A Paradigma Intézet blogja

A szólásszabadságról röviden

2020. október 28. - Lukács B. Endre

Tanárgyilkosság Franciaországban, könyvdarálás Magyarországon. Mi köze ennek a két eseménynek egymáshoz? Ami összekapcsolja őket, az a szólásszabadság kérdése, de mielőtt rátérnék, pontosan hogyan, fontos megvizsgálnunk, mi is a szólásszabadság és miért övezi mind a mai napig vita.

A szólásszabadság

Az Emberi Jogok Egyetemes nyilatkozatának 19. paragrafusa (1948) így ír a szólásszabadságról:

„Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket."

Mindez azért nagyon fontos, mert enélkül a demokrácia intézménye és a tudományos élet nem tud egészségesen működni. Gondoljunk csak bele, hogyan vitatkozhatna a parlamentben két képviselő például az abortusz kérdéséről, ha valamelyik oldal képviselete tilos lenne, törvénybe ütközne? Vagy hogyan jöhetett volna létre a kvantumfizika, ha minden a newtoni mechanika területén nem értelmezhető gondolatot kizártak volna a tudományos diskurzusból?

A határok

Evidensnek tűnik tehát, hogy szólásszabadságra szükség van. Van-e azonban határa? Mi van, ha valaki például tagadja, hogy a Holokauszt megtörtént és ezt a véleményt terjeszteni próbálja? Ezt már kevesen hagynánk. És úgy tűnik ezzel nem vagyunk egyedül, ugyanis 16 európai országban - köztük Magyarországon - és Izraelben törvénybe van foglalva, hogy a szólásszabadság nem terjed ki a Holokauszt (és bizonyos országokban más népirtások) tagadására. Kérdéses, milyen általános érvényű szabályra következtethetünk ebből. Talán némi támpontot ad John Stuart Mill híres mondata, miszerint „az önvédelem az egyetlen olyan cél, melynek érdekében az emberiségnek – kollektívan és egyénileg – joga van beavatkozni bármely tagja cselekvési szabadságába". A népirtások tagadásának betiltása tehát azért jogos, mert megvédi az áldozatok leszármazottait, az estleges túlélőket az őket ért támadásoktól. Nem kérdés ugyanis, hogy végtelenül kegyetlen támadás az, amikor valakitől elvitatják életének valószínűleg legmeghatározóbb, legszörnyűbb élményét.

Mi itt akkor a kérdés?

Mill kijelentése kiválóan alkalmazható a fenti esetre, a kérdés az, hogy mi a helyzet a kevésbé egyértelmű esetekkel. Ha egyszerűen megbántanak valamivel, az feljogosít-e az önvédelemre, így mások szabadságának korlátozására? Az általánosan elfogadott irányelv a jogalkotók között az, hogy más jogokat nem sérthet a szólásszabadság, tehát például a jó hírnévhez és becsülethez való jogot. Így sok országban bűncselekmény a rágalmazás, a becsületsértés. Emellett a szólásszabadság alól kivételt képez Magyarországon a közösség elleni uszítás és a gyűlöletbeszéd is. Ezekkel a kivételekkel kapcsolatban azonban nincsen világszerte konszenzus. Amerikában például a közvetlen fenyegetést jelentő, erőszakos cselekményt előrejelző kijelentéseken kívül semmi sem tilos, és hasonlóan szabad a véleménynyilvánítás az Egyesült Királyságban is. De itthon is sorra akadályokba ütköztek azon törekvések, amelyek a gyűlöletbeszéd szankcionálásának szigorítását tűzték ki célul. A korlátozások ellen szól az Európai Emberi Jogok Bíróságának egy 1976-os határozata is, mely szerint

„a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.

És ami Franciaországban a napokban történt, kiválóan bemutatja, milyen problémákat szülhet ez a nagy szabadság, hogy mennyire nehéz ezt sokaknak elfogadni, és hogy mennyire fontos újra meg újra visszatérnünk a határok kérdéséhez. Ráadásul nem csupán egyszeri esetről van szó, biztosan emlékszünk például a Charlie Hebdo botrányokra vagy a Jyllands-Posten ügyre.

Kép forrása: Reuters/Eric Gaillard

A magyarországi események a közbiztonság szempontjából jóval kisebb súllyal rendelkeznek, azonban a szólásszabadság határaival kapcsolatos kérdéseket szintén jól bemutatják. Dúró Dóra könyvdarálásának és a franciaországi támadás elkövetőjének üzenete ugyanaz: a szólásszabadság túllő a célon. Szerintük túl sokat engedünk meg, amikor hagyjuk, hogy egy gyermekkönyvben olyan kisebbségek képviselői szerepeljenek, mint például a homoszexuálisok, vagy hogy az újságokban, az iskolákban Mohamed prófétáról készült karikatúrák jelenjenek meg. A két törekvés létjogosultsága között persze van egy fontos különbség: míg a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat. Itt azonban felmerül a túlzott szubjektivitás veszélye - amennyiben csak a szándék számít, a következmény nem, mindenki felmentheti magát a felelősség alól, mondván, jó szándékkal tette amit tett - a karikatúrák készítője azokat nem támadásnak szánta, csak mosolyt akart csalni az emberek arcára. És a másik út sem tűnik járhatóbbnak: ha csak a következmény számít, bármilyen véleménynek kétségbevonhatjuk létjogosultságát, mondván, hogy annak képviselete sért minket. Még mindig ott vagyunk tehát, ahonnan kiindultunk, az egyetlen egyértelműnek tűnő határ, hogy más szabadságjogokat nem sérthet a szólásszabadság. Látszólag lehetetlen úgy bővíteni a korlátozást, hogy az mindenki számára kielégítő legyen.

Bibó István szabadságértelmezése

A megoldás megtalálásában talán segíthetnek Bibó István gondolatai a szabadságról. Ő ugyanis úgy vélte, nem az a szabadság, hogy az egyén bármit megtehet, és nem igaz, hogy „az egyén szabadságának határa mások szabadságának határa". Szabad szerinte az, aki nem fél. Vagy jobban mondva: akinek nem kell félnie. Ezzel arra kíván rámutatni, hogy az, aki úgy próbál felülkerekedni a kiszámíthatatlan világ eseményeivel szembeni tehetetlenségén, hogy közben másokban valamilyen módon félelmet kelt (hatalmi pozíció betöltése által azt az érzést keresve, hogy az irányítás a kezében van), az nem jarul hozzá a társadalom szabadságának növeléséhez, sőt, visszaél a szabadságával. És ez ugyanúgy igaz a szólásszabadságra, mint a cselekvés szabadságára. Lehetőségeinkhez mérten tehát fel kell mérnünk, az emberekben levő félelem növelésére, vagy csökkentésére szolgál egy-egy törekvés.

Kép forrása: Wikipedia

Nézzük most meg ilyen szempontból a már megismert eseteket:

  • Ha a népirtások tagadásának megtiltása nem történik meg, azáltal elismerjük, hogy a történelem nem csak a történetírók különböző véleménye miatt, hanem természete szerint szubjektív. Ez azért ad okot a félelemre, mert ebben az esetben az általunk megélt múlt, életünk eseményei is kétségbe vonhatóvá válhatnak mások által.
  • Ha a Meseország mindenkié című könyvnek nem kell lekerülnie a polcokról az azt az üzenetet hordozza, hogy lehet gyermekeknek szóló könyvekben számukra nehezen értelmezhető, szokatlan szereplőket megjeleníteni. Ez már csak amiatt sem képes igazán félelmet kelteni az emberekben, mert ezen könyvek elolvasása, de még megvásárlása sem kötelező.
  • Ha Franciaországban továbbra is készíthetőek karikatúrák az egyes vallások prominens alakjairól, ezáltal szabadon kigúnyolhatóak maradnak, az azért lehet félelmetes az emberek számára, mert megnyitja a kaput az előítéletesség, majd a diszkrimináció felé.


A másik oldalról nézve viszont mindhárom esetben félelmet kelthet az emberekben, hogy a szólásszabadsághoz való jog „önkényesen” csorbítható. Úgy tűnik, ezeket a potenciális félelmeket mérlegre helyezve határozott döntéseket tudunk hozni az egyes esetekben. És elismerem, ez nem vezet objektív, mindenki számára elfogadható elvekhez. Azonban úgy gondolom, pontosan ezt kell látnunk - hogy ilyen elvek nem léteznek. Bibó István szabadságelmélete is csupán egy eszközt ad a kezünkbe, amely segíthet a saját döntéseink meghozatalában. Mert világos: bármennyire is törekszik a törvényhozás a félelem minimalizálására, önmagában nem képes szabaddá tenni a társadalmat. Ugyanis mindannyian felelősek vagyunk egymásért, rajtunk múlik mások szabadsága. És meg kell hoznunk a döntést: visszaélünk ezzel, vagy megtanulunk élni vele.

 

A bejegyzés szerzője a Paradigma Intézet gyakornoka, Politics, Philosophy and Economics szakos hallgató.

A bejegyzés trackback címe:

https://paradigma.blog.hu/api/trackback/id/tr7516257188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.28. 09:53:14

Én úgy tudom, a szólásszabadság azt jelenti: a liberális vélemények megjelenhetnek, míg a nem liberálisak be vannak tiltva.

ulpius66 2020.10.28. 10:44:34

A LIBERÁLIS SZÓLÁSSZABADSÁG LEGNAGYOBB DICSŐSÉGÉRE A FACEBOOK TÖRÖLTE A MI HAZÁNK MOZGALMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Törölték a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalát – közölte a párt, amely szerint a Facebook valódi indoklást nem fűzött ahhoz, hogy miért tette elérhetetlenné a több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalt. Korábban, a tavalyi EP-választási kampány ideje alatt így járt a pártelnök, Toroczkai László 207 ezer követős oldala is.

A szélsőjobboldali párt antidemokratikusnak és törvényellenesnek tartja a Facebook lépését, és azt szeretné elérni, hogy a közösségi oldalnak legyen magyar állampolgárságú képviselője hazánkban, mert „így könnyebb lenne bíróság elé állítani itthon a céget”.

szekertabor · provo.blog.hu 2020.10.28. 14:10:16

Szerintem itt a szólásszabadság ürügyén összecsúsztattak több - egymással össze nem vethető - témát.
Ennek szemléltetésére: mennyire lehet egyetérteni a következő mondattal?

Ha a pornográf könyveknek nem kell lekerülnie a gyermekkönyv-polcokról az azt az üzenetet hordozza, hogy lehet gyermekeknek szóló könyvekben számukra nehezen értelmezhető, szokatlan, életkoruknak nem megfelelő tartalmakat megjeleníteni. Ez már csak amiatt sem képes igazán félelmet kelteni az emberekben, mert ezen könyvek elolvasása, de még megvásárlása sem kötelező.

Sir Galahad 2020.10.28. 14:55:57

@szekertabor: Ja, csak mesekönyvet nem a gyerek vesz magänak. A szülő veszi neki, és ha kellően hülye, akár a Meseországot is.

Sir Galahad 2020.10.28. 15:03:33

Na egyébként, a Mohamed-karikatúra ügye egyszerű. Különböző földrészeken, országokban, kultúrákban mások a hagyományok, szokások. Európában például nem tilos egy prófétát ábrázolni. Akinek ez nem tetszik, az takarodjon innen, de gyorsan.

sync 2020.10.28. 16:33:56

Úgy vélem, a muszlimoknak, vagy legalábbis egy részüknek, gyenge a hite. Egyébként Allahra hagyta volna a büntetést.

ulpius66 2020.10.28. 19:01:51

"A 168 Óra új tulajdonosa nem tapasztalt problémát a magyar sajtószabadság kapcsán"

Milkovics Pál szerint amióta Magyarországon lett médiavállalkozó, senki nem próbálta még befolyásolni, hogy valamit ne írjanak meg. Előéletéről és a Brit Media pénzügyi helyzetéről is kiderültek érdekességek, valamint az is, hogy mikortól jelenik meg újra napilapként a Pesti Hírlap."

Milkovics Pál megemlítette: a Brit Media eddig 1 milliárd forintot költött arra, hogy legyen Pesti Hírlap, 168 Óra és Klubrádió, Neokohn.

A 168 Óra hetilap jelenleg havi 15 millió forint veszteséggel üzemel, amit Milkovics szeretne legalább középtávon leszorítani. Már rövid időn belül látni szeretné azt a trendet, hogy mondjuk 15 millióról 12 millióra csökken a havi mínusz, és ez a csökkenés folyamatossá válik. Ugyanakkor leszögezte, hogy ha valami nem megy, akkor el kell gondolkodni azon, hogy van-e értelme folytatni."

media1.hu/2020/10/28/milkovics-pal-168-ora-sajtoszabadsag-finanszirozas/?utm_source=rss&utm_

élveteg 2020.10.29. 08:37:36

Na....... Brendel mentes jó reggelt kívánok Szóval az egész lényege liberáliséknak mindent szabad a többinek meg az szabad amire liberálisék azt mondják hogy szabad

+Ha a Meseország mindenkié című könyvnek nem kell lekerülnie a polcokról az azt az üzenetet hordozza, hogy lehet gyermekeknek szóló könyvekben számukra nehezen értelmezhető, szokatlan szereplőket megjeleníteni. Ez már csak amiatt sem képes igazán félelmet kelteni az emberekben, mert ezen könyvek elolvasása, de még megvásárlása sem kötelező."

Igaz igaz Csak akkor egy holokauszt tagadó kiadvány elolvasása de még megvásárlása sem kötelező ám

nemecsekerno_007 2020.10.29. 08:47:01

@élveteg: Jaja, kb. mint a katolikus egyház a középkorban :)))

Fikalnyik Eugén 2020.10.29. 09:07:17

@Sir Galahad:
" Akinek ez nem tetszik, az takarodjon innen, de gyorsan. "

Ebben igazad van.
Egészen addig, amíg le nem darálok egy micisapkáról szóló könyvet, mondván, hogy az 1000 éves múlt egy rakás lószar, főleg, hogy hova jutottunk vele.
Ezután persze a posztban említett szlovák nő nekem esne, szlovák/ukrán férjével együtt, ami azért is érdekes, mert én 1402-ig vezetem vissza a magyar családfámat, nekik meg a felmenőik sztrapacskát zabáltak és úgy köszöntek, hogy ahoj...

axolotl77 2020.10.29. 09:17:09

Kíváncsi voltam, hogy a blogger felhozza-e érvként a szólásszabadság mellett (nem, nem tette meg), hogy az őshonos, keresztény kultúrában nevelkedett franciák számára az a természetes egy szekularizált társadalomban, hogy kimondhatnak/lerajzolhatnak bármit anélkül , hogy emiatt rettegniük kelljen.
Ugyanakkor arról sem esett szó, hogy honnan származnak ezek a muzulmánok, akik kisebbségként ráerőltetik akaratukat a többségi társadalomra. A többség pedig jobb híján úgy hajtják oda a nyakát, mint marhák a vágóhídon.
Mindene esetre lényegesen kevesebbet hallunk muzulmánok elleni támadásokról, mint muzulmánok által elkövetett támadásokról. Talán ez remekül mutatja a két népcsoport vérmérséklete és kulturáltsági szintje közti különbséget.

Minden ballib bérretteg 2020.10.29. 09:19:12

Azért cseppet érdekes, hogy a facebook cenzúrát meg sem említed, az ügy kapcsán, miközben szólás és vélemény nyílvánítás szabadságáról papolsz.

Ekrü 2020.10.29. 09:35:01

" Dúró Dóra könyvdarálásának és a franciaországi támadás elkövetőjének üzenete ugyanaz: a szólásszabadság túllő a célon."-Nem,cseppet sem ugyanaz.Ugyanis Dúró Dóra a SAJÁT példányát darálta le,márpedig saját tulajdonommal azt csinálok amit akarok.Ugyanaz akkor lett volna,ha a szóban forgó muzulmán megvett volna a játékboltban egy francia babát és azt lefejezi majd kiteszi a közösségi hálóra.De ugye nem ez történt...

midnight coder 2020.10.29. 10:17:41

A szólásszabadság a liberalizmus alapfeltétele. Ahol ezt bármilyen formában korlátozzák, ott nincs liberalizmus, hanem lájtos vagy kevésbé lájtos diktatúra van, ahol a skála egyik oldalán pénzbüntetést kapsz a holocausttagadásért, a másik végén pedig koncentrációs táborba kerülhetsz egy rendőrviccért. De szabadság egyik helyen sincs.

A liberális, és a magát liberálisnak álcázó kommunista közt leginkább a szólásszabadság a különbség. Jól látható ez amúgy Pl. itt az indexen is, a kommunista blogot arról lehet megismerni, hogy nincs kommentelés, vagy csak faszbúkkal, vagy cenzúráznak mint a katonatiszt.

midnight coder 2020.10.29. 10:26:41

Az egyébként érdekes kérdés, hogy mihez kezd a liberalizmus az olyan dolgokkal mint az iszlám. És itt pont a holocausttagadás büntetése a marhaság: egy mai európai országban ma szinte senkivel nem lehet elhitetni hogy nem volt Holocaust mert hogy a csapból is ez folyik, és igazából nem is nagyon érdemes, mert ma már a zsidókon kívül kb. a lőtéri kutyát nem érdekli hogy volt-e vagy nem. Megtörtént, szomorú, de változtatni már nemigen lehet rajta, de zsidókat irtani manapság nem nagyon akar komolyabb erő Európában, és ez akkor is így lenne ha nem lett volna Holocaust. A vallás viszont aligha veszíti el mostanság a relevanciáját. De itt sem hiszem, hogy a szólásszabadság korlátozása a megoldás.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2020.10.29. 10:27:58

Fontos kérdést nem érintett az író. Ha hagyják hogy matyika telefossa a posztot, az szólásszabadság?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2020.10.29. 10:29:33

@midnight coder: "Pl. itt az indexen is, a kommunista blogot arról lehet megismerni, hogy nincs kommentelés" - Akkor az Origó kommunista?

konrada 2020.10.29. 10:36:44

A szólásszabadság addig szólásszabadság, amíg bárki elmondhatja véleményét.

...és addig nem káros, míg a véleménnyel egyet nem értőknek - amennyiben azt sértőnek, hazugnak érzi - van lehetősége kimondani az egyetnemértését - illetve ha az sérti jogaiban, akkor lehetősége van rommá perelni a hazugságot terjesztőt.

...az már káros, ha cáfolat - tanítás - helyett a véleményt tiltják be, mert az elhallgattatás, és ezzel ellehetetlenítik a tisztázását a témának.
Ez már nem szólásszabadság, hanem véleménydiktatúra.

Homo fideszbirkusz 2020.10.29. 10:49:49

Hahaha, a Facebook LEDARÁLTA DÚRÓ DÓRÁT!

Akkor tehát mégiscsak van vélemény szabadság, azt lehet darálni, amit az ember csak akar, teljesült a Homo fideszbirkuszok minden vágya.

Homo fideszbirkusz 2020.10.29. 10:51:19

@MAXVAL birсaman közíró:

A liberalizmus az, hogy még te, a ruszkik által fizetett elmebeteg troll is azt hazudhatsz az index blogokban össze, amivel megbíztak a gazdáid.

élveteg 2020.10.29. 10:52:12

"Ez azért ad okot a félelemre, mert ebben az esetben az általunk megélt múlt, életünk eseményei is kétségbe vonhatóvá válhatnak mások által."

A múlt az igencsak kétségbevonható sőt változhat is Gondolom mindenki halott a zsidókból szappant föző nácikról Aztán mára kiderült :

"A baj csak az, hogy ami köztudott a holokausztról, az nem mindig igaz. Jóllehet a szappanná olvasztott emberek hátborzongató meséje valóban szerepelt a nácik elfoglalta Európából érkező első tudósításokban, ma már a történészek – mint kitalációt – egyhangúlag elvetik azt – hasonlóan a szövetségesek propagandagépezete által az első világháború idején gyártott megtorlási történetekhez. A dachaui koncentrációs táborban valóban volt gázkamra, de sohasem használták. Belsenben egyáltalán nem voltak gázkamrák."

beszelo.c3.hu/cikkek/a-holokauszt-pere

Homo fideszbirkusz 2020.10.29. 10:55:13

@Sir Galahad: "Európában például nem tilos egy prófétát ábrázolni. Akinek ez nem tetszik, az takarodjon innen, de gyorsan."

Európában (tehát nem nálatok utolsó sztyeppei maradvány népségnél) tilos az embereket a nemükben, a bőrszinükben, a vallásukban gyalázni. Ha ez nem tetszik, takarodj vissza az urali sztyeppére Homo Fideszbirkuszom, de gyorsan.

ulpius66 2020.10.29. 10:55:25

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Engem Ulpius Tamást 32 álnév (A NAGY ELŐDÖK UTÁN....) mindegyikével 2-3 komment után kitiltotta a Népszara, a Népszabó, a hvg.hu örülünkvincent.blog.hu .stb, stb....a LIBERÁLIS SZÓLÁS- ÉS VÉLEMÉNY-NYILVÁNÍTÁSI SZABADSÁG LEGNAGYOBB DICSŐSÉGÉRE!
(azóta persze megszűnt a Népszabó, a Népszaránál meg nem lehet kommentelni.......a hvg.hu-nál és a Vincent-nél mán nem is próbálkozom újra, mert azonnal kibasznak, ha nekik "nemtetszőt" írok.......na, kb. itt tart ma a liberális szólásszabadság.......)

Homo fideszbirkusz 2020.10.29. 10:59:37

@élveteg: "Szóval az egész lényege liberáliséknak mindent szabad a többinek meg az szabad amire liberálisék azt mondják hogy szabad"

Na ezt magyarázd meg Homo Fideszbirkuszom, mert nem értem. Kik azok a liberálisék, meg hogy akkor két Alkotmány van liberálisék országában, az egyik a nép liberális részére vonatkozik, a másik meg a maradékra? És azt hogy kell a népnek bizonyítania, hogy melyik csoportba tartozik?

Homo fideszbirkusz 2020.10.29. 11:03:47

@ulpius66: "itt tart ma a liberális szólásszabadság......."

Azt mondd meg nekem te tudatmódosított Homo Fideszbirkusz, hogy az illiberált diktátori rendszer imádójaként miért áhítozol liberalizmus után?? Mióta vágyakozik a buzi nő után?

Serény Vélemény 2020.10.29. 11:28:30

A szokásos ceu-s fos blog.

Olyan ez, amikor bemész a kocsmába amikor a törzsközönség kezdi ott jól érezni magát, te meg elkezded szidni a törzsközönség által preferált csapatot. Utána meg csodálkozol, hogy nyolc napon túl gyógyulsz.

2020.10.29. 11:47:44

@ulpius66: mondjuk az, hogy fórumokról, blogokról kidobtak, nem éppen a szólásszabadság témája, gyakorlatilag köze nincs hozzá. Ahogy például az sem a személyi szabadság korlátozása, ha kitiltanak a kocsmából, mert legutóbb lehülyézted a csapost. Ugyanis nem alkotmányos alapjog kocsmába járni, pedzegeted? Senki nem korlátozta semmiben a jogaidat ezzel, ugyanis bármikor indíthatsz blogot, nyithatsz fórumtémát, ahol azt írsz, amit csak akarsz, sőt, azt tiltasz ki, akit akarsz. Érdemes lenne legalább alapszinten tisztában lenni a fogalmakkal.

clemens 2020.10.29. 11:51:07

"persze van egy fontos különbség: míg a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott"
Ez nem igaz! Nem konstruktív szándékkal, hanem aljas politikai szándékkal, a hagyományos társadalomnak a felnövekvő ifjúságon keresztüli rombolásának szándékával.

2020.10.29. 11:52:41

@clemens: mondod te. Szubjektíven.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.29. 11:55:02

@shitgun:

Így igaz. Tehát Mo-on teljes sajtó- és szólásszabadság van.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29. 11:56:13

" Dúró Dóra könyvdarálásának és a franciaországi támadás elkövetőjének üzenete ugyanaz"

már-már szőrszálhasogatásnak tűnhet az az aprócska különbség, hogy az egyikben megöltek valakit, ám érthetetlen módon ez a jelentéktelen differencia mégis mintha egyesek számára fontos lenne, nyilván azok számára akik nem elég liberálisok

ja és a holokauszt az teljesen más, mert ugyan naponta elmondjuk, hogy ne törődjetek annyit múlttal, de az csak a gojokra vonatkozik

morph on deer 2020.10.29. 11:58:30

@Fikalnyik Eugén:
“ én 1402-ig vezetem vissza a magyar családfámat”

Vezesd csak nyugodtan!
Mikor indulsz?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.29. 11:59:01

@ulpius66:

Ott tévedsz, hogy azt hiszed, a liberalizmus része a szólásszabadság, pedig nem része. Minden liberális teoretikus leírja, a liberalizmusnak nem része a korlátlan szólásszabadság, sőt a liberális rend kötelessége fellépni akár erőszakkal a rendet veszélyeztető vélemények ellen.

2020.10.29. 11:59:46

@MAXVAL birсaman közíró: pont nem érted, és ezzel nem cáfolom az állításodat, csak látom, hogy nem érted, vagy direkt ferdítesz. Teljesen más téma a sajtóban, a nylvánosságban megjelenni engedett dolgok köre, és a saját házirenddel rendelkező, magánemberek által szabályozott blog vagy fórum. De ha a fórumot, blogot valamelyik újság tartja fent, és töröl kommentet, tilt ki felhasználót, az is messze van a szólásszabadság témakörétől, mert nem a szólás szabadságát vették el ilyenkor tőled, hanem az adott helyen való kommentelés lehetőségét, és ez lényegi különbség. A véleményedet a saját felületeden még te is elmondhatod, van is blogod. Betiltotta valaha valaki? Na ugye. Szélsőliberális álláspont az, hogy bármikor, bárhol, kontroll nélkül hozzászólhasson valamihez az ember. Szélsőliberális vagy ezek szerint?

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29. 12:01:53

@shitgun: De azért csak belátjuk, hogy a szólásszabadságot isteníteni és közben tiltogatni mert "jó hát a szólásszabadság ide mégsem vonatkozik" egy elég szórakoztató morális akrobatikát kíván? :D

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29. 12:05:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Matyika más, mert a scriptje ellehetetlenít minden mást. Az nem szólásszabadság, ha mindenki beszél és elmondja a véleményét, valaki meg beindít egy lemezt olyan hangosan hogy semmi mást nem lehet hallani. Matyikának nem a véleménye a baj (az is hülyeség persze, de nem amiatt kell tiltani), hanem az, hogy nem tud miatta érvényesülni az eszmecsere.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.29. 12:06:17

@shitgun:

Minden média egy kalap alá esik e tekintetben, mindegy hogy blog vagy hagyományos lap vagy netes híroldal, ugyanaz: egyiktől se követelhető meg, hogy bármit engedjen, szerkesztési politika, mit enged és mit nem. Pl. a HVG-nek joga van, hogy engem kitiltson. Ez SEHOGY se érinti a sajtószabadságot.

A gond akkor van, ha egy média kampányol a szólásszabadságért, s ezzel párhuzamosan tilt véleményeket, csak mert azok ellentétesek. Ez a hiteltelenség esete.

S közben ugyanezek a médiák azt állítják, nincs az országban szólásszabadság. Ez plusz hiteltelenség.

0dzsud0 2020.10.29. 12:13:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az nem egy blog, ennyi erővel az indexen sem lehet kommentelni...ami amúgy igaz, mert csak a blogokon, és egy-egy témaspecifikus aloldalon lehet, cikkekhez nem, csak FB-on...ott viszont lehet az origohoz is.

konrada 2020.10.29. 12:15:15

@shitgun:
Erről van szó.
Egy cég - vagy egy ember - a saját médiájában azt ír, amit akar, és olyan véleményt fogad be, amit akar. Mivel az az ő szellemi tulajdona, így megteheti, hogy a tőle eltérő - neki nem tetsző - véleményt kitilthatja.

...de szerintem az előzményednek nem is azzal volt gondja, hogy ezek az emlegetett blogok gazdái ezt megteszik, inkább csak azzal hogy ezeken a blogokon ők liberálisnak hazudják magukat. Ez meg olyan mértékben vicces és visszás, hogy azt érdemes elmondani ott, ahol ezt nem tiltott.

Hogy értsed: mennyire tekinthető liberálisnak az, aki kiáll a porondra, és azt mondja:
én liberális vagyok, de nem vagyok hajlandó beengedni se cigányt, se buzit a boltomba.
Te elhinnéd neki???
...na jó, ezt még akkor se teheti meg, ha nem állítja magáról, hogy liberális, mert azért van olyan szabadságjog, ami nem csak kifejezetten a tulajdonosra vonatkozik, sőt!

morph on deer 2020.10.29. 12:30:10

@axolotl77:
“ az őshonos, keresztény kultúrában nevelkedett franciák számára az a természetes egy szekularizált társadalomban, hogy kimondhatnak/lerajzolhatnak bármit ”

Szerintem az egész kérdésfelvetés rossz, - már a Charlie Hebdo óta így gondolom, - mert nem arról van szó, hogy lerajzolhatnak-e!
Persze, hogy lerajzolhatnak.

Viszont MINEK?
Mi az értelme?
Milyen várható eredmény érdekében döntöttek úgy, hogy ez fontos?

Ugyanis aki cseppet is tisztában van a helyzettel, azaz van némi fogalma a kulturális, érzelmi és vallási vonatkozásaival egy ilyen lépésnek, annak tisztában kellett VOLNA lennie a lépés várható következményeivel is, nem?

Innentől viszont a kérdés nem az, hogy van-e joga kifejezni a véleményét, hanem hogy van e joga rászabadítania a környezetére, országára, stb, a vallási fanatikus barmokat!

Mi az az indok, amely igazol egy ennyire előre láthatóan explozív lépést?
Mi lehet az, ami megéri a kockázatát egy ennyire értelmetlen kekeckedésnek?

Normális ember NEM bökdösi a darázsfészket szórakozásból, és nem azért nem, mert ne lenne joga hozzá..!

Magyarul: véleményem szerint ez az egész történet nem a szólásszabadságról, hanem a józan gondolkodásról, józan értékítéletről, és/vagy annak hiányáról szól!

Mielőtt bárki belemelegedne: NEM azt mondom, hogy az lenne a normális, ahogyan az iszlamisták reagálnak, szó sincs erről!
Viszont aki nem teljesen idióta, az tudhatta előre, hogy bizony így FOGNAK reagálni, függetlenül attól, hogy ez mennyire abnormális, jogtalan, stb.

A szólásszabadság gyakorlása mindig FELELŐSSÉGGEL is jár, ezt nem kéne elfelejteni!
Szerintem

Minden ballib bérretteg 2020.10.29. 12:37:44

Induljunk ki a tényekből.

A liberálisnak mondott orgánumok és emberek követelik és művelik aktívan a legagresszívabb cenzúrát, és ezen platforomokon virágzik leginkább a véleménydiktatúra.

Lásd facebook, index, hvg, ...

A többi csak ködösítés. Mint pl a lefejezést hasonlítani egy saját tulajdonban levő könyv ledarálásához.

Minden ballib bérretteg 2020.10.29. 12:39:24

@morph on deer:
"Normális ember NEM bökdösi a darázsfészket szórakozásból, és nem azért nem, mert ne lenne joga hozzá..!"

Teljesen egyetértek.
Ideje lenne abbahagyni a buzi propagandát, az óvodások nemváltoztatására bíztató baromságokkal az élen.

Serény Vélemény 2020.10.29. 12:51:51

@MAXVAL birсaman közíró: A magát "függetlenobjektív"-nek reklámozó újság például véletlenül sem engedi meg, hogy a véleményével össze nem egyeztethető nézetek megjelenjenek. Akkor ez most szólásszabadság, vagy nem?

vagy például a facebook kitilt egy olyan, Magyarországon bejegyzett és törvényesen működő pártot, amelyiknek a véleménye nem egyezik meg a facebook törzsközönségének a véleményével.
(Pontosabban: a párt prominenseinek a véleménye nem egyezik meg a
"hivatalos" - szélsőliberális facebookiánus "elit" véleményével.

Akkor ez most cenzúra, vagy nem cenzúra?

GyMasa 2020.10.29. 12:58:18

@morph on deer:
"Ugyanis aki cseppet is tisztában van a helyzettel, azaz van némi fogalma a kulturális, érzelmi és vallási vonatkozásaival egy ilyen lépésnek, annak tisztában kellett VOLNA lennie a lépés várható következményeivel is, nem?"
A mai Európai, liberális országokban SEMMINEK nem büntetése a halál.
Tehát semmilyen törvény megsértése nem szankciónálhatják halálbüntetéssel.

Azonban a szólásszabadság nem törvényben biztosított jog, hanem alapjog, ami a törvények felett áll.
Tehát, emiatt a szerkesztőség teljes joggal feltételezhette, hogy amit kiadnak, ha nem törvénytelen, akkor semmilyen retorzióra nem kell számítaniuk, leszámítva az erkölcsi következményeket.

Ezen felül még az is fontos, hogy az erőszak az államok monopóliuma, azaz, az állampolgár kizárólag önvédelemből alkalmazhatja (korlátozottan) azt.

Azaz, a mai muszlim terrorizmus egy liberális állam területén semmilyen tekintetben nem elfogadható, és az adott államnak kutya kötelessége, hogy bármilyen eszközzel véget vessen a folyamatnak!

"Innentől viszont a kérdés nem az, hogy van-e joga kifejezni a véleményét, hanem hogy van e joga rászabadítania a környezetére, országára, stb, a vallási fanatikus barmokat!"
Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek.
Valahol meg kell húzni a határt, és a mai nyugati kultúra bizony túl engedékeny velük szemben, aminek a következménye a mostani helyzet.

"A szólásszabadság gyakorlása mindig FELELŐSSÉGGEL is jár, ezt nem kéne elfelejteni!"
Szerintem nevezzük inkább következménynek.
De a fentiek miatt a gyilkosság/terrorizmus/önbíráskodás sehogyan nem szerepelhet a következmények között.
Szerintem.

Serény Vélemény 2020.10.29. 13:01:17

@morph on deer: "Mielőtt bárki belemelegedne: NEM azt mondom, hogy az lenne a normális, ahogyan az iszlamisták reagálnak, szó sincs erről!"

A mi - zsidó-keresztény kultúrkörben gyökerező világnézetünk szerint - azt gondoljuk, hogy az iszlamisták reakciója nem normális.

Ők, akiknek a kultúrája _nem_ a zsidó-keresztény kultúrában gyökerezik, úgy gondolják, hogy az emberek lefejezése vallási okokkból teljesen normális cselekedet.

Miközben a "liberális" "értelmiség" és elit tűzzel vassal rángjatja ki az európai kultúra keresztény gyökereit - sőt, a görög-római gyökereit is - azonközben a muszlimok ilyesmire nem hajlandóak. Igazából megszívni nem ők fogják, mert náluk van - születik - elég gyerek, ajrópában meg az őshonos lakosság a nagy szabadságában elfelejtett szaporodni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.10.29. 13:04:46

@Serény Vélemény:

Az, hogy x médiában nem írhat y nem cenzúra, ez szerkesztési politika, semmi gond vele.

A FB-kal a baj az, hogy nem tudja eldönteni magáról: média vagy közvetítő csatorna.

2020.10.29. 13:07:52

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.10.29. 13:08:28

7000 KÖNYVET DARÁL LE EGY BELGA KIADÓ, MERT "FEKETE PÉTER" SZEREPEL BENNÜK

tibiatya blog.

ennyit a liberalnacikrol.

Minden ballib bérretteg 2020.10.29. 13:09:59

@MAXVAL birсaman közíró: Pontosan.
A probléma az Indexel, meg a Facebookkal nem az, hogy egyoldalúan politikai okokból cenzúráznak és szerkesztenek, hanem azt hogy eközben függetlennek és 'liberálisnak' vallják magukat.
És ami mégrosszabb, hogy el is hiszik magukról hogy azok, miközben vélemény diktatúra aktív részesei és üzemeltetői.

2020.10.29. 13:10:23

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.10.29. 13:12:55

@morph on deer: Normális ember NEM bökdösi a darázsfészket szórakozásból"
nem, normalis ember hozza a rovarirtót es kiirtja az osszes darazsat a házából..
a nemzet háza a haza. ugyhogy en a franciak helyben bevetnem a légiót, es kibasznam az osszes iszlam fanatikus geciladat, es az oket patyolgato osszes libsi gecit is az osszes ngos kocsoggel egyutt.

2020.10.29. 13:13:05

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

0dzsud0 2020.10.29. 13:15:22

@FILTOL: Erről van szó. És már így is késésben vannak.

2020.10.29. 13:15:49

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 13:18:45

@Serény Vélemény: a facebook egyébként sajnos nem tiltja ki az olyan náci szennylapokat, mint a 888. kurvára nem eléggé lép fel a náci szennymédia ellen

konrada 2020.10.29. 13:19:08

@morph on deer:
NEM!
Ne legyen már az, hogy elfogadjuk azt, hogy egy abnormalitás provokációját betiltsuk azért, mert más jellegű abnormálisok azért véres bosszút állhatnak!
Ne tiltsák be a pride-ot azért, mert lesznek ott tojáshajigálók, és szegények érzékenysége érthető..., vagy az olyan tévéműsorokat, amelyben nemzetiségiek a többség által ellenszenvesen viselkednek, mert a végén lesz olyan, aki vadászni akarnak rájuk, mert ők is lehetnek érzékenyek...

axolotl77 2020.10.29. 13:22:32

@morph on deer: "Viszont MINEK? Mi az értelme?"
Azért, hogy megmutassák, hogy nem félünk (pedig de), és nem lehet minket terrorral sakkban tartani. Szerintem pusztán erről szól a C.H.-ügy.
A szólásszabadság egy olyan polgári vívmány amit Európában "fedeztek fel" az Újkorban, majd terjedt el a világ többi részén - több-kevesebb sikerrel - az eltelt évszázadok alatt. Megértem, ha egy felvilágosult nemzet nem akar alább adni az ilyen igényeiből. Az persze más kérdés, hogy most megint rajzolgattak a srácok, aztán másokat nyakaznak le, mert őket rejtegetik és/vagy védik a felbőszült muszlimok elől. Itt tényleg fenn áll a más faszával csalánveregetés este.
Viszont tovább gondolva a dolgokat: jó, ne rajzoljanak ilyeneket! De aztán jönnek az újabb igények. Ne tartsunk karácsonyi ünnepet az iskolákban, ne kelljen arcképes igazolvánnyal rendelkeznem, mártóztathassam a burkinis testem az uszodában, nyugodtan férjhez adhassam a lányomat 12 éves korában miután már csonkoltattam a nemi szervét valami vajákosnál. És mindezt az állam beleegyezésével.
Háború zajlik itt, csak még épp nem lőnek. De majd fognak azt is.

konrada 2020.10.29. 13:23:04

@Minden ballib bérretteg:
...és a lényeg, a hülyébbeket ezzel meg is vezetik, mert nem láthatnak más véleményt, ha csak rájuk hagyatkoznak.
...pont olyanok pepitában, mint ami ellen harcolnak, mint például a királyi televízió, annál semmivel sem jobbak...

2020.10.29. 13:26:26

@Minden ballib bérretteg: ideje lenne abbahagyni a náci szennypropagandát, mert így jártok!

ennyit a darázsfészek bökdöséséről, ti elmebeteg selejtek!

iconicphotos.files.wordpress.com/2009/07/nazi_death2.jpg?w=809

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.10.29. 13:27:33

@sync:

"Úgy vélem, a muszlimoknak, vagy legalábbis egy részüknek, gyenge a hite. Egyébként Allahra hagyta volna a büntetést."

A lefejezők Allah büntető kezének érezték magukat.

Mellesleg csodálom, hogy még nem jelentek meg olyan hangok, hogy a két lefejező a gyilkossággal tképpen csak véleményt nyilvánított...

@élveteg:

Így igaz, ez az oka annak, hogy hiába vergődnek egyes magyar liberálisok, az USA-ban üzemelő kuruc.info-t nem tudják bezáratni.

@shitgun:

"mert nem a szólás szabadságát vették el ilyenkor tőled, hanem az adott helyen való kommentelés lehetőségét, és ez lényegi különbség."

Ez nagyon is függ az adott médium súlyától. Ha Gipsz Jakab kicenzúráz a blogjáról, az a kutyát sem érdekli. Ám ha mondjuk a faszbuk cenzúráz, az már más tészta, mert a faszbuk - tetszik vagy nem tetszik - mára intézmény lett, szinte majdnem közmű, igen jelentős véleményformáló erővel.

2020.10.29. 13:28:19

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

Serény Vélemény 2020.10.29. 13:28:24

Na, megjött Matyi a zatejistákok gyöngye.

2020.10.29. 13:29:07

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

ulpius66 2020.10.29. 13:29:22

Na végre itt a Berendel Matyi, és az ő jó kis ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban.... blogja!

Na, most kapnak a pofájukra a keresztény-nemzeti-konzervatív-polgári beállítottságú kommentelők!

2020.10.29. 13:29:39

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:30:42

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:31:14

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:31:45

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:32:17

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

ulpius66 2020.10.29. 13:32:42

Matyika!

Hogy áll a "jogállamiság" Magyarországon? (jelentsen ez bármit is.......)

2020.10.29. 13:32:48

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:33:20

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:33:52

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:34:23

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:34:55

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:35:27

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:36:30

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

ulpius66 2020.10.29. 13:36:38

@Matyas_kiraly:

"A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY"

JA, NÉMETORSZÁGBAN A KÖZMÉDIA AZONNAL LEHOZZA AZ AFD VÉLEMÉNYÉT A BUZIKRÓL!

ABBAN TELJESEN IGAZAD VAN, HOGY A "NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ"

LÁSD A D-209, A FUTÓBOLOND ÉS A LIBATOLVAJ KORMÁNYÁT!

EZEK TÉNYLEG CENZÚRÁZTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020.10.29. 13:37:01

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 13:37:33

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:38:04

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:38:36

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 13:39:08

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

axolotl77 2020.10.29. 13:39:47

@FILTOL: "ugyhogy en a franciak helyben bevetnem a légiót, es kibasznam az osszes iszlam fanatikus geciladat"
Itt az egyik legnagyobb probléma. Ezek nem középkori lovagok, vagy japán szamurájok, akik kiállnának nyíltan a csatamezőre, hogy "küzdjünk meg szemtől szemben". Aljas, sunyi, mocskos férgek, akikről gyakran még a közvetlen hozzátartozóik sem tudják, hogy mi jár a fejükben. Nem véletlen talán, hogy az aszaszinok is muszlimok voltak.
Jó, tényleg sokszor kiderül fanatikusokról, hogy a hatóságok látókörében voltak már, de mégsem ott voltak, ahol lenniük kellett volna. Mondanám, hogy ez teljesen érthetetlen számomra, csak akkor eszembe jut, hogy ugyan nálunk mennyi közveszélyes bűnöző kap felfüggesztettet, vagy a bíróság az előzetes letartóztatást nyomkövetős házi őrizetre változtatja.

2020.10.29. 13:40:11

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:40:42

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

ulpius66 2020.10.29. 13:40:47

Berendel Matyi!

Ha tégedet erről az oldalról kibasznak, az cenzúra és fasizmus, és a szólásszabadság semmibe vétele.... vagy jogos önvédelem a blog tulajdonosától?
(akkor te mért nácizol le minden bloggert, aki kibasz a blogjáról??????????)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.10.29. 13:40:52

na ismét egy osszematyizott blog.
matyika, kezelteted magad

2020.10.29. 13:41:14

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:41:46

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:42:49

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 13:43:20

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 13:43:52

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:44:24

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 13:45:27

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

axolotl77 2020.10.29. 13:45:28

@ulpius66: Ez a Matyika valamilyen autista? Ennél még Birca is százszor összeszedettebb.

2020.10.29. 13:45:58

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

Serény Vélemény 2020.10.29. 13:46:02

@Matyas_kiraly: Szegény. Agyadra mentek Marx Károly tanai.

Tudtad, hogy Marx nem ateista volt, hanem sátánista?

Valószínű, hogy nagyobb varázsló volt, mint mondjuk Simon mágus. Sőt, biztos, hogy nagyobb volt, mert Simon mágus repülni ugyan tudott (állítólag) de a nézetei manapság nem határozzák meg a túl sokat tanult polgártársak gondolkodásmódját, ezzel szemben a Marx nézetei sajnos igen.

Tudtad, hogy Marx abszolút értelemen véve is büdös volt?

Nem fürdött, mert még ahhoz is lusta volt.

2020.10.29. 13:46:31

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:47:02

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:47:34

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:48:05

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:48:37

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:49:09

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

HaD 2020.10.29. 13:49:12

Vessünk már egy szerény pillantást a talmud tanításaira és aztán lehet kussolni a zsidó kultúráról....aki egy roma kurva anyját szidja az ne csodálkozzon hogy megkéseli(mármint a roma)...a kulturális különbségeket aki nem veszi figyelembe azt becsókolhatják a kannibálok...mert hogy ök kannibálok...persze ki lehet öket irtani mint az indiánokat. Ha a muzulmánok parodizálnák jézust(aki mellesleg náluk is szent ember) akkor hallanánk róla...de ök nem teszik,és nem esznek disznó húst sem. Alapeset: egy hajón ha valaki nekiáll egy másik ember vallását börszínét nemi identitását stb...gúnyolni akkor kikötik és megkorbácsolják....a kapitánynak ugyanis semmi kedve embereket vesztenie egy esetleges cécó miatt. Mert hogy egy hajóban ülnek...aki provokál azt lehúzzák mielött más tenné meg. Még csak annyit hogy hogy a pecsben van már az hogy manapság minden rákerésnél a rendszerek beazonosítanak és a nyakmba varnak minden szart ami szerintük a keresésem miatt rám tartozik....egy ilyen technika mellett hogy hogy nem szürik ki hogy ki keres rá mondjuk napi szinten szélsöséges szavakra ??? Avagy hogy nincs a mai technika mellett az összes párt és vallási csoport bedrótozva??? Avagy mi van a jó öreg besúgókkal??? Ha valaki nem akarja kiszürni a szélsöséges elemeket akkor az nem is fogja ...és ennek az okán kellene elgondolkodni....nem a "zsidó-kereszténykenek" hanem úgy általában a független önálló gondolatokkal bíró embereknek.

2020.10.29. 13:49:40

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 13:50:12

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:51:15

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 13:52:18

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 13:52:50

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 13:53:22

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 13:53:53

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 13:54:25

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Serény Vélemény 2020.10.29. 13:54:33

@Matyas_kiraly: Nézz szembe a tényekkel: téged csak az a keresztény kultúra tudna megmenteni a lefejezéstől, amit éppen gyalázol. Az iszlám kultúrában nincs ateizmus, mert aki ateista, annak a feje előbb utóbb focilabdaként lesz felhasználva.
Tehát amikor te azt szeretnéd, hogy a kereszténység és az általa létrehozott, belőle gyökerező kultúra eltűnjön, akkor azt szeretnéd, hogy az ateisták fejét az iszlámhívők levágják és focilabdaként hasznosítsák.

2020.10.29. 13:54:57

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:55:28

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 13:56:00

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

Serény Vélemény 2020.10.29. 13:56:21

@Matyas_kiraly: Szerintem ezen a nicken is ki leszel vágva innen. És ez nem cenzúra, hanem csak önvédelem.

2020.10.29. 13:56:33

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:57:05

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 13:58:08

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 13:58:40

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29. 13:58:53

Íme kérem, a liberális ellenzéki ateista felvilágosult Mátyás :D Fú de jó hogy egy ekkora marha ellenzéki, különben éghetne a pofám :D

2020.10.29. 13:59:11

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 13:59:43

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:00:14

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:00:46

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:01:18

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:01:49

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:02:21

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:02:52

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:03:24

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:03:56

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:04:27

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:04:59

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:05:30

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:06:35

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:07:07

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:07:38

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:08:42

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:09:13

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:09:45

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:10:48

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

morph on deer 2020.10.29. 14:11:22

@Minden ballib bérretteg:
“ az óvodások nemváltoztatására bíztató baromságokkal az élen.”

Ja, mielőtt még a felbőszült óvodások gyilkolni meg robbantgatni kezdenek...

Te hol olvastad, hogy bárki is nemváltoztatásra biztatna óvodásokat?
A hülye kádéempés nyilatkozatokon kívül, mondjuk. Szóval?

2020.10.29. 14:11:51

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:12:22

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:12:54

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:13:26

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:14:29

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:15:00

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:15:32

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:16:04

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:17:07

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:17:39

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:18:10

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:18:42

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:19:14

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:19:45

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:20:17

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:20:49

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:21:20

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:21:52

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:22:24

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:22:55

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2020.10.29. 14:23:04

@axolotl77: "Háború zajlik itt, csak még épp nem lőnek. De majd fognak azt is."

Ez így van.

@Matyas_kiraly: Mi van te idióta? Előkerültél?

2020.10.29. 14:23:27

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:23:59

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:24:30

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:25:02

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:25:34

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:26:05

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

Serény Vélemény 2020.10.29. 14:26:35

@Matyas_kiraly: Nézd matyika, a gonosz sötét középkorban, azt hitték az emberek, hogy a boszorkányok el tudják tüntetni a férfiak nemi szervét.
A nagyon felvilágosult nagyon modern korban meg azt hiszik egyes emberek, hogy nem az emberek kromoszómái határozzák meg azt, hogy férfiak-e vagy nők, hanem a saját szubjektív véleményük erről a krédésről.

Én nem érzékelek különbséget a kétféle hiedelem minősége között!

2020.10.29. 14:26:38

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:27:10

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

midnight coder 2020.10.29. 14:27:24

Látom, Matyi barátunkhoz ismét hûtlen lett a kecskéje.

2020.10.29. 14:27:42

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:28:45

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:29:16

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:30:19

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:30:51

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:31:23

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:31:54

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:32:26

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:32:58

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

morph on deer 2020.10.29. 14:33:08

@GyMasa:
“... a gyilkosság/terrorizmus/önbíráskodás sehogyan nem szerepelhet a következmények között.
Szerintem.”

Te ugye nem érted?

Nem arról van szó, hogy ebben bármi is jó, vagy helyes lenne! A darazsak sem azért támadnak rád, ha megzavarod őket, mert az helyes, igazságos, vagy az alapjogokban biztosított joguk lenne hozzá, nem gondolod?
Hanem azért, mert a darazsak úgy viselkednek, és hiába tudod te, hogy nem nekik van igazuk, attól még mindig te húzod a rövidebbet, ugye?

Amiről én beszélek az az, hogy mivel köztudottan elmebeteg módon reagálnak és viselkednek a vallási szélsőségesek, - mindegyik vallásé, amúgy, - minimum számolni KELL a várható következményekkel, és ez igenis elvárható mindenkitől, aki ezt egy közösség nevében teszi!

Ez NEM meghunyászkodás, ez felelősségteljes gondolkodás!

Tudjuk: nem kéne így reagálnia a muszlim szélsőségeseknek, és micsoda dolog, meg ne legyünk már annyira engedékenyek, stb., - de Mohamed kigúnyolása nem egy alapvető emberi jog kérdése, hanem a felesleges kivagyiságé, mivel nem egyéb, mint ÉRTELMETLEN, ezért SZÜKSÉGTELEN provokáció!

Nálam ez a “felelőtlen veszélyeztetés”, és nem a vélemény kategóriája, bárhonnan nézve is.

2020.10.29. 14:33:29

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:34:01

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:34:32

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:35:36

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:36:07

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:36:39

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:37:11

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:37:42

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:38:14

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:38:46

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:39:49

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:40:20

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:40:52

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:41:24

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:42:27

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:42:59

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:43:30

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:44:02

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:44:33

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:45:05

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:45:37

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:46:08

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:47:12

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:47:43

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:48:15

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:49:18

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:50:21

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 14:50:53

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:51:25

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:51:56

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:52:28

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

Alick 2020.10.29. 14:52:31

"...aki úgy próbál felülkerekedni a kiszámíthatatlan világ eseményeivel szembeni tehetetlenségén, hogy közben másokban valamilyen módon félelmet kelt (hatalmi pozíció betöltése által azt az érzést keresve, hogy az irányítás a kezében van), az nem jarul hozzá a társadalom szabadságának növeléséhez, sőt, visszaél a szabadságával."

Ezt nehéz mércének tekinteni, mert a jelenlegi civilizációnk a félelmen és ebből fakadóan a biztonság keresésén alapul. A régi korok embere elfogadta a bizonytalanságban, hogy minden sors végső soron Isten kezében van, a szekularizált világ viszont Istent kivette a képletből és saját jogú megoldásokat, védelmeket kezdett építeni. Ehhez hozzájönnek az projektált egyéni traumák, rettegések, amelyek inkább terápiát, mintsem szociális biztosítékrendszert igényelnének.

2020.10.29. 14:53:51

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:54:23

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:54:55

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:55:26

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 14:55:58

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:56:30

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 14:57:03

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:57:34

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 14:58:06

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 14:58:37

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29. 14:58:43

@Matyas_kiraly: matyika ez a floodolásod miben különbözik attól a floodolástól, amit akkor csinálsz, ha egy blogger letilt a floodolásod miatt? :D

2020.10.29. 14:59:09

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:00:12

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:00:44

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.10.29. 15:00:50

@morph on deer: "Hanem azért, mert a darazsak úgy viselkednek, és hiába tudod te, hogy nem nekik van igazuk, attól még mindig te húzod a rövidebbet, ugye?"

Legyél szíves abbahagyni az ÁLDOZATHIBÁZTATÁST :D
(legalábbis mikor bárki arra utal, hogy egy picsarészeg tizenéves csajnak nem kéne felmenni négy pasi lakására, akkor az áldozathibáztatás)

midnight coder 2020.10.29. 15:01:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Akkor az Origó kommunista"

Az origó egy pártszócsõ, pont mint a 444. De mûfaját tekintve újság, ergo elvben teljesít pár olyan dolgot amit egy újságnak teljesítenie kell, Pl. van szerkesztõsége, felkent újságírói. Egy blogot ezzel szemben kb. bárki elindíthat, és olyan hülyeséget írhat oda amilyet csak akar. Gondolom neked is rémlik Pl. az atomcsapda. Na most, ezzel sincs baj addig, amíg van comment szekció. Egy újság jobban elvan e nélkül, az index cikkeit sem lehetett soha commentelni. Ezzel szemben azért van amit lehet, Pl. Napi.hu, és ha jól rémlik talán a hvg is, bár ott elég régen jártam utoljára.

2020.10.29. 15:01:15

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:01:47

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:02:50

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:03:22

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:03:53

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

midnight coder 2020.10.29. 15:03:54

@morph on deer: "A darazsak sem azért támadnak rád, ha megzavarod őket, mert az helyes, igazságos"

Ezért szokták a darazsakat irtani az emberi lakhelyek környékén. Hasszán odahaza azt öl meg akit akar, egészségére. De nekik és a hitsorsosaiknak semmi keresnivalójuk Európában.

2020.10.29. 15:04:25

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:04:57

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:05:29

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:06:00

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:06:32

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:07:05

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:07:37

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:08:09

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:08:40

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:09:12

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:10:15

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:11:18

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:11:50

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

midnight coder 2020.10.29. 15:12:27

@Homo fideszbirkusz: "Európában (tehát nem nálatok utolsó sztyeppei maradvány népségnél) tilos az embereket a nemükben, a bőrszinükben, a vallásukban gyalázni."

Ja. Aztán vannak egyes vallásoknak olyan híveik, akik azt amit vallásgyalázásnak tartanak, azt a delikvens lefejezésével torolják meg. De nincs ezzel semmi baj, az eltérõ kultúrákat tolerálni kell. Aztán ezek az emberek egyre többen lesznek, és úgy gondolják majd, hogy Pl. a nõk ruházkodása is sértheti a vallásukat, és ezért nekik jogukban áll vallásrendõrséget felállítani, akik megbüntetik a renitenseket. A következõ lépésben pedig fogják a kis birkucit, kiherélik és mehet eunuchnak a hárembe.

Itt a sztyeppén ezt mi remélhetõleg megússzuk, hacsak nem nyer Biden bácsi az usákoknál és nem hozza el nekünk a demokráciát mint anno a szovjet elvtársaid 56-ban.

2020.10.29. 15:12:53

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:13:25

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:13:56

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:14:59

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:15:31

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:16:03

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:16:34

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:17:06

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:17:38

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:18:09

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:18:44

@Serény Vélemény: naja, de te magad is igenhülye középkori marha vagy. a gender Studies nevében ugyebár nem égettek homofób köcsögöket máglyán. tehát ennyiben máris kurvára nem ugyanaz

Alick 2020.10.29. 15:19:10

@Homo fideszbirkusz: "Európában (tehát nem nálatok utolsó sztyeppei maradvány népségnél) tilos az embereket a nemükben, a bőrszinükben, a vallásukban gyalázni."

Szóval a Charlie Hebdo a flanszia sztyeppei maradványnépség földjén működik.
:)

2020.10.29. 15:19:34

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:20:37

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:21:07

@Orbánék Moszkva fele menekülnek! : több érv van benne. tudom, egy ilyen idióta, mint te, nem veszi észre, és idiótaságokat kérdez.

2020.10.29. 15:21:45

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:22:49

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:23:21

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:23:53

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:24:24

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:24:56

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

Serény Vélemény 2020.10.29. 15:26:21

@Matyas_kiraly: Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától.
Tudod a blogtérben szinte mindenkivel valamilyen szinten szót lehet érteni, véleményt lehet cserélni, még igazi nácikkal is, meg a náluk sokkal rosszabb feministákkal is, meg a cionistákkal is, meg még a muszlimokkal is.

Csak éppen veled nem.

Szerintem nem mindenki más a hülye...

2020.10.29. 15:27:12

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:28:05

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:28:33

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

Nem. Te is ismételgeted. Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.

2020.10.29. 15:29:26

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

Nem. Te is ismételgeted. Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.

2020.10.29. 15:29:58

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:31:11

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

Nem. Te is ismételgeted. Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.

Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt.

2020.10.29. 15:32:07

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:32:39

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

Nem. Te is ismételgeted. Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.

Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt.

2020.10.29. 15:33:10

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:33:42

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:34:14

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

kvadrillio 2020.10.29. 15:35:20

szóóólásstzabaccság !

HOL A KURVAISTENBEN VAN A VAXIGRIP TETRA ???????????????????! BAZDMEG !!!

A MUISZLIMOKNÁL MINDIGIS VOLT SZÓLÁSSZABADSÁG, MERT ODAVÁGTÁK A CIPŐJÜKET, HA NEM TECCETT VALAMI NEKIK ! VAGY ELVÁGTÁK A TORKÁT AZ ILLETŐNEK ! DE MI MÉG NEM TETTÜNK IJJJET ORBÁNNAL ! SZTEM AMI KÉSIK, NEM MÚLIK !

HOL A KURVAISTENÉBE KUFÁRKODTA EL A VAXIGRIPET ORBÁN ?????!!!!!

2020.10.29. 15:36:31

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 15:37:32

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:38:35

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 15:39:07

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

kvadrillio 2020.10.29. 15:39:33

@kvadrillio: most jöttem a háziorvostól és azt mondta az éva nővér, hogy nem kaptak a a szar fluvalt.

HOL ABÜDÖS KURVAISTENÉBEN VAN A VAXIGRIP OLTÓAN YAG ?????!
HOVA A KURVAANYJKÁBA TETTE ORBÁN ???!!!

AZ ELSŐ HULLÁMNÁL ELTŰNT A SZÁJMASZK, A FERTŐTLENÍTŐK.......CSAK A VÉGÉN LETT MINDEGYIK. MOST A 2.-BAN ELTŰŰŰŰŰŰNT AZ OLTÓANYAG !

MINDENNEL ÜZLETELNEK, KUFÁRKODNAK !!!!!

MIJAFASZ VAN EBBEN A ZORSZÁGBAN ???! HE ???!

MEG AKARSZ HAlni viktorka ?????!!!!!

2020.10.29. 15:39:38

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:40:10

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:40:42

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:41:14

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:42:17

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

kvadrillio 2020.10.29. 15:42:23

közbern osztogatta a szájmaszkokat is az első hullámban, a másodikban meg a lélegeztetőket ossza szerteszéjjel..... eszem megáll !!!

ÉN MEG EZEK SZERINT TÖK EGÉSZSEGGES VAGYOK, MERT NEM KAPTAM VAXIT !!!!! :o)

MINDENKI ÜZLETEL MINDENNEL ! HALLOTTAM A TELEFONBAN H HÁLÁLKODTAK AZ ASSZISZTENSNŐNEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020.10.29. 15:42:49

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:43:52

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

kvadrillio 2020.10.29. 15:43:56

A legmagasabb szintű terrorkészültség Franciaországban

A nizzai támadásban három ember meghalt. Az elkövetőt elfogták.

namost kell Macronnak oszlatni, ÉS KIEBRUGDALNI SZ ÖSSZES MUSZLIMOT ! ELEGET KAVARTAK MÁR A FR TÁRSADALOMBAN !!!!!

2020.10.29. 15:44:24

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:44:55

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

dare 2020.10.29. 15:45:32

@Matyas_kiraly: A szólásszabadságról röviden.

Nem unod még ezt, de most komolyan.
Minden egyes blogon ami kikerül a címlapra, te ott tombolsz.
Miért?
Mi a jó ebben?
Azt akarod, hogy úgy járjon a blog.hu is, mint az Origo?
Ott is egy ámokfutó miatt lett betiltva a kommentelés, 1000 feletti hozzászólások, annak zöme is csak másolás, ugyanaz a szitu.
Csak nem te voltál az is?
Tényleg nem értem miért jó ez.
Az összes poszthoz hozzászólsz, oké, nincs ezzel semmi probléma .
A stílus, hát igen a stílus hagy némi kívánnivalót maga után, de mindegy, még részemről ez is simán beleférne (ahogy mások által is) a szólásszabadságodba, a többséget az ordenáré stílusod se érdekli.
Akkor miért csinálod ezt a rengeteg másolást?
Mi cél, hogy ne lehessen kommentelni?
Tényleg, mit szeretnél elérni a "szólásszabadságoddal", lehessen majd mutogatni ide is, hogy nem lehet itt kommentelni?

2020.10.29. 15:45:59

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:46:30

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 15:47:02

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

Serény Vélemény 2020.10.29. 15:47:35

@Matyas_kiraly: Volt neked valakid valaha, akit szerettél? Mondjuk kutya, vagy macska, vagy tengerimalac, vagy ilyesmi? Azt nem merem feltételezni, hogy ha esetleg valami nőnemű emberi lény szóbaállt veled, akkor az kibírta a társaságodban öt percnél tovább, de a pszichopaták egy-egy nyulat azér' még tudnak szeretni.

Bár lehet, hogy azt is csak pörköltben?

2020.10.29. 15:48:05

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:48:37

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:49:40

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

Serény Vélemény 2020.10.29. 15:49:49

@Matyas_kiraly: "A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ"

Bizonyítsd be!

Én olyat még nem láttam, hogy bármelyik kormányt gyalázó orbanofób újságot bezúzatta volna a kormány, de ha van ilyen, akkor csak szólj, és egyből kimegyek tüntetni -- oppárdon tüncikézni -- a sajtószabaccságér'...

2020.10.29. 15:50:12

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:50:44

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:51:15

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:51:47

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 15:52:50

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 15:53:53

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

Serény Vélemény 2020.10.29. 15:54:04

@Matyas_kiraly: Még egyszer a nagyon matyik kedvéért: az, hogy te lehetsz egyáltalán ateista, az a kereszténységből eredő kultúra egyik - jónak ugyan nem nevezehető, de kétségtelen együmölcse. Uganis az iszlámban te nem lehetnél ateista, mert akkor spontán agyonvertek volna akkor, amikor az közösség tudomására jut ez a tény.

2020.10.29. 15:54:25

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:54:57

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 15:56:00

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:56:32

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 15:57:03

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:57:35

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

dare 2020.10.29. 15:57:56

@Matyas_kiraly: Valahol olvastam, hogy a saját blogodon te is cenzuráztál, töröltél hozzászólásokat.
Ez igaz?

2020.10.29. 15:58:07

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

midnight coder 2020.10.29. 15:58:35

@dare: Matyika vörösnáci. Ergo számára a szabadság minden megnyilvánulása, különös tekintettel a szólásszabadságra, üldözendõ. Kiváló kommunista vagy náci vezetõ lett volna, pont úgy tudott volna halálba küldeni milliókat mint anno Mao elvtárs vagy Hitler elvtárs. De szerencsére itt és most be kell érnie azzal, hogy a hátulgombolós kis scriptjével fertõzi a topicokat, ez adja meg neki a hatalom illúzióját. Ha kicsit okosabb lenne, akkor ehelyett mondjuk stratégiai játékokat játszana, de hát nem az. Marad a scriptelgetés. Így legalább foglalkoznak vele.

2020.10.29. 15:58:39

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

midnight coder 2020.10.29. 15:59:08

@dare: Ki van zárva, hogy azt a foshalmazt bárki is látogatja.

2020.10.29. 15:59:10

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 15:59:42

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 16:00:13

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

midnight coder 2020.10.29. 16:00:25

@dare: Esetleg az egyik személyisége kicenzúrázta a másikat.

2020.10.29. 16:00:45

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:01:17

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:01:49

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:02:20

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

Serény Vélemény 2020.10.29. 16:02:25

@midnight coder: "Esetleg az egyik személyisége kicenzúrázta a másikat."
Mind egy, mert maradt neki vagy tíz másik így is...

2020.10.29. 16:02:52

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:03:23

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

midnight coder 2020.10.29. 16:03:38

@Serény Vélemény: Alábecsülöd. Csak az én kis matyitlanító scriptemben 19 van.

2020.10.29. 16:03:55

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:04:27

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:04:59

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:05:30

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:06:02

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:06:34

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:07:05

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:07:39

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:08:42

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

Serény Vélemény 2020.10.29. 16:09:09

@Matyas_kiraly: Önmagában az, hogy így floodolsz, egyébként imameghallgatás eredménye, és igazából Isten műve. Ugyanis egyszer, amikor túlzottan sok erőfeszítést kellett tennem azért, hogy megbocsássak neked -- tehát mondjuk nem röhögtem rajtad, mint most, hanem bosszankodtam vagy két percet -- akkor ki bírtam mondani sajna egy olyan imát, hogy kb: "és megbocsátok b matyinak, és szeretem őt tiszta szívemből, és kivetek minden haragot a szívemből iránta, és kérlek Mennyei Atyám, tedd őt nevetségessé még az ateisták és a fórumlátogatók között is, sőt, inkább ő tegye magát nevetségessé, és a normális emberek számára láttassék meg a szívének az igazi állapota, és megátalkodott ostobasága, hogy ne tudja meghülyíteni az embereket".

Ha nincs Isten, és nem hallgatta meg az imámat, akkor miért történik mindez pont úgy?

2020.10.29. 16:09:14

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:10:17

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:10:48

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 16:11:20

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:11:52

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:12:55

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:13:27

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:13:58

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:14:31

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:15:03

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:15:34

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:16:06

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 16:16:38

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:17:10

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:17:41

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:18:13

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:18:45

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:19:16

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 16:19:48

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:20:20

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

6.Lenin 2020.10.29. 16:20:39

@Matyas_kiraly:

Ez óriási!!!

Még soha senki nem mutatta be ennyire tökéletesen a liberális szólásszabadságot!!
Ez ennyit ér, amit itt bemutattál.
Egy beteg elme szabadsága, mindenki felett, csak én, csak én, csak én, csak én........csak és az n.-en. Semmi, és senki nem számít, csak én.

Matyi te egy kurva nagy negatív zseni vagy!

Ménár Atya 2020.10.29. 16:20:44

Na, olvasom, hogy Brendel Fitymatyi, betelepített kecskebaszói, megint terrorizálják az őslakosokat galliában.
Ezzel a muszlim csőcselékkel rég lekellett volna számolni , ehelyett pátyolgatja az idióta baloldali kretének hada, az eredmény pedig az, hogy már nem lehetnek biztonságban , vallási és etnikai alapon gyilkolja a kisebbség az eltartó társadalmat.
Orbánnak igaza volt ismét, nem szabad őket beengedni, aki pedig itt van, azt el kell innen zavarni oda ahova a választók küldték a bolond fletót, a picsába!

2020.10.29. 16:20:51

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:21:23

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:21:55

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:22:26

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 16:23:30

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Sir Galahad 2020.10.29. 16:24:21

@Homo fideszbirkusz: Indulok rögtön a mohamedánok után :)

2020.10.29. 16:24:33

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:25:04

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:25:36

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:26:08

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:26:40

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:27:43

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:28:14

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:28:46

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:29:18

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:30:21

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:30:53

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:31:24

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:31:56

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

dare 2020.10.29. 16:32:02

Azért ez a tanárgyilkosság is érdekes véleményeket hoz a felszínre.
A kereszténységet ahol csak tudják ott fikázzák a felvilágosult europerek.
A keresztények ezt simán tűrik, talán Mo. és Lo. az, ahol azért van egy kis hékás, de itt se radikális ellenvélemények fogalmazódnak meg, csak megy az adok-kapok.
Ez teljesen megszokott, a keresztényeket lehet fikázni, ők bírják.
Na most az iszlám kapott kritikát, és mi a felvilágosult europerek hozzáállása a témához?
Miért nem szűrjük ki magunk közül az ilyeneket, szegény radikális iszlamisták még a végén nem gyakorolhatják majd a szabad véleménynyilvánításhoz való jogukat (értsd: nem vághatnak le több buksit), hát figyeljünk már oda erre.
Allahot miért nem, Krisztust ellenben miért is?
Az egyik esetében szűrni kéne, meg vegyük észre a saját soraink között az ilyet, a másik esetében még ez már teljesen megszokott, hagyjuk.
Mi ez a kettős mérce a két vallásra?
Vagy mind a kettőt, vagy egyiket se, így lehetne kerek ez a történet.

2020.10.29. 16:33:31

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:34:02

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:34:34

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:35:03

"Dúró Dóra könyvdarálásának és a franciaországi támadás elkövetőjének üzenete ugyanaz: a szólásszabadság túllő a célon."

Már megint ez a durva torzítás.

B.meg Dúró Dóra könyvdarálásának az a jelentése, hogy "nem akarom, hogy az én gyermekeim ilyen szar homokos mesekönyvön nőjenek fel." És nem akarja közben senki fejét levágni.

A terrorista üzenete meg az, hogy "levágom a fejedet, ha nem tiszteled a prófétánkat".

Ezt a két dolgot így összemosni nagy hiba, mert akkor minden mással is, pl. a Faszbúk trollkodásaival is simán össze lehet mosni.

2020.10.29. 16:35:06

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:35:50

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:36:40

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:37:12

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:37:45

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?!

2020.10.29. 16:38:17

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:38:49

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:39:19

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 16:39:52

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 16:40:24

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

6.Lenin 2020.10.29. 16:40:52

@dare:

Hát nem érted? Nincs kettős mérce.
Egy van, a balliberális náci (egy család) mérce. Már egyszer majdnem vége lett a történelemnek . Ideges volt a japci, elhamarkodta a kérdést.
Nyilván a libernyákoknak van egy dédelgetett titkos tervük arra is, hogy miként fognak győzni Allah hívei felett is, Isten lassan a padlón, felkészül Allah .

Aztán majd közösen leugranak a Lánchíd maradékáról mindannyian.
Konyec.

2020.10.29. 16:41:27

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:41:58

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:42:30

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 16:43:02

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:43:33

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:44:05

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:44:37

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 16:45:40

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 16:46:11

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:46:43

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:47:15

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:47:48

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 16:48:51

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:49:23

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:50:23

@Matyas_kiraly:

"mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?! "

Mit szólnék ? Lesz.rnám kb.
Ahogy más keresztény európaiak is többsége is. A te dolgod.
Persze a Koránnal ezt nyilván nem mernéd megtenni. Mert tudod, hogy a fejed könnyen leválasztható megfelelő eszközökkel a nyakadról.
És végrehajtást vállaló ember is akadna bőven Európában, köszönhetően az elvtársaidnak.

Én egyébként Orbán helyében csak ennyit üzentem volna pl. a legutóbbi franciaországi terrortámadások kapcsán Merkel-nek.
"Én szóltam."

2020.10.29. 16:50:26

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:50:57

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

dare 2020.10.29. 16:51:35

@6.Lenin: Nem látom a tervüket, csak annyit látok, hogy harcot hirdettek a radikális szélsőségesek ellen a francik, erre Erdogan bejelenti a francia termékek bojkottját, amit nem csak a világ arab részein, hanem itt is lelkesen helyeselnek, mert ezek a francik hát mit nem képzelnek már magukról.
Ha az öngólt is gólnak számítjuk, akkor egész jó ez a meccs, még majdnem izgalmas is.
Nehéz lesz innen a győzelem, de nem lehetetlen, csak jól kell tudni kihasználni a helyzeteket.
Eddig ok, csak saját kapura veszélyesebben a "liberálisok".

2020.10.29. 16:52:00

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 16:52:32

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:53:04

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:53:35

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:54:07

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 16:54:39

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:55:10

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 16:55:42

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 16:56:14

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:56:45

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

Tangooo 2020.10.29. 16:57:09

EZ AZ IDIÓTA LEHETETLENNÉ TESZI ITT AZ ÉRTELMES TÁRSALGÁST.
Ugye mindenki érti, hogy kire gondolok?

2020.10.29. 16:57:17

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 16:57:49

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 16:58:21

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 16:59:24

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 16:59:55

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

6.Lenin 2020.10.29. 17:00:08

@dare:

A "tervet" rajtuk kívül senki nem látja. Ez, amit látunk, csak a felszín.
Ebben a játékban a franciák is csak bábok, ahogy a többiek is.

A "terv" logikája ismeretlen, nekünk.

2020.10.29. 17:00:27

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:00:59

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:01:31

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:02:02

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:02:34

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:03:06

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

6.Lenin 2020.10.29. 17:03:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Joga van a véleményére, ott, ahol akarja, és annyiszor, ahányszor akarja.
Erről szó a poszt is.
Ez a szólásszabadság (libernyákéknál)

Hajrá Matyi, zseni vagy!

2020.10.29. 17:03:38

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 17:04:10

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:04:41

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2020.10.29. 17:04:56

@6.Lenin: Látod milyen buta vagy. A liberalizmus nem azt hirdeti hogy valaki a saját szabadságát mások kárára érvényesítse.

matyimentes.blog.hu/2020/09/26/hogyan_takaritsuk_matyit

2020.10.29. 17:05:13

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 17:06:16

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 17:06:48

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:07:51

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:08:23

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:08:55

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:09:27

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:09:58

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:10:30

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 17:11:02

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

6.Lenin 2020.10.29. 17:11:16

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

"Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket."

Nincs jogod őt zaklatni azzal, hogy korlátozod bármiben is.

A libernyákok mindenki felett állnak, senkinek sincs joga őket bármiben is akadályozni.
Ezt mutatja be tökéletesen Mátyás barátunk 8 nem a Rákosi, hanem az öreg Brendel zseni utóda.

2020.10.29. 17:11:34

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:12:05

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 17:12:37

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 17:12:53

@Matyas_kiraly:

"mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?! "

Mit szólnék ? Lesz.rnám kb.
Ahogy más keresztény európaiak többsége is. A te dolgod.
Persze a Koránnal ezt nyilván nem mernéd megtenni. Mert tudod, hogy a fejed könnyen leválasztható megfelelő eszközökkel a nyakadról.
És végrehajtást vállaló ember is akadna bőven Európában, köszönhetően az elvtársaidnak.

Én egyébként Orbán helyében csak ennyit üzentem volna pl. a legutóbbi franciaországi terrortámadások kapcsán Merkel-nek.
"Én szóltam."

2020.10.29. 17:13:09

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:13:41

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 17:13:43

@Matyas_kiraly:

"mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?! "

Mit szólnék ? Lesz.rnám kb.
Ahogy más keresztény európaiak többsége is. A te dolgod.
Persze a Koránnal ezt nyilván nem mernéd megtenni. Mert tudod, hogy a fejed könnyen leválasztható megfelelő eszközökkel a nyakadról.
És végrehajtást vállaló ember is akadna bőven Európában, köszönhetően az elvtársaidnak.

Én egyébként Orbán helyében csak ennyit üzentem volna pl. a legutóbbi franciaországi terrortámadások kapcsán Merkel-nek.
"Én szóltam."

2020.10.29. 17:14:13

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:14:19

@Matyas_kiraly:

"mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?! "

Mit szólnék ? Lesz.rnám kb.
Ahogy más keresztény európaiak többsége is. A te dolgod.
Persze a Koránnal ezt nyilván nem mernéd megtenni. Mert tudod, hogy a fejed könnyen leválasztható megfelelő eszközökkel a nyakadról.
És végrehajtást vállaló ember is akadna bőven Európában, köszönhetően az elvtársaidnak.

Én egyébként Orbán helyében csak ennyit üzentem volna pl. a legutóbbi franciaországi terrortámadások kapcsán Merkel-nek.
"Én szóltam."

Ménár Atya 2020.10.29. 17:14:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nagyon antiszociális a megnyílvánulásod, tudós Brendel Fitymatyink felé.
Te keresztény mongolfidióta náci orbán vagy! :D:D:D
Tudomásul kell venni, hogy Brendel leépült, és kínlódik a nagy francia magányában, már a migrik sem akarják a szátlőtt ánuszát, tehát vége :D
Most meg még Macron elvtársa be is zárja...........
Szóval ne bántsd Fitymatyit, így is nyomorult élete van.
Bár, ahogy ismerem, indít egy saját blogot, aztán jól elküldi magát a náci anyjába ott is :D:D

2020.10.29. 17:14:44

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:14:56

@Matyas_kiraly:

"mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?! "

Mit szólnék ? Lesz.rnám kb.
Ahogy más keresztény európaiak többsége is. A te dolgod.
Persze a Koránnal ezt nyilván nem mernéd megtenni. Mert tudod, hogy a fejed könnyen leválasztható megfelelő eszközökkel a nyakadról.
És végrehajtást vállaló ember is akadna bőven Európában, köszönhetően az elvtársaidnak.

Én egyébként Orbán helyében csak ennyit üzentem volna pl. a legutóbbi franciaországi terrortámadások kapcsán Merkel-nek.
"Én szóltam."

2020.10.29. 17:15:16

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 17:15:48

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:16:51

@dare: @dare: a valóság az, hogy

1) Magyarországon egyházállam van. Orbán az egyházaknak ellopja az ateisták adóját.
2) Lengyelországban egyházállam van, a köcsög egyházad tiltja a nőknek az abortuszt.
3) A köcsög keresztényed még 30 éve is 30 ezer ártatlan muszlimot irtottak ki. ez a valóság

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:17:23

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:17:57

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

élhetetlen 2020.10.29. 17:18:44

@élveteg: „A múlt az igencsak kétségbevonható sőt változhat is”. Nem, a múlt nem változik, legfeljebb a szöveg, amit mondunk róla.
Ha most azt a nézetet terjesztenék, hogy minden elhurcolt zsidó épségbe, egészségben hazatért, akkor úgy lett volna? Nem. És ez „A dachaui koncentrációs táborban valóban volt gázkamra, de sohasem használták. Belsenben egyáltalán nem voltak gázkamrák." nem jelenti azt, hogy nem történt semmi.

2020.10.29. 17:19:01

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:19:33

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:20:04

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 17:20:36

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 17:21:08

@dare: @dare: a valóság az, hogy

1) Magyarországon egyházállam van. Orbán az egyházaknak ellopja az ateisták adóját.
2) Lengyelországban egyházállam van, a köcsög egyházad tiltja a nőknek az abortuszt.
3) A köcsög keresztényed még 30 éve is 30 ezer ártatlan muszlimot irtottak ki. ez a valóság

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:21:40

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:22:12

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 17:22:43

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 17:23:57

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:25:00

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 17:25:32

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 17:26:03

@dare: @dare: a valóság az, hogy

1) Magyarországon egyházállam van. Orbán az egyházaknak ellopja az ateisták adóját.
2) Lengyelországban egyházállam van, a köcsög egyházad tiltja a nőknek az abortuszt.
3) A köcsög keresztényed még 30 éve is 30 ezer ártatlan muszlimot irtottak ki. ez a valóság

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:26:35

@Serény Vélemény: a nem kormánypárti szennymédia média nem attól független és objektív, hogy Marcsi néni röffenését is lehozzák cikkben.

de a náci szennymédiánál függetlenebbek és objektívebbek abban, hogy a híreket semlegesebben tálalják, a kormánypárti megszólalásokról is beszámolnak, és nem dobják ki a kormánypárti képviselőt az RTL székházból.

2020.10.29. 17:27:07

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:27:39

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:28:11

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 17:28:43

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

Ekrü 2020.10.29. 17:29:45

@Matyas_kiraly:
"mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! "-Ha a te saját példányod akkor azt teszel vele amit csak akarsz.Ha meg ki is posztolod akkor max elkönyveljük,hogy egy feltűnési viszketegségben szenvedő idióta vagy.Őszintén szólva kétlem,hogy bárkit is érdekelne a dolog.

2020.10.29. 17:29:46

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:30:18

"a gyermekkönyv esetében egyértelműen látszik, hogy konstruktív szándékkal íródott (célja az érzékenyítés), kérdéses, hogy mások vallásának kigúnyolása milyen módon viszi előre a társadalmat."

A faszt. Mindkét esetben arról van szó, hogy másokat elnyomnak emberek, akik ostobaságokat hisznek. Az egyik esetben vallásos homofóbokról, a másik esetben sima vallásos hülyékről van szó.

És ezek a vallásos hülyék ugyanúgy, sőt, még jobban is elnyomnak másokat, mint a homofóbok. Például keresztény hívők kiirtottak 30 ezer ártatlan muszlimot. Nemcsak a középkorban, hanem csak 30 éve.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:30:31

brendel-viselt-dolgai.blog.hu/2020/10/29/brendel_matyas_garazdalkodasa

Gyűjtsük össze Brendel Mátyás garázdálkodásait, hadd maradjon meg az utókornak!

2020.10.29. 17:30:49

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:31:53

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:31:59

brendel-viselt-dolgai.blog.hu/2020/10/29/brendel_matyas_garazdalkodasa

Gyűjtsük össze Brendel Mátyás garázdálkodásait, hadd maradjon meg az utókornak!

2020.10.29. 17:32:32

@Ekrü:

brendel-viselt-dolgai.blog.hu/2020/10/29/brendel_matyas_garazdalkodasa

Gyűjtsük össze Brendel Mátyás garázdálkodásait, hadd maradjon meg az utókornak!

2020.10.29. 17:32:56

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:33:28

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

GyMasa 2020.10.29. 17:33:34

@morph on deer:
"Te ugye nem érted?

Nem arról van szó, hogy ebben bármi is jó, vagy helyes lenne! A darazsak sem azért támadnak rád, ha megzavarod őket, mert az helyes, igazságos, vagy az alapjogokban biztosított joguk lenne hozzá, nem gondolod?"
Te most TÉNYLEG az állatokhoz hasonlítod a muszlimokat?
Bazzeg, azért ennyire ne legyél már rasszista!

"Hanem azért, mert a darazsak úgy viselkednek, és hiába tudod te, hogy nem nekik van igazuk, attól még mindig te húzod a rövidebbet, ugye?"
Már más is leírta: A kiszabott daraszakat kicsinálom chemotox-szal, azt' annyi. A kedvenc kis muszlimjaid viszont EMBEREK, és mint olyanok, teljességgel elvárható tőlük az alapvető emberi viselkedés.

"Amiről én beszélek az az, hogy mivel köztudottan elmebeteg módon reagálnak és viselkednek a vallási szélsőségesek, - mindegyik vallásé, amúgy, - minimum számolni KELL a várható következményekkel, és ez igenis elvárható mindenkitől, aki ezt egy közösség nevében teszi!"
Teljesen mindegy, miért teszi. A mai EU-s környezetben ez egy elfogadhatatlan viselkedés, amit a TÖBBSÉG védelme érdekében a mindenkori hatalomnak semmilyen mértékben nem lenne szabad eltűrnie!

"Ez NEM meghunyászkodás, ez felelősségteljes gondolkodás!"
De, meghunyászkdodás. Próbálj elszaladni egy medve elől. Akkor biztosan megöl.
Ha bátran állva marasz, akkor körbeszaglász, és továbbáll.
www.youtube.com/watch?v=8-9sF8nI6oY

"Tudjuk: nem kéne így reagálnia a muszlim szélsőségeseknek, és micsoda dolog, meg ne legyünk már annyira engedékenyek, stb., - de Mohamed kigúnyolása nem egy alapvető emberi jog kérdése, hanem a felesleges kivagyiságé, mivel nem egyéb, mint ÉRTELMETLEN, ezért SZÜKSÉGTELEN provokáció!"
Ööö, miért Istent, meg Jézust hányszor gúnyolják ki?
És, hány keresztény vagdos le fejeket, meg robbantja fel önmagát Isten nevében?

"Nálam ez a “felelőtlen veszélyeztetés”, és nem a vélemény kategóriája, bárhonnan nézve is. "
Nem "bárhonnan nézve is". Én pl úgy látom, hogy nincs igazad.

2020.10.29. 17:33:59

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 17:34:31

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.10.29. 17:34:32

Eleve nem, értem, hogyha valaki egy migránsokkal/romákkal terhelt iskolában tanít, miért nem gumilövedékes önvédelmi fegyverrel közlekedik, vagy legalább egy kurva gázsprével..

2020.10.29. 17:35:03

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:35:34

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

élhetetlen 2020.10.29. 17:36:14

@Minden ballib bérretteg: „az óvodások nemváltoztatására bíztató baromságokkal az élen.”. Nem értelek. Mondjuk gyerekként nem láttál még zsiráfot. Ha megtanítják, elmesélik, hogy zsiráf is van, az szerinted a zsiráffá változásra bíztat?

2020.10.29. 17:36:38

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.10.29. 17:37:15

A francia zsidók helyzete, ha már szóba került a Holokauszt:

zsido.com/gettoba-vonulnak-francia-zsidok/

"“A kétezres évek elejéig ez egy kedves és csendes város volt. 250-300 zsidó család élt itt, és a zsinagóga mindig megtelt sábátkor. Ma már talán csak száz zsidó család maradt a településen” – mondta Benhamou."

dare 2020.10.29. 17:37:19

@6.Lenin: Most a felszín a legérdekesebb.
Eljutottunk nagyon rövid idő alatt a francia termékek bojkottjáthoz, azért ez elég komoly üzenet hordoz egész Európára nézve.
Ez már az erő megnyilatkozása, itt már a dominancia erősen érzékelhető, és ez nagyon borús jövőképet fest le nekünk.
Volt már ilyen erőfitogtatás, Samuel Untermyer neve gondolom ismerősen cseng, mondjuk az akkori és a mostani helyzet korántsem ugyanaz, ami viszont kiolvasható a két szituból, az az erő dominanciája, és bizony Erdogan bátran meg merte lépni ezt a lépést, pedig jól tudja, hogy ez az út még azon franciákban is ellenérzést fog kiváltani, akik amúgy nagy ívből tesznek az egész politikai cécóra.
Ne legyen így, ne érezzék meg ők is bojkottot, mert ha megérzik, akkor azokon fogják ezt leverni, akiknek szintén semmi közük az egész szituhoz, csak a rosszkor voltak rossz helyen lesz a sorsuk.

Ilyenkor érzem azt, amikor az amcsik a német autóiparral szórakoznak, a teljes arab világ pedig a francia termékek bojkottjáthoz keres követőket, hogy egyébként miért is nem állunk mi európaiak egy szorosabb gazdasági szövetségbe össze.
Miért kell eltűrni az ilyen csicskáztatást?
Szolidaritásból az egész uniónak bojkottot kéne hirdetni az arab világ termékeire egy ilyen erős kijelentésre.
Meg fogjuk tenni ezt a lépést?
Hát persze

2020.10.29. 17:37:41

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 17:38:13

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

2020.10.29. 17:39:17

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 17:40:01

@Matyas_kiraly: Majd mi is összebasszuk a blogodat, azt nem fogod törölni?

2020.10.29. 17:40:20

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

GyMasa 2020.10.29. 17:40:20

@midnight coder:
Basszus, te számolod?
Én csak beteszem az új ID-t, és megyek tovább.

2020.10.29. 17:41:23

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

enrikokaruszo 2020.10.29. 17:41:53

látom, sikerült áldozatot faragni gyilkosokból, és gyermekeink korai érzelmi fejlődésébe beavatkozókból...szerencsére a józan többség az életre szavaz

2020.10.29. 17:41:56

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:42:27

@GyMasa: "Az azért ugye világos, hogy egy ilyen szellemiségü társaságnak mindig lesz majd ürügye ezekre a támadásokra.
Ha pedig meghunyászkodsz előttük, akkor csak még vérszomjasabbak lesznek."

Azt ugye tudod, hogy a kereszténység, főleg Orbán és Semjén PONTOSAN ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁRSASÁG?! Náci, keresztény, embertelen barmok.

2020.10.29. 17:42:35

@GyMasa: Viszont ha a neten felszínen tartjuk, hogy mit művelt akkor az szépen a nevéhez fog kötődni.

brendel-viselt-dolgai.blog.hu/2020/10/29/brendel_matyas_garazdalkodasa#comment-form

2020.10.29. 17:42:59

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:43:31

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:44:03

@dare: @dare: a valóság az, hogy

1) Magyarországon egyházállam van. Orbán az egyházaknak ellopja az ateisták adóját.
2) Lengyelországban egyházállam van, a köcsög egyházad tiltja a nőknek az abortuszt.
3) A köcsög keresztényed még 30 éve is 30 ezer ártatlan muszlimot irtottak ki. ez a valóság

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:45:06

@Minden ballib bérretteg: induljunk ki a tényekből!

Orbán rendőrsége visz be embereket a véleményük miatt
Orbán csicskásai dobtak ki képviselőket a köztévéből
a köztévében és náci szennylapokban hazudnak orrba szájba, nem jelentetik meg az ellenzéki véleményt, az ellenzéki politikusok meg se jelenhetnek

A NÁCI KORMÁNYOLDAL CENZÚRÁZ

EZ A TÉNY

GyMasa 2020.10.29. 17:45:32

@dare:
Ezt hívjuk úgy, hogy kettős mérce.
Ebben kíválóan teljesít a modern toleráns társadalom...

2020.10.29. 17:45:37

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

2020.10.29. 17:46:09

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:46:41

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

6.Lenin 2020.10.29. 17:46:47

Ja, és Mátyás abban is zeni, hogy tökéletesen bemutatja, hogy a szólásszabadságnak semmi köze ahhoz, amit a libernyák zseni mond/leír/ kinyilatkozik. az lófaszt se ér, úgysem olvassa el senki. Zseni (libernyák) vagy Mátyás

Tehát a lényeg...

Egy libernyáknak mindig igaza van, tök mind1, hogy mit mond, hol, hányszor. Ezek egy jog esetében lényegtelen apró senkit nem érdeklő részletek.
A lényeg, hogy szabadon bele a világ közepébe, a többire baszni rá.

2020.10.29. 17:47:13

@Serény Vélemény: @Serény Vélemény: a keresztény világnézet szerint normális boszorkányt és eretnekeket égetni, normális embereket az inkvizícióban kínozni csak azért, mert kicsit mást hisznek.

az az ideológia, amely szerint ez nem normális, a felvilágosodás, a kereszténységtől való megszabadulás.

az európai kultúra nem keresztény, hanem a kereszténység elnyomásától való megszabadulás kultúrája.

a keresztények még 30 éve is 30 ezer muszlimot irtottak ki.

ateistaklub.blog.hu/2020/07/11/amikor_par_eve_meg_keresztenyek_irtottak_muszlimokat_europaban

2020.10.29. 17:47:44

@Pár titkár: mit szólnál ahhoz, ha Bibliákat darálnánk?! aminek az üzenete az lenne, hogy nem akarjuk, hogy az állam ilyen ostobaságokkal mossa a gyerekeink fejét?!

2020.10.29. 17:48:16

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-szájba.
4) Én nem az adófizetőkből lopott pénzen kommentelek.
5) Az nem cenzúra, hogy te hülye vagy ahhoz, amit én képes vagyok megoldani. Az nem cenzúra, hogy okosabb vagyok nálad. Az csak azt igazolja, amit mondok. HÜLYE VAGY. Erről az anyád, apád, meg te tehetsz.
6) Én nem törlöm a hozzászólásod, én nem tiltalak ki. Hogy a faszomban lenne ez cenzúra?! Akkor már inkább az cenzúra, amikor a blogger töröl és tilt. Sipítozzál a bloggernél!

GyMasa 2020.10.29. 17:48:18

@Pár titkár:
"A terrorista üzenete meg az, hogy "levágom a fejedet, ha nem tiszteled a prófétánkat"."
Nem egészen... Az üzenetük az, hogy "engedelmeskedsz (megtérsz a hitünkbe), vagy meghalsz"
Pont elég ok a halálra, hogy nem vagy muszlim.

2020.10.29. 17:48:48

@Serény Vélemény: nem cenzúra.

a cenzúra az, amikor AZ ÁLLAM akadályoz egy magánembert vagy magánvállalatot egy vélemény terjesztésében.

a cenzúra az, amikor Orbán rendőrsége bevisz valakit a véleményéért.

a Magyar Nemzetnek (újság) nem kötelessége lehozni Gyurcsány és Mari néni cikkét.

a Facebooknak (magán cég) nem kötelessége a weboldalán megjelentetni a náci és homofób pártot.

2020.10.29. 17:49:20

@Serény Vélemény: "Az is a cenzúrának egy formája, hogy a hazugságaidat addig ismételgeted, amíg elmegy a normális embereknek a kedve a vitától."

1) hülyeségeket nem én ismételgetek, hanem te.
2) A szólás-szabadság nevében jogod is van ismételgetni a hülyeségeidet, és élsz is vele.
3) Az egy másik kérdés, hogy te ezt csak a mezei, paraszti, fapados módon tudod, nevezetesen a tőlünk lopott pénzzel fizetnek titeket, Habony-droidokat, hogy kommenteljék a baromságaikat orrba-sz