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 20:28:53

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 20:29:24

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 20:30:25

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 20:30:56

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 20:31:27

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 20:32:28

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

kvadrillio 2020.10.17. 20:39:51

Orbán Viktor: feladatunk, hogy homo christianusoknak neveljük a gyermekeket.????????

A TE.......GYEREKEIDET VIKTORKA !!!!! AZOKAT ARRA NEVELED, AMIRE AKAROD BAZDMEG VIKTORKA !...!!!!!!!BAZDMEG ! ERRE ENGEDÉLYT KELLENE KÉRNED A MAGYAR GYEREKEK SZÜLEITŐL BAZDMEG VIKTORKA !!!

HOMO MIJAFASZEZ ?????? CHRISTIÁNUSOK ??? MIJJJJJEN ÁNUSOK ??? ASSETUDOM MIJAFASZRÓL BESZÉLSZ !!!

ORBÁN BEDILIZETT !!! :o)))  HOMO CHRISTIÁNUSOKKÁ KELL NEVELNI A GYEREKEINKET ???HA ERRŐL ELŐBB SZÓL, NEM LETT VOLNA SOHA MINIELNŐK !!!!!

Orbán Viktor: feladatunk, hogy homo christianusoknak ...www.napi.hu › magyar_gazdasag › orban_viktor_felad...4 órája — Orbán Viktor: feladatunk, hogy homo christianusoknak neveljük a gyermekeket. Amikor az állam forrást ad egy egyházi intézmény építésére ...

ESZEM-Fasom megáll, ez tényleg megzakkant ez SZEGÉNY EMBER !

Mészáros András 2020.10.17. 20:40:38

@Ekrü: Köszönöm, már kezdtem kétségbe esni. :)

Mészáros András 2020.10.17. 20:43:16

@Bunkóné Barom Ildikó: Ez a céljuk, hogy tönkre tegyenek minden értéket.

kvadrillio 2020.10.17. 21:02:00

@kvadrillio: ...arra kaptuk a keresztény szabadságot (...), hogy homo christianusoknak neveljük” a gyermekeket,....KITŐL KAPTÁL TE ERRE FELHATALMAZÁST ??? MELLIK SZÜLŐTŐL ?????! TE FASZ ???!...

HOMO MIJJJEN ÁNUS ????? :o)))))))))) EZ MEGZAKKANT, EZ AZ EMBERKE !!! A SAJÁT GYEREKEIDET VIKTORKA, AZOKAT ANNAK NEVELED, AMINEK AKAROD, DE A MAGYAR GYEREKEKTŐL HESSSS A BÜDÖS PICSÁBA !!! ABBBBA VIKTORKA ! BAZDMEG ! TALÁN ENGEDÉLYT KÉNE KÉRNED A SZÜLEIKTŐL NEM GONDOLOD TE FASZ ! ???!...KRISZTUSSSSI EMBERGYERÖKKK !!! :o))))))) MEGAFASOM !!! AZ !!!!!

kvadrillio 2020.10.17. 21:03:18

@kvadrillio: EZZEL AZ ERŐVEL AKÁR HITLERJUGENDNEK IS NEVELHETNÉD ŐKET, HA AHHOZ LENNE KEDVED NEEEEEM ???! TE ...FASZKALAP !

2020.10.17. 21:04:38

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:05:40

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:06:11

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:06:41

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:07:12

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:07:43

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:08:14

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:09:15

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:09:46

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:10:16

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:10:47

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:11:18

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:12:19

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:12:50

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:13:21

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:14:22

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:15:24

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:15:55

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:16:25

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:16:56

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:17:27

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:17:58

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:18:29

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:19:00

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:19:30

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:20:32

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:21:33

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:22:04

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

kvadrillio 2020.10.17. 21:22:21

ÉS....A MESSIÁST SE VÁRD VIKTORKA MERT AZ CSAK A MESEKÖNYVEKBEN VAN !!!!! BISZONT MÁR ABBA A KORBAN VAGY AMIKOR VÁRHATOD AZ ISIÁSZT !!!!! ECCERCSAK ELŐREHAJOLSZ ÉS ÚÚÚÚGYMARAVVVVV !!! NA AZ LESZ AZ ISIÁÁÁÁSZ ! :o)))))

2020.10.17. 21:22:35

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:23:05

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:24:07

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:24:37

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:25:08

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:25:39

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:26:10

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:26:41

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:27:11

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:27:42

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:28:13

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:28:44

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:29:45

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:30:16

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:30:47

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:31:48

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:32:49

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

kvadrillio 2020.10.17. 21:33:44

@Hunyadi János12: jahhh...télleg gyönyörűek lehetnek, amikor szeretkeznek nő létükre egymással....., főleg amikor a zegggyik fölcsatolja a műfaszt magára, mervalahogy csak hián yzik nekik az a fasz is ! namost kurvára vulgárisvóttam nemdebáááár ??? :O))))))))))))))))))

2020.10.17. 21:33:51

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:34:21

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:34:52

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

kvadrillio 2020.10.17. 21:34:56

@kvadrillio: nna, már asszittem elgyégyelted magad ?!!! :O)))))))

2020.10.17. 21:35:23

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:35:54

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:36:24

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:37:26

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:37:56

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:38:27

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:38:59

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:39:30

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

kvadrillio 2020.10.17. 21:40:05

a nagy baj az, hogy a szlovének és a románok és a magyarok is elengedték a vírust ! EZZEL ARAT A HALÁL ÉS ORBÁN VIKTOR HOMO CHRISTOMIJAFASZOM IS ! ha elkapom ..., remélem még le tudom majd lőni őt !!!!! komolyan gondolom.....jöhet a tek.,..

2020.10.17. 21:40:31

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:41:33

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:42:03

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

kvadrillio 2020.10.17. 21:42:29

@kvadrillio: az az érzésem, hogy ezt a vírusjárvány előre megfontoltan készítették elő és előre megfontoltan terjesztik el a világon..... és ettől szomorú leszek.....

2020.10.17. 21:42:34

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:43:35

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:44:06

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:44:37

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:45:07

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:45:38

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:46:09

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:46:40

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:47:11

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:48:12

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:48:43

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:49:14

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

kvadrillio 2020.10.17. 21:49:42

Mondjuk Jézus szeret téged....ha nincs mit enned, nincs állásod SZART SEM ÉR A JÉZUSHIT !...HISZEK A TEREMTŐ EMBER EREJÉBEN ! HISZEM, HOGY KÉPES BÁRMILYEN NEHÉZSÉGBŐL FELÁLLNI ÉS ÚJRAKEZDENI A SAJÁT EREJÉTŐL, TEHETSÉGÉTŐL, AZ ÖNMAGÁBAN VALÓ HITTŐL !!!!!!! CSAKIS AZ EMBERBEN HISZEK !!!!!
AZ ISTENEIM PEDIG AZ ORVOSOK. AKIK MEGOPERÁLJÁK A BETEG SZÍVET, AKIK KIVÁGJÁK A BETEG VAKBELET, ÉS AKIK MINDENT MEGTESZNEK AZ EMBER ÉLETÉÉRT ! KIVÉVE, HA EGY ILYEN ROTHADT VÍRUS SZABADUL A VILÁG EMBERISÉGÉRE !!!!!!!!!

MINDEB HALOTTÉRT SÍR A LELKEM. MERT MÉG SOK ÉVET ÉLHETTEK VOLNA. LEHET, HOGY 100 ÉVIG IS !!!!!

ORBÁN PEDIG LE VAN HUGYOZVA.

2020.10.17. 21:50:15

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:50:46

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:51:47

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:52:18

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:52:49

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:53:50

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:54:21

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:54:52

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:55:22

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:56:25

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:56:55

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:57:26

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 21:57:56

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 21:58:57

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 21:59:58

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:00:29

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:00:59

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:01:30

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:02:00

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:02:31

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:03:32

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:04:02

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:04:33

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:05:03

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:05:34

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:06:35

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

TSandor Toth 2020.10.17. 22:07:21

A homoszexualitás, transzneműség stb igenis betegség! Amíg a babájukat váró szülők (férfi és nő) arra a kérdésre, hogy mit szeretnének kislányt vagy kisfiút nem az a válasz, hogy transzneműt, homoszexuálist, biszexuálist stb addig bizony betegség. Amúgymeg csak a nagyon elmebeteg LMBTQ++ azok akik ha kifognák az aranyhalat nem az lenne az egyik hanem az első kívánságuk, hogy bárcsak normális azaz nem LMBTQ nak születnek! Amennyiben bárkinek az jutna eszébe, hogy :dehiszen ez a születés után genetika nélkül is kialakulhat az azt jelenti, hogy : NE BASZTASSÁTOK A GYEREKEINKET A NYOMOROTOKKAL! mert mi normális (non lmbtq++) gyereket szeretnénk magunknak és a társadalomnak.

2020.10.17. 22:07:35

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:08:06

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:08:37

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:09:07

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:10:08

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:10:39

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

TSandor Toth 2020.10.17. 22:11:07

Ki ez a bunkó IQ nulla Hunyadi János12?

2020.10.17. 22:11:09

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:11:40

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:12:10

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:12:41

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:13:42

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:14:43

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2020.10.17. 22:14:55

@TSandor Toth: Brendel Mátyásnak hívják, önmagát a világ legokosabb emberének tartja, közben meg elindult egy gagyi kvízműsorban és már a második kérdésnél kiesett. Lehet rajta jókat nevetni

2020.10.17. 22:15:13

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:15:44

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:16:45

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:17:15

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:17:46

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:18:16

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:18:47

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:19:18

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:19:49

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:20:50

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:21:21

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:21:52

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:22:52

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:23:53

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:24:24

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:24:54

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:25:25

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:26:27

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:27:28

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:28:29

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:29:30

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:30:01

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:30:32

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:31:34

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:32:05

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:32:35

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:33:06

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:33:36

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:34:07

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:34:38

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:35:08

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:35:39

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:36:39

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:37:10

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:37:41

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:38:42

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:39:15

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:39:56

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:40:33

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:41:25

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:42:06

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:42:40

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:43:11

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:43:42

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:44:43

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:45:43

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:46:14

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.17. 22:46:50

@chrisred:

Nem, hanem a tények szerint. Az ateizmus álítja, nincs Isten, pedig nem tudja bizonyítani ezt. Tehát vallásos hit.

2020.10.17. 22:47:15

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:47:45

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:48:16

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:48:47

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:49:17

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:49:48

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:50:48

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:51:19

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:51:50

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:52:51

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:53:52

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:54:53

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:55:53

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:56:54

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:57:55

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:58:26

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 22:58:56

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 22:59:27

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 22:59:58

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:00:28

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:00:59

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:02:00

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:02:31

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:03:32

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:04:02

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:04:33

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:05:03

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:05:33

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:06:04

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:07:05

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:07:35

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:08:36

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:09:06

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:09:37

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:10:37

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:11:08

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:11:39

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:12:39

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:13:10

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:14:10

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:14:41

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:15:12

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:15:42

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:16:43

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:17:13

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:18:14

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:18:44

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:19:15

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:19:45

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:20:46

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:21:47

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:22:17

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:22:47

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:23:18

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:23:48

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:24:19

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:25:19

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:26:20

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:26:51

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:27:21

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:27:52

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:28:22

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:28:52

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:29:23

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:30:23

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:30:54

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:31:24

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:31:55

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:32:55

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:33:26

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:34:26

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:35:27

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:35:58

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:36:28

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:36:58

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:37:29

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:37:59

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:38:30

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:39:00

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:39:31

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:40:01

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:40:31

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:41:32

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:42:33

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:43:34

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:44:34

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:45:35

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:46:06

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:46:36

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:47:37

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:48:08

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:48:39

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:49:39

@Mészáros András: hát, ha neked a homofóbia az "értéked", akkor te lelkileg nagyon szegény vagy. Mondjuk Jézus szeret téged, de hát ő csak a képzeletbeli barátod.

2020.10.17. 23:50:10

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:50:40

@Bunkóné Barom Ildikó: két szép felnőtt nő szerelmeskedik az ágyban. Okoznak-e bármiféle kárt? Mármint azonkívül, hogy irigykedsz, mert egy ronda banya vagy, akinek ilyenben sosem volt van és lesz része?

2020.10.17. 23:51:41

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

2020.10.17. 23:52:11

@Bunkóné Barom Ildikó: neked miért van fóbiád attól, hogy két szép nő szexel? Ez szerinted a pedofíliához hasonlítható?! Te nagyon beteg vagy.

enrikokaruszo 2020.10.18. 05:56:11

ennek a palinak élete célja, hogy szarkupac lehessen mások tányérján

chrisred 2020.10.18. 08:17:41

@MAXVAL birсaman közíró: Nem. Az ateisták azt állítják, hogy nem hisznek abban, aminek a létezése nincs bebizonyítva. Ez nem hit, hanem annak a hiánya. A gyíkemberes konteó hívei is úgy gondolhatják, hogy az ő nézetük a valós, és az egy gyíkembertelenségben hívő eltéveledett, aki addig nem fogadja el a létezésüket, amíg nem lát egyet. De ez akkor is az ő szubjektív megközelítésük.

2020.10.18. 08:24:41

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:28:21

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornővel kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:29:45

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:30:39

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:31:10

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:31:40

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:32:11

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:32:41

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:33:42

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:34:12

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:35:13

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:35:43

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:36:44

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:37:14

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:38:15

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:38:42

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:39:15

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:40:16

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:41:17

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:41:47

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:42:17

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:42:48

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:43:18

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:43:49

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:44:19

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:44:50

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:45:50

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:46:21

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:46:51

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:47:22

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:48:22

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:48:53

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:49:23

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:49:53

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:50:54

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:51:24

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:52:25

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:53:26

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:53:56

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:54:27

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:54:57

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:55:28

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 08:56:28

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:57:29

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:57:59

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 08:58:30

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 08:59:00

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:00:01

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:01:01

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:01:32

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:02:02

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:02:33

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:03:03

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:04:04

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:04:34

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:05:35

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:16:18

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:16:48

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:17:49

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:18:19

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:18:50

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:19:20

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:20:21

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:21:22

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:21:52

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:22:53

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:23:53

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:24:24

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:25:24

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:25:55

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:26:25

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:26:56

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:27:26

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:28:27

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:28:57

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:29:28

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:29:58

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:30:59

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:31:59

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:33:00

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:33:31

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:34:01

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:35:02

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:35:32

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:36:03

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:37:04

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:37:34

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:38:04

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:38:35

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:39:36

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:40:36

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:41:07

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:42:07

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:42:38

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:43:08

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:44:09

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:44:39

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:45:40

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:46:11

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:47:11

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:47:42

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:48:42

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:49:13

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:49:44

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:50:14

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:50:45

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:51:45

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:52:16

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:53:16

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:54:17

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 09:54:47

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:55:18

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:56:18

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:57:19

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:57:50

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 09:58:20

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:58:50

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 09:59:21

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:00:22

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:01:22

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:01:53

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:02:23

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:02:54

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:03:54

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:04:55

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

kvadrillio 2020.10.18. 10:05:25

@Hunyadi János12: jAHHHH.....A VILÁG, AMIBEN ÉLSZ..., SEM LÉTEZIK, MERT NEM TUDOD BIZONYÍTANI HOGYAN KELETKEZETT ! :o)))....EZÉRT NINCS IS ! :o)

2020.10.18. 10:05:25

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:05:56

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:06:26

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

chrisred 2020.10.18. 10:06:36

@kvadrillio: De érzékszervekkel tapasztalható a létezése.

2020.10.18. 10:07:27

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:08:27

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:08:58

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:09:28

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:09:59

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:10:59

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:11:30

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:12:00

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:12:30

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:13:01

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:13:31

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:14:32

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:15:02

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:16:03

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:17:04

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:17:34

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:18:35

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:19:05

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:19:36

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:20:06

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:20:36

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:21:07

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:21:37

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:22:08

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:23:09

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:23:39

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:24:10

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:24:40

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:25:41

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:26:42

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:27:12

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:27:42

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:28:13

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:29:14

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:30:14

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:30:45

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:31:45

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:32:16

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:33:16

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:34:17

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:35:18

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:35:48

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:36:19

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:36:49

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:37:50

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:38:20

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:39:21

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:40:22

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:40:52

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:41:23

@MAXVAL birсaman közíró:

1) a homófóbia betegség. Te az vagy.
2) a vallás betegség. te hívő vagy.
ateistaklub.blog.hu/2013/10/11/a_hit_mint_betegseg
3) az autizmus betegség, te bevallottan autista elmebeteg vagy.

2020.10.18. 10:41:53

@kvadrillio: ha neked problémád van azzal, hogy egyes nők segédeszközöket használnak a szexhez, pláne, hogy idegen nők, akkor te nagyon beteg vagy. Nem a homoszexuálisokkal van a gond, hanem az ilyen begyepesedett, ósdi, korlátolt, férfisoviniszta faszokkal, mint te. Gondolom, a guminővel, pornóval kurvákkal nincs bajod, azokat vígan használod.

2020.10.18. 10:42:23

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

2020.10.18. 10:42:54

@MAXVAL birсaman közíró: A homoszexualitás NEM betegség. Bírom, amikor az autista elmebeteg jön ide másokat betegezni, akik nem azok. Magaddal törődj, te bolgár elmebeteg! Azzal törődj, hogy te hogy szabadulsz ki a gumiszobából!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.18. 13:24:32

@Hunyadi János12:

Hiába írod le hazugságaidat 250-szer, attól még hazugságok maradnak.

kvadrillio 2020.10.18. 15:37:43

@Hunyadi János12: neked vannak problémáid a seggeszközökkel ! :) Hmmm...máskor az ijjjjjen hüjjje megállapításoknál azt írom, hogy primitív vagy. Most azt írom, hogy túlképzett primitív vagy. Az eszköz csak arra világít.....(rá), hogy a szexuális életük pontosan olyan, mint a heteróóóókééééé. Nem vitatéma. Hmmm...és, ha egy amcsi alkotmánybíróról azt írom, hogy jó ránézni, az nem jelenti azt, hogy nem tudok a képzettségéról-végzettségéről, az alkalmasságáról.
Túl korán ítélkezel. rossz emberismerő vagy. Ez nálam sokat levon valaki értékéből. MÁSNÁL VALÓSZÍNŰLEG NEM.
NU, firkáld csak tovább az iskolás mantrákat, mert ha unalmas az élet, szórakoztató lehet mindig ugyanazt olvasgatni...:))))))))))))))

kvadrillio 2020.10.18. 15:39:07

@kvadrillio: egybként jó ránézni az új amcsi alkotmánybíróra, mert nem gibbonfejű ! :O)

TSandor Toth 2020.10.19. 20:43:23

@Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel: köszi. Ez egy igazi idióta! A kommentek 98%-a az övé és helyből olyan hülye mint bárki más nekifutásból. Nem vitatkozik, nem érvel, kinyilatkozik. Atya világ, mi lesz ha az ilyen hülyék hatalomra kerülnek?
süti beállítások módosítása